Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Koedijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Koedijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Koedijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Koedijk of directe omgeving.

45 klanten uit Koedijk bevelen een bij Casius in Koedijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Koedijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Koedijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Koedijk:

Dak en goot inspectie

Ik wil graag een dak en goot inspectie. Het betreft een hellend dak. Ik weet alleen nu de breedte van het dak en dat is 5,40 meter. De goot is verdeeld over 4 huizen en hangt bij ons scheef waardoor we veel last hebben van overtollig water achter een boeideel en uiteindelijk een lekkage heeft opgeleverd.

Bitumen daken vervangen door EPDM

Ik zoek een dakdekker die twee platte daken kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de bitumen en het plaatsen van EPDM. In totaal gaat het om 90 m2. Het dak hoeft niet geïsoleerd te worden. Het gaat om 2 geschakelde bungalows.

Vogelnest onder de nok verwijderen

Ik wil graag een vogelnest onder de nok van het dak op ongeveer 8 meter hoogte laten weghalen. Tevens met gaas of iets dergelijks voorkomen dat de vogels terug komen. De nok is bereikbaar vanaf de zijkant (hoekhuis).

Nokvorsten stormvast en waterdicht maken

Naar aanleiding van het nakijken van de dakgoten moet het volgende gedaan worden: 5 meter nokvorsten stormvast en waterdicht maken.

Lekke dakgoot repareren

Aan de voorkant is de dakgoot op 1 plek lek. Precies waar de planken op elkaar aansluiten. Ik heb 2 foto's bijgevoegd. Graag zou ik een goede indicatie van de kosten krijgen en vervolgens een afspraak maken voor de reparatie. Graag de offertes in de mail.

Dak van schuur moet gerepareerd worden

Dak van schuur moet gerepareerd worden. Dak van schuur is niet geheel waterdicht, een nieuwe bitumen dakbedekking of kunststof dakbedekking is wenselijk. Afmeting ongeveer 3 bij 5 meter.

Dak van de schuur moet vervangen worden, ...

Dak van de schuur moet vervangen worden, hij lekt. Het gaat om 2 kleine schuurtjes, het gaat puur alleen om het bitumen en de lijst er om heen. Het verrotte houtwerk en balken doe ik zelf. Het gaat in totaal om 18m2.