Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in IJmuiden of directe omgeving.

352 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: groendak realiseren op bedrijfspand van 3000 m2, dak verwijderen, nieuw dak realiseren en doortrekken, scharnier kap plaatsen, rieten dak vervangen door leiendak, dakisolatie en vergroening voor VVE gebouw, dak renovatie, dakbeschot en zinken dakgoot vervangen, vervangen dakpannen door riet, plaatsen zadeldak met pannen inclusief dakraam op nieuwe garage, groen dak op terras overkapping, sporenkap van de schuur vervangen, dakpannen vervangen, van buitenaf isoleren en plat dak bitumenlaag vervangen, hellend dak van buitenaf isoleren en dakpannen vervangen, pannendak of zinken dak realiseren, rieten dak vervangen voor kunststof dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in IJmuiden:

Tinnen dakgoot vervangen

Ik heb aan de voorzijde van mijn woning een tinnen dakgoot die wat verouderd is en nu voor de 2e keer lek is in een jaar. Ik wil graag de gehele goot vervangen hebben. De dakgoot is over de breedte van de woning en naar ik schat 40 cm diep. De hoogte is naar ik schat 2.5 tot 3 meter straatniveau. Ik hoor graag wat jullie voor mij kunnen betekenen en tegen welke kosten. Alvast mijn dank!

Boeidelen vervangen

Ik wil graag de boeidelen van mijn huis van kunststof voorzien. Hout is nu nog goed maar wil van toekomstig schilderwerk af zijn. Is een hoekhuis. Voor en achter circa 6 meter per kant en een schuine dakconstructie aan de zijkant. Bij voorkeur offerte per mail.

Aanleggen groen dak

Graag willen wij een prijs indicatie voor het aanleggen van een groen dak. Het gaat om een opbouw van voor 4,90 breed en de zijkanten 3,5. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden.

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Vogelnest onder nokvorst (hoek) verwijderen, vervolgens vogelwering plaatsen langs gehele pannenrand. Zo'n 18 a 20 meter totale lengte.

Dak bedekken met EPDM of bitumen

Het gaat om het bedekken van een 4 vierkante meter dak met bitumen of EPDM. Het dak is 2,40 meter hoog.

Dak isoleren en voorzien van EPDM

Vervangen plat dak van een aanbouw, waarbij het afschot verandert moet worden, dakdoorvoer afzuigkap en toiletventilatie zullen moeten verplaatst/verwerkt worden Eventueel met isolatie gedaan door de vakman. Het dak is ongeveer 600 x 300 cm. Graag een prijsopgave voor verwijderen en plaatsen nieuwe dakbedekking en een prijsopgave alleen nieuwe dakbedekking plaatsen omdat wij dan zelf de oude dakbedekking zullen verwijderen. Werkzaamheden kunnen plaatsvinden (eind september) als de zonnepanelen op het schuine dak van ons huis geplaatst zijn.

Dak isoleren

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Hellend dak isoleren van buiten, tevens is mijn dak dan weer 100% waterdicht. Ongeveer 25 m2.

Plat dak bedekken

Ik wil mijn platte dak laten bedekken over de bestaande dakbedekking heen. Het gaat om ongeveer 4 vierkante meter. Ik wil er EPDM overheen hebben.

EPDM dakbedekking leggen op veranda

Voor een veranda die wij zelf plaatsen zijn we op zoek naar een dakdekker die voor ons de reeds geleverde epdm dakbedekking kan leggen. De maat van de L-vormige veranda is: 7x3 meter + 3x3 meter - Dakbedekking leggen - 2 stuks doorvoeren inplakken

Nokvorst terugplaatsen

Op ons dak 11 meter hoog is door de storm één nokvorst van zijn plaats verschoven. Graag zou ik een offerte zien van de kosten om te herstellen.

Plat dak repareren of vernieuwen

Dak repareren/vernieuwen. Het betreft een plat dak ongeveer 50 m2. Graag een vrijblijvende offerte van de kosten.

Schuurdak verwijderen

4 asbest golfplaten totaal oppervlak 3.50 meter bij 2.50 meter

Dak van erker vervangen

Het dak van de erker is lek en het water vloeit niet af. Ik wil graag een offerte voor het vervangen van het dak. Het platte dakje is ongeveer 300 cm bij 50 cm. Er ligt een zinken dak op. Op dit moment ligt er een zeil op, dus enorme haast heb ik er niet mee.

Dak repareren of gehele dak renoveren

Graag offerte voor 1. Daklekkage opsporen en reparen. Betreft schuin dak, beide zijde met dakkapel. En/of: 2. Gehele dakrenovatie. Evt met 2 nieuwe dakkapellen. Geen idee hoeveel m². Huis is ongeveer 5 meter breed.

Plaatsen van een lichtkoepel

Ik wil mijn badkamer gaan verbouwen. Deze heeft op dit moment geen ventilatie mogelijkheden of ramen. De ruimte is voorzien van een plat dak van hout. Nu zat ik te denken om hier een lichtkoepel te plaatsen. De ruimte is maximaal 9 m2. De lichtkoepel moet kunnen ventileren en voorzien van melk/wit glas of plastic. Ik zat zelf te denken aan een koepel van ongeveer 50 x 50 cm. Graag ontvang ik een indicatieve offerte voor een lichtkoepel en een eventuele inschatting van de plaatsingskosten.

Zinken dakgoot vervangen

Wij willen graag onze zinken dakgoot laten vervangen aan de voor- en achterzijde. Totaal is dit 12 meter. De woning is goed bereikbaar.

Lichtkoepel plaatsen in het slaapkamerdak

Wij hebben een bod gedaan om een woning waarbij de slaapkamer een plat dak heeft. Ik zou hier graag een lichtkoepel willen laten plaatsten van minimaal 1 bij 1 meter om naar de sterren te kijken.

Dakisolatie in een schuin dak aanbrengen

Isolatie dak. Schuin dak isoleren met een oppervlakte van minder dan 20 m².

Bitumen- en pannendak renoveren

Vervangen dakleer en deels pannendak wegens ernstige langdurige lekkage. Wilt U met mij een afspraak maken voor het bekijken van de werkzaamheden?

Vervangen van de dakrand

Mijn oude dakrand is stukgewaaid en dient vernieuwd te worden. Het gaat hier om ongeveer 6 meter. Windveren en een stukje dakgoot van een meter. Er zal een stijger aanwezig moeten zijn.

Lichtkoepel plaatsen

Het betreft het leveren en het plaatsen van een lichtkoepel-dakbetreding van 70 x 100 cm in een plat dak.

Bitumen dak repareren

Op onze 12 garages ligt een bitumen dak, met er bovenop een daktuin die inmiddels voor lekkage heeft gezorgd. Dit dient gerepareerd te worden. Graag willen wij een offerte voor het geheel herstellen van het dak, totaal 150 m2. Wij zijn in het bezit van een technische specificatie van het soort bitumen wat erop ligt.

Nieuwe dakpannen laten plaatsen

Ik wil volgend jaar zomer samen met 4 buren onze dakpannen laten vervangen. Aub een scherpe offerte voor deze interessante klus.

Nieuw dak met geglazuurde zwarte pannen

Opnieuw leggen van pannen met geglazuurde zwarte coating. Ongeveer 1200 pannen, 24 vorsten en zijpannen. Daklatten en dampfolie moeten ook opnieuw worden aangelegd. Graag een gescheiden offerte met apart de materiaal en arbeidsloon hierin.

Regenpijp vervangen

Onderste gedeelte regenpijp vervangen, dit is ongeveer 1.80 meter. Foto hiervan is beschikbaar, zodat u een indicatie van de kosten kunt geven.