Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen ontmossen en impregneren:

Dakpannen ontmossen en impregneren

Ik zou graag mijn dakpannen laten ontmossen en impregneren (transparante bescherming). Ik wil mijn dak graag beschermen tegen water en vuil. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40 m2.
Onze klant uit Koog aan de Zaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen ontmossen en impregneren uit heel Nederland:

Ontmossen dak en mosbescherming plaatsen op dak

Ik wil graag hulp bij het ontmossen dak garage. Ca. 20 m2. Eventueel behandeling tegen mos (hydrofoberen?). Ik heb nu dakpannen waar mos tussen zit.

Ontmossen en hydrofoberen van een groot dak

Huis is 12 jaar oud. zwart dak heeft op plekken veel mosvorming. (korstmossen) gaarne reinigen en behandelen tegen deze mossen met de optie tot een beschermlaag. er zijn 4 schoorstenen met een betonnen afdekplaat, deze ook behandelen. Het gaat om een hellend dak, aan twee zijde een andere hoek de dakpannen zijn vlak. Daarnaast willen wij een hydrofoberen laag realiseren.

Dakpannen ontmossen en hydrofoberen (transparante bescherming) of coaten

Graag laat ik mijn dak (dakpannen) ontmossen en hydrofoberen (transparante bescherming) of coaten. Het gaat om 250 m2. Er is een deel tuin met tuinpad, daar kan wel een stellage geplaatst worden denk ik. Graag zou ik deze klus binnen 2-4 weken laten uitvoeren. Het moet gebeuren voordat ik de zonnepanelen op het dak laat plaatsen. Het liefste 's avonds bellen, overdag ben ik aan het opereren en kan ik de telefoon niet opnemen.

Dakpannen en dakgoot ontmossen en reinigen

Dakpannen + dakgoot reinigen. - Licht mosaanslag. - ongeveer 125m2 schuin dak. - Optioneel impregneren als dat nodig is. graag apart offreren

Dak ontmossen

Project bestaat uit 2 panden van ieder ca. 230 m2 dakpannen welke van alg/mos ontdaan moeten worden. Het ene vlak is wat meer en het ander wat minder.

Ontmossen, impregneren of coaten van dak met dakpannen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het reinigen (ontmossen) van mijn dak. En daarna impregneren of een coating erop zetten. Het betreft een puntdak met dakpannen.

Schuine daken ontmossen

Ik wil 2 schuine daken (dakpannen) ontmossen aan zowel oost als west zijde. Coating is als het goed is niet nodig. Het gaat om ongeveer 70 m2.

Dak ontmossen

Ik wil mijn dak van ruim 25 jaar oud laten ontmossen en impregneren/coaten. Het is een gemakkelijk toegankelijk dak van 45 graden met dakpannen. De oppervlakte bedraagt tussen de 50-100 m2.

Het ontmossen en schoonmaken van mijn pannendak

Ik wil graag mijn dakpannen mosvrij en schoon laten maken. Je kan er redelijk bij, het is een vrijstaand huis met rijpad waar hoogwerker op kan staan. Het dak is ongeveer 150 m2.

Dakinspectie en ontmossen van schuin keramische dakpannen dak

Het betreft een schuin keramische dakpannen dak van circa 140 m2 groot. Het is verkleurd met mogelijk mos. Gaarne na inspectie overleg voor mogelijke behandelingen.

Partners

Partners van Casius