Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nokpannen, dakpannen en dakgoot controleren:

Nokpannen, dakpannen en dakgoot controleren

Ik zou graag willen dat iemand de dakpannen/daknok controleert op onvoldoende lijm. Daarnaast hebben we een lekkage lijkt het, onder de dakgoot vanaf het dakkapel. Er is namelijk een grote vochtige plek te zien op de muur.
Onze klant uit Koog aan de Zaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokpannen, dakpannen en dakgoot controleren uit heel Nederland:

Keramische pannen plaatsen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van bestaande beton sneldakpannen door keramische pannen. Het bestaande dak bestaat uit 720 stuks sneldakpannen, 17 nokpannen, en 36 hoekpannen(hoekhuis).

Pannendak van schuur opnieuw leggen

Van een bestaande schuur, 100 jaar oud, moeten de bestaande dakpannen opnieuw gelegd worden en deels vervangen, dak- en nokpannen. De oppervlakte is ongeveer 80 m2 per dakdeel. Graag laten wij de vakman de pannen goed beoordelen en aangeven wat de kosten en de mogelijkheden hiervan zijn. De schuur is goed bereikbaar.

Stormschade aan nokpannen en een dakraam herstellen

Er zijn 5 dakpannen van het dak gewaaid. Ook is de kunststofruit van een dakraam weggewaaid. Afmetingen ongeveer 50 cm bij 50 cm ongeveer. Het is een hoekhuis dus het huis is goed toegankelijk.

Dakpannen na storm vervangen

Er liggen circa 5 pannen bij de nok en een paar nokpannen scheef na een storm. Wat kost het om deze recht te leggen op een schuin dak van een rijtjeshuis. Er kan geen hoogwerker worden voorgereden. Dus met een trap moet het dak worden betreden. De nok is op circa 9 meter.

Dak met gebakken dakpannen vernieuwen

Het gaat om een compleet dak vernieuwen met pannen. Eventueel de panlatten vervangen. Het dak is ongeveer 60 vierkante meter. We willen graag gebakken rode dakpannen. In totaal ligt er bij ons op het dat 810 pannen en 16 nokpannen. We hebben een tussenwoning. In april krijgen we zonnepanelen. En kunnen jullie ook een nieuwe schoorsteen metselen? Er is geen haast mee. Graag hoor ik van jullie.

Dakpannen op de woning vervangen

Ik wil de dakpannen van de woning vervangen hebben. Dakpannen zijn 45 jaar oud, rood, en vies geworden. Prijs voor vervangen door gelijkvormige, zwarte, mat verglaasde pannen. Aantal afdrukpannen: 3490. Het gaat om 136 zijpannen en 61 nokpannen.

Bovenste deel van de schoorsteen verwijderen

Graag wil ik een prijsopgave voor het verwijderen van de schoorsteen op mijn zolder en op het dak. Ik heb zelf inpandig de schouw en het schoorsteenkanaal al tot aan de zolder verwijderd. Naast de schoorsteen zit op het dak een dakdoorvoer die niet meer gebruikt wordt en ook verwijderd kan worden. Het dak moet weer netjes gedicht worden. Ik heb nog dakpannen liggen, maar geen nokpannen en kantpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Dak vanaf de buitenkant isoleren

Wij staan op het punt een huis te kopen. Het gaat om een huis uit de jaren 40 van de vorige eeuw. We willen graag het dak isoleren met zogenaamde isolatie-renovatie-folie, die van de buitenkant dient te worden aangebracht. We willen niet met isolatieplaten werken, omdat dat het dak te veel verhoogd. Aangezien de pannen daarvoor van het dak moeten, overwegen we om de pannen direct dan maar te vervangen door nieuwe pannen. Op dit moment zijn we vooral geïnteresseerd in een globaal kostenplaatje om tot een juiste prijsstelling van het huis te komen. Zodra de woning is aangekocht, begrijpen we dat jullie gedetailleerdere informatie nodig hebben voor een goede prijsopgave. Bijgevoegd vindt u een foto ter verduidelijking van de situatie en het soort dak/pannen. De afmeting van het huis is ongeveer 11 x 9 meter. Het aantal dakpannen is grofweg: 1800 Normale pannen 180 Kantpannen 70 Nokpannen De houtconstructie onder het dak is nog prima, dus het gaat om het verwijderen van de pannen, het aanbrengen van de isolatiefolie en het terugleggen van de (eventueel nieuwe) pannen. Kunt u een globale prijsopgave geven van deze activiteit, waarbij we graag zouden horen wat het prijsverschil is als we al dan niet voor nieuw pannen kiezen. Kunt u ook aangeven wat de prijs is voor het vervangen van de dakgoten en pijpen?

Folie aanbrengen op dakbeschot

Voor zolderisolatie is het nodig om folie op het dakbeschot aan te leggen. Indien nodig ook vervangen dakpannen (bouwjaar 1931). Circa 68m2 dakoppervlak. Er zit redelijk wat spoed achter omdat het dak lekt en verbouwing stilligt. zinkwerk dakgoot vernieuwen vernieuwen nokpannen

Dakpannen vervangen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het vervangen van mijn dakpannen. Het betreft denk ik ca. 23 m2. Het zijn 7 rijen dakpannen van 37 of 38 stuks per rij. De onderste rij dakpannen liggen niet over de complete lengte van de pannen, maar zijn deels ingekort omdat het aansluit/afloopt op mijn in 2004 geplaatste nieuwe platte dak. Graag ook de nokpannen vervangen. Deze deel ik met mijn achterbuurman. (wil daar een aparte prijs van zien, ivm eventuele te delen kosten). Tevens 7 stuks hoekpannen. De dakpannen graag gelijksoortig qua kleur en in stijl met wat er nu zit. Op 8 augustus worden op mijn platte dak zonnepanelen geplaatst, dus ik hoop dat (indien ik u de opdracht gun) medio/eind juli e.e.a. kunt uitvoeren. Indien het plantechnisch niet lukt mag het natuurlijk ook later. Ik hoop alleen dat het dan geen prijsconsequenties heeft omdat de zonnepanelen dan mogelijk deels in de weg kunnen zitten.

Partners

Partners van Casius