Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Koog aan de Zaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Koog aan de Zaan heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Koog aan de Zaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Koog aan de Zaan of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Koog aan de Zaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Koog aan de Zaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Koog aan de Zaan:

Dak isoleren van buitenaf en betonnen dakpannen vervangen

Het betreft een hellend dak van een hoekwoning uit ‘78. Door de geschakelde opstelling staat het dak los van dat van de buren. Het dak dient van buitenaf geïsoleerd te worden. De betonnen dakpannen zijn aan vervanging toe, maar omwille van de uitstraling zoeken we iets soortgelijks, nieuw en eventueel ook met geïntegreerde zonnepanelen of de mogelijkheid voor het plaatsen van zonnepanelen. De hoek van het dak is 45 graden en is op het zuiden gericht. Ik zou graag samenwerken met een hoofdverantwoordelijke partij. Het zou mooi zijn als we deze winter van start kunnen gaan met de klus, maar er is geen haast bij. Het moet echter wel een keer gebeuren.

Dak renoveren

Ik zoek een partij die het dak van mijn vrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om ongeveer 1500 dakpannen die vernieuwd moeten worden. Daarnaast moeten de pan-haken, windveren en isolatie ook vernieuwd worden. De woning is goed bereikbaar.

Rammelende dakplaten op puntdak vastzetten

Het gaat om een eengezinswoning in een rijtje waar ongeveer 20 jaar geleden door een bouwbedrijf een dakverdieping op geplaatst is (oorspronkelijk een plat dak). Het dak is toen voorzien van metalen Polytuil Decrasystems lichtgewicht dakpan-elementen (stroken van 7 pannen) van het merk Eternit. Dit is toen waarschijnlijk niet op de juiste manier bevestigd (was de eerste keer voor het bouwbedrijf dat ze deze platen monteerden) want het heeft altijd gerammeld als het waait. Nu begint het gerammel erger te worden en word het meer klapperen alsof het los ligt. Mijn vraag is nu of iemand dit kan controleren en indien nodig op de juiste manier kan bevestigen of dat eventueel de dakplaten vervangen moet worden. En niet onbelangrijk, wat gaat dit kosten. De bovenverdieping is 8 meter lang, 4 meter hoog en 6 meter breed en het dak staat in een hoek van 90 graden.

Nokpannen, dakpannen en dakgoot controleren

Ik zou graag willen dat iemand de dakpannen/daknok controleert op onvoldoende lijm. Daarnaast hebben we een lekkage lijkt het, onder de dakgoot vanaf het dakkapel. Er is namelijk een grote vochtige plek te zien op de muur.

Dakpannen vervangen

Gedeelte pannendak vervangen incl panlatten en aanbrengen folie . Gaat om minimaal 152 pannen van het type TUILE DU NORD blauw. Betreft het gehele onderste gedeelte van `n zadeldak

Pannendak renoveren inclusief goten

Wij hebben recent een woning gekocht uit 1933. Graag laten wij het mansarde dak bedekt met pannen controleren en eventueel repareren. Wij hebben op dit moment geen lekkage of andere problemen. De oppervlakte is ongeveer 60 m2. Daarnaast wil ik ook graag de zinken dakgoten van een meter of 1o elk laten controleren en indien noodzakelijk laten repareren.

Gebroken dakpannen vervangen

Er zijn bij installatie zonnepanelen enkele dakpannen gebroken, die moeten worden vervangen.

Dakgoot lekkage repareren

De dakgoot lijkt te lekken en water komt een etage lager binnen gedruppeld. Water in de dakgoot lijkt onder de zinken dakgoot te komen en dan zijn weg te zoeken. Ziet er uit alsof de dakgoot overstroomt, maar lekt aan de onderzijde.

Lekkage aan dakgoot herstellen

Zo ver ik kan zien, lekt de dakgoot op de koppeling. De goot dient gerepareerd te worden of vervangen, dat laat ik aan u over. De zinken dakgoot aan de voorzijde van de woning is goed bereikbaar en ongeveer 5.50 meter lang. De dakgoot steekt niet buiten de muren, deze is binnenshuis.

Dakinspectie en eventueel -vervanging

Wij zijn verhuisd en ik zie dat er op het dak pannen niet recht liggen en er af glijden. Ook zit er op sommige delen veel mos op. De dakpannen zijn denk ik zo'n 80 jaar oud. Ik ben benieuwd of er alleen reparatie uitgevoerd kan worden of dat er meer noodzakelijk is. Eerst zou ik graag een inspectie willen en de kosten van de eventuele opties. Ik heb geen idee wat de oppervlakte is, we hebben veel hoekjes en puntjes in ons dak.

Daklekkage repareren

Lekkage dakpannen dak. Niet bekend waar lekkage precies zit. Tevens lekkage aam dakgoot.

Dakrand vervangen

Graag laat ik het houten boeideel vervangen. Wij hebben geen voorkeur voor het nieuwe materiaal. De lengte is ongeveer 5 meter en de breedte 30 cm.

Dak controleren op lekkage

De muur in mijn slaapkamer kent een vochtplek die nog steeds koud en klam aanvoelt, alsof er direct contact met de buitenlucht is. De plek is op de grens van de dakkapel en de dakpannen, bij de schoorsteen. Graag het lood en de bedekking op deze plek controleren (kan foto sturen) en eventueel repareren. De plek is bereikbaar via het dak van de dakkapel of met een ladder (5 meter). De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Daklekkage repareren aan pannendak

Ik wil in mijn dakpannen dak lekkage opsporen en repareren. Het is een puntdak van 40 m2.

Dakgootbekleding vervangen

Ik wil de bekleding van de dakgoot van mijn woning vervangen. Wat kost het laten vervangen door kunststof planken per meter? De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan. De werkplek is goed bereikbaar.

Doorzichtige gedeelte van de lichtkoepel vervangen

De lichtkoepel is lek, daarom graag een nieuwe lichtkoepel. Alleen het doorkijkgedeelte van 90 cm bij 240 cm, rechthoekig dus. Dit zijn de buitenste maten van het doorkijkgedeelte (raam). Is dat mogelijk?

Nieuwe panlatten en folie aanbrengen

Daar er lekkage is geweest, dienen de rotte panlatten aan 1 zijde van het dak vervangen te worden en zo mogelijk folie aangebracht. Aan de dakkapel zitten verscholen goten die als ze vol zijn voor lekkage zorgen. Hier dient een oplossing voor gevonden te worden, eventueel een stadsuitloop aan brengen op de dakkapel. De oppervlakte inclusief dakkapel is 25 m2.

Dakgoten en boeidelen rondom vervangen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het vervangen van alle dakgoten ( 2 zijden á 8 meter) plust het houtwerk van boeidelen, zie foto's. Eventueel ook timmerwerk aan erkers en dergelijke. Het zijn nu zinken dakgoten met houten bekisting. We willen graag dakgoten in dezelfde jaren 30 stijl.

Dakgoot, boeidelen en nokvorst vernieuwen

Aan de achterzijde en de voorzijde van de woning wil ik mijn zinken dakgoot en houten boeidelen vervangen. De goten zijn bijna 6 meter lang en er dient een steiger geplaatst te worden. Het betreft een jaren '80 woning. Tevens zou ook het lood onder het nokvorst vervangen moeten worden.

Daklichten in een garagedak aanbrengen

Ik wil graag twee of drie daklichten in het platte dak van mijn garage om meer licht te krijgen. Vaste daklichten, ze hoeven niet open te kunnen. Ongeveer 70x70 cm of 80x80 cm.

Regenpijpen vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van twee regenpijpen van de uitbouw. 1 regenpijp is stuk en de andere is oud.

Panlatten vervangen

Ik wil graag de panlatten van mijn dak laten vernieuwen en de huidige dakpannen hergebruiken. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 17 m2. In verband met mijn vakantie ontvang ik graag informatie per email.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Ik heb een lekkage aan de goot van de schuur. Het betreft een zinken goot waarbij er op 1 plek lekkage is ontstaan. Waarschijnlijk is dit op de lasnaad. Er is een foto beschikbaar.

Gebroken nokvorst vervangen

Er is 1 nokvorst gebroken. Wat zijn de kosten voor vervanging en wanneer, hoe snel, kan dit gedaan worden?

Nieuwe lichtstraat laten plaatsen

Dag, Wij willen graag informatie en een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een lichtstraat, dat geplaatst moet worden in een plat dak.