Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakrand vervangen:

Dakrand vervangen

Graag laat ik het houten boeideel vervangen. Wij hebben geen voorkeur voor het nieuwe materiaal. De lengte is ongeveer 5 meter en de breedte 30 cm.
Onze klant uit Koog aan de Zaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakrand vervangen uit heel Nederland:

Nieuwe bitumen als dakbedekking aanbrengen

Nieuwe laag bitumen dakbedekking aanbrengen en indien nodig de dakrand vervangen op een standaard plat dak. Oppervlakte van het geheel is 55 m2 en de omtrek 30 meter. Ik woon zelf in Engeland en het huis is verhuurd. Als bellen gewenst is kan je mij zelf bellen of vragen of ik terug bel. Graag een gespecificeerde offerte, inclusief dakrand.

Dakgoot van garage vervangen

Ik wil de dakgoot van de garage vervangen, van dakrand tot de grond is 190 cm. Zinken dakgoot met hufterproof afvoerpijp, deze kan niet op de afvoer aangesloten worden. Graag een gebogen eindstuk zodat het water mooi wegvloeit. Lengte goot: 360 cm. Inclusief montage en montagemateriaal.

Voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen

Werkzaamheden aan de voorkant van de gevel: 1. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 2. Schilderwerk aan de dakrand en dakkapel. Werkzaamheden aan de achterkant van de gevel: 3. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 4. Vervangen van 3 kunststof ramen in hard hout, waarbij nu nog het balkonraam, balkondeuren moeten worden; En toevoegen een klein raam in badkamer. 5. Schilderwerk aan de dakrand. Werkzaamheden aan het dak: 6. Vervangen van de dakbedekking. Werkzaamheden aan de binnenkant van de woning: 7. Een interne brandtrap plaatsen vanuit de 2e etage naar het dak

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

We willen het platte dak (met houtskelet) van nieuwe dakbedekking voorzien. Oude bitumen is circa 20 jaar oud met grind er op. Oppervlakte is circa 82 m2. Zie plattegrond voor exacte maten. De werkzaamheden betreffen: Voorbereiding * Controle vergunningen, toegang en bereikbaarheid project * Transport materiaal. Plaatsen rolsteiger, ladder of ander klimgerei rondom pand. Deze komt tot bij de dakrand te staan (indien van toepassing) Werkzaamheden * De bestaande dakbedekking als ondergrond gebruiken voor de nieuwe dakbedekkingsconstructie. Grind in lengte banen opzij scheppen en de ondergrond, droog en stofvrij maken * Alle bestaande afvoeren en dakrand afwerking uitsnijden en verwijderen. De ondergrond controleren op gebreken en indien nodig herstellen. Zorgen voor een vlakke ondergrond. * Het gehele dak met 50mm PIR platen isoleren. * Het geheel mechanisch aan de ondergrond bevestigen met drukverdeelplaatjes. Vervolgens een tweelaags dakbedekkingsconstructie aanbrengen van APP bitumen. Onderlaag van VB460K60 en een toplaag 4mm dik van VB470K14 van Garantgum * Leveren en monteren van nieuwe aluminium afvoeren. De hwa op de bestaande regenpijp aansluiten * Aluminium daktrim op de dakranden monteren. Deze afwerken met een strook dakbedekking van voldoende breedte * De diverse op het dak aanwezige doorvoeren vervangen voor nieuwe dubbelwandige doorvoeren, maatvoering als bestaand * Waterdicht inwerken van de bestaande lichtkoepel * Waterdichte aansluiting met het dak van de belendende panden maken

Dak aanbouw en schuur vernieuwen

Wij hebben op onze aanbouw en op onze schuur een plat dak. Het dak van de schuur lekt op een paar plekken en het dak van de aanbouw is vooral slecht qua dakrand en aansluiting op gevel. We zouden graag een offerte willen aanvragen voor het volgende: - Vervangen dakbedekking schuur, ongeveer 20 m2 - Vervangen van bestaande lichtkoepel schuur, 1,2 x 0,8 meter - Vervangen en isoleren van het dak van de aanbouw, + aanbrengen dampdichte laag, ongeveer 30 m2. Afschot zit al in de constructie. - Vervangen en iets verhogen van het boeiboord, ongeveer 25 m1. Afhankelijk van de kosten het liefst iets van kunststof. - Inwerken van lood bij de aansluiting van de aanbouw op de gevel van het huis, nu niet aanwezig, ongeveer 6,5 m1. Er zitten 2 hemelwaterafvoeren op het dak en een doorvoer van een afzuigkap en in ieder geval 2 ventilatiepijpen. De onderconstructie is hout en op het dak ligt grind. We horen graag of jullie een offerte willen maken voor deze werkzaamheden. Zo niet, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Als het nodig is om eerst langs te komen voor een offerte, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Shingles op het dak vervangen

Ik wil graag mijn shingles dak vervangen. Oppervlakte is ongeveer 32 vierkante meter. Daarnaast ook de houten dakveren en alsmede ook een opstaande rand / noodrand (zink) in de dakgoot maken bij de dakrand.

Dakrand van het terrasdak vervangen

Graag willen wij de loden randen van ons dakterras vervangen. Het totale dakterras is 15 m2. Het betreft een aangekocht huis per 1 november 2017. Offerte inclusief materialen alstublieft.

Plat dak bedekken

Dak renovatie van een plat dak uit de jaren 80, circa 75m2. Dak is bedekt met (heel) oud mastiek met grind. Dak grenst direct aan plat dak buren (een geheel) en die hebben bitumen (ene kant) en bitumen en mastieken (andere kant) dakbedekking. Dakrand is slecht. Er staat een schoorsteen. En er zijn 3 (of 2) afvoeren. Loodgieter adviseert alles eraf halen en bitumen grondlaag (glasvlies basis) en bitumen toplaag met zgn leislag (A kwaliteit), eventueel vervangen van incompetent dakbeschot (hout), verwijderen van oude daktrimmen. Het vervangen van 'luchtkappen' door aluminium versies. Aanbrengen van 12 meter zinken daklijsten. En 4 cm nieuw dik grof grind. Hij garandeert het dak voor 10 tot 20 jaar. Maar niets over EPDM dat 40 jaar mee kan gaan, is epdm beter dan bitumen en wat zijn de eventuele voor en nadelen ten opzichte van een bitumen dak. Graag uw offerte voor mijn dak.

Herstel waterschade binnen en buiten

Door lekkage veel waterpoelen in plafond en een muur. Dit moet worden behandeld en daarna gewit. Buiten schilder- en herstelwerk. Kozijnen zijn verrot, mogelijk moeten deze worden vervangen, ook meteen dubbel glas plaatsen. Dakrand is verrot en moet geheel worden vervangen door trespa.

Boeiboord en wat onderliggend houtwerk met houtrot vervangen

Betreft een hoekwoning met schuin dak. Onder aan de schuine zijde moet de punt aan beide kanten (lage gedeelte zo'n 4 a 4,5 meter hoogte) wat nieuw latwerk of balkjes krijgen en waarschijnlijk 2 boeidelen vervangen worden. Dit alles i.v.m. houtrot. Overigens zitten er boeidelen tegen en onder de dakrand. Alleen de zijkanten lijken aangetast. Wat wordt er overigens met opliggend dakdekmateriaal gedaan? Blijft dit netjes bestaan of wordt dit nieuw? Kunt u langskomen om de situatie te bekijken en een indicatie te geven van de kosten.

Partners

Partners van Casius