Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Koog aan de Zaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Koog aan de Zaan heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Koog aan de Zaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Koog aan de Zaan of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Koog aan de Zaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: mastiek Dak renoveren en isoleren, dakpan dak laten vernieuwen, dak renoveren inclusief plaatsing zonnepanelen en twee dakramen, asbesthoudende dakpannen vervangen, vervangen rieten dak voor pannendak, houten ombouw door kunststof vervangen, dak isoleren en nieuwe zwarte pannen, dakpannen vervangen, dakbedekking vervangen, platdak isoleren en opnieuw bedekken met bitumen of EPDM, dakpannen vervangen, dak vernieuwen, dakpannen vervangen, dak leggen en isoleren, dakbedekking vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Koog aan de Zaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Koog aan de Zaan:

Dakpannen ontmossen en impregneren

Ik zou graag mijn dakpannen laten ontmossen en impregneren (transparante bescherming). Ik wil mijn dak graag beschermen tegen water en vuil. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40 m2.

Lekkage aan dak huis verhelpen/ herstellen

Er is sprake van lekkage aan de voorkant van het huis, in de erker, omdat er een open ruimte blijkt te zijn aan de zijkant van het dak bij de gevel. De houten latten hieronder zijn vergaan. De vraag is of dit gedeelte vervangen kan worden en hoeveel dit dan kost of dat het hele dak opnieuw gedaan moet worden en hoeveel dat dan gaat kosten. Een tussenoplossing lijkt mogelijk door zijkanten te dichten. Graag offerte en advies.

Verschillende renovatie klussen

Goedendag, Wij zijn op zoek naar een partij om een aantal werkzaamheden uit te voeren in augustus: * volledig herstel van het (mansarde) dak (+- 105m2) * Dak via buiten isoleren * Plaatsen 3 dakramen (2 aan linkerzijde, 1 aan rechterzijde -> badkamer) * Herstel dakkapel aan linkerzijde * Herstel dakgoten -> controleren / vervangen soldeerden * Overstekken, boeidelen, en dergelijke vervangen en of herstellen. * Controleren en onderhouden dakconstructie binnenzijde -> o.a. hangende gordingen vervangen De bestaande dakpannen willen wij zover mogelijk graag hergebruiken. Momenteel zijn wij in afwachting van de bouwtekeningen van het huis. Die verwachten wij eind mei binnen te hebben. Dan kunnen we exacter ingaan op verbouwingsplannen. Graag zouden wij een ruwe offerte willen ontvangen op basis van bovenstaande. Zodat wij een keuze kunnen maken met wie we in zee gaan. Dan willen we proberen eerder dan 31 juli langs te gaan bij het huis met de uitvoerende partij om de opdracht en de offerte definitief te kunnen maken, zodat er in augustus gestart kan worden met de verbouwing.

Dakbedekking van bitumen vervangen van twee daken

Het is een huis met twee plat bitumen daken in 2 delen vernieuwen. De twee delen hebben 3x6 en 6x6 als afmetingen.

Dakbedekking vernieuwen

Ik heb een nieuwe dakbedekking nodig van ruim 50 m2 - ik overweeg het dak gelijktijdig te laten isoleren en ik wil er eventueel ook nog zonnepanelen op laten plaatsen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman. Waarschijnlijk epdm of bitumen.

Lekkage dakgoot herstellen met EPDM

Ik heb een puntdak en de dakgoot zit tussen mij en het dak van de buren (ongeveer 9 meter lang), en ik krijg altijd lekkage na een regenbui. Dit is erg vervelend en ik wil weten of het mogelijk is om dit met EPDM te repareren. Het is een zinken dakgoot. Graag een offerte.

Aanvullend isoleren van 2 platte daken op schuren

Ik wil een plat dak van mijn schuur en die van de buurvrouw beter laten isoleren. Basis is balkenlaag 55 cm uit elkaar. Daarboven op een multiplex plaat. Daarboven op een laag bitumen. Plan is: op bestaande bitumenlaag isolatie aanbrengen met daarboven op een nieuwe laag bitumen. De daken zijn een 3 hoeks vorm en niet recht. Oppervlakte is ongeveer 2 x 2 x 3,70 meter.

Dak isoleren van buitenaf en betonnen dakpannen vervangen

Het betreft een hellend dak van een hoekwoning uit ‘78. Door de geschakelde opstelling staat het dak los van dat van de buren. Het dak dient van buitenaf geïsoleerd te worden. De betonnen dakpannen zijn aan vervanging toe, maar omwille van de uitstraling zoeken we iets soortgelijks, nieuw en eventueel ook met geïntegreerde zonnepanelen of de mogelijkheid voor het plaatsen van zonnepanelen. De hoek van het dak is 45 graden en is op het zuiden gericht. Ik zou graag samenwerken met een hoofdverantwoordelijke partij. Het zou mooi zijn als we deze winter van start kunnen gaan met de klus, maar er is geen haast bij. Het moet echter wel een keer gebeuren.

Dak renoveren

Ik zoek een partij die het dak van mijn vrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om ongeveer 1500 dakpannen die vernieuwd moeten worden. Daarnaast moeten de pan-haken, windveren en isolatie ook vernieuwd worden. De woning is goed bereikbaar.

Rammelende dakplaten op puntdak vastzetten

Het gaat om een eengezinswoning in een rijtje waar ongeveer 20 jaar geleden door een bouwbedrijf een dakverdieping op geplaatst is (oorspronkelijk een plat dak). Het dak is toen voorzien van metalen Polytuil Decrasystems lichtgewicht dakpan-elementen (stroken van 7 pannen) van het merk Eternit. Dit is toen waarschijnlijk niet op de juiste manier bevestigd (was de eerste keer voor het bouwbedrijf dat ze deze platen monteerden) want het heeft altijd gerammeld als het waait. Nu begint het gerammel erger te worden en word het meer klapperen alsof het los ligt. Mijn vraag is nu of iemand dit kan controleren en indien nodig op de juiste manier kan bevestigen of dat eventueel de dakplaten vervangen moet worden. En niet onbelangrijk, wat gaat dit kosten. De bovenverdieping is 8 meter lang, 4 meter hoog en 6 meter breed en het dak staat in een hoek van 90 graden.

Nokpannen, dakpannen en dakgoot controleren

Ik zou graag willen dat iemand de dakpannen/daknok controleert op onvoldoende lijm. Daarnaast hebben we een lekkage lijkt het, onder de dakgoot vanaf het dakkapel. Er is namelijk een grote vochtige plek te zien op de muur.

Dakpannen vervangen

Gedeelte pannendak vervangen incl panlatten en aanbrengen folie . Gaat om minimaal 152 pannen van het type TUILE DU NORD blauw. Betreft het gehele onderste gedeelte van `n zadeldak

Pannendak renoveren inclusief goten

Wij hebben recent een woning gekocht uit 1933. Graag laten wij het mansarde dak bedekt met pannen controleren en eventueel repareren. Wij hebben op dit moment geen lekkage of andere problemen. De oppervlakte is ongeveer 60 m2. Daarnaast wil ik ook graag de zinken dakgoten van een meter of 1o elk laten controleren en indien noodzakelijk laten repareren.

Gebroken dakpannen vervangen

Er zijn bij installatie zonnepanelen enkele dakpannen gebroken, die moeten worden vervangen.

Dakgoot lekkage repareren

De dakgoot lijkt te lekken en water komt een etage lager binnen gedruppeld. Water in de dakgoot lijkt onder de zinken dakgoot te komen en dan zijn weg te zoeken. Ziet er uit alsof de dakgoot overstroomt, maar lekt aan de onderzijde.

Lekkage aan dakgoot herstellen

Zo ver ik kan zien, lekt de dakgoot op de koppeling. De goot dient gerepareerd te worden of vervangen, dat laat ik aan u over. De zinken dakgoot aan de voorzijde van de woning is goed bereikbaar en ongeveer 5.50 meter lang. De dakgoot steekt niet buiten de muren, deze is binnenshuis.

Dakinspectie en eventueel -vervanging

Wij zijn verhuisd en ik zie dat er op het dak pannen niet recht liggen en er af glijden. Ook zit er op sommige delen veel mos op. De dakpannen zijn denk ik zo'n 80 jaar oud. Ik ben benieuwd of er alleen reparatie uitgevoerd kan worden of dat er meer noodzakelijk is. Eerst zou ik graag een inspectie willen en de kosten van de eventuele opties. Ik heb geen idee wat de oppervlakte is, we hebben veel hoekjes en puntjes in ons dak.

Daklekkage repareren

Lekkage dakpannen dak. Niet bekend waar lekkage precies zit. Tevens lekkage aam dakgoot.

Dakrand vervangen

Graag laat ik het houten boeideel vervangen. Wij hebben geen voorkeur voor het nieuwe materiaal. De lengte is ongeveer 5 meter en de breedte 30 cm.

Dak controleren op lekkage

De muur in mijn slaapkamer kent een vochtplek die nog steeds koud en klam aanvoelt, alsof er direct contact met de buitenlucht is. De plek is op de grens van de dakkapel en de dakpannen, bij de schoorsteen. Graag het lood en de bedekking op deze plek controleren (kan foto sturen) en eventueel repareren. De plek is bereikbaar via het dak van de dakkapel of met een ladder (5 meter). De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Daklekkage repareren aan pannendak

Ik wil in mijn dakpannen dak lekkage opsporen en repareren. Het is een puntdak van 40 m2.

Dakgootbekleding vervangen

Ik wil de bekleding van de dakgoot van mijn woning vervangen. Wat kost het laten vervangen door kunststof planken per meter? De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan. De werkplek is goed bereikbaar.

Doorzichtige gedeelte van de lichtkoepel vervangen

De lichtkoepel is lek, daarom graag een nieuwe lichtkoepel. Alleen het doorkijkgedeelte van 90 cm bij 240 cm, rechthoekig dus. Dit zijn de buitenste maten van het doorkijkgedeelte (raam). Is dat mogelijk?

Nieuwe panlatten en folie aanbrengen

Daar er lekkage is geweest, dienen de rotte panlatten aan 1 zijde van het dak vervangen te worden en zo mogelijk folie aangebracht. Aan de dakkapel zitten verscholen goten die als ze vol zijn voor lekkage zorgen. Hier dient een oplossing voor gevonden te worden, eventueel een stadsuitloop aan brengen op de dakkapel. De oppervlakte inclusief dakkapel is 25 m2.

Dakgoten en boeidelen rondom vervangen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het vervangen van alle dakgoten ( 2 zijden á 8 meter) plust het houtwerk van boeidelen, zie foto's. Eventueel ook timmerwerk aan erkers en dergelijke. Het zijn nu zinken dakgoten met houten bekisting. We willen graag dakgoten in dezelfde jaren 30 stijl.