Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lichtstraat plaatsen:

Lichtstraat plaatsen

Ik wil een lichtstraat in het dakprofiel (zadeldak) laten plaatsen. De twee kopkanten ook met glas. Maten: 1,30 breed en 2,30 lang. Ook graag plaatsen. We hebben nu een houten lichtstraat met zadeldak maar die is verouderd en nu willen we graag een offerte aanvragen. De voorkeur gaat uit naar een onderhoudsvrije lichtstraat dus van aluminium of andersoortig materiaal dan hout. De ramen hoeven niet open te kunnen dat is niet nodig. Waarschijnlijk heeft u nog meer informatie nodig, vanzelfsprekend kunt u mij daarvoor bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Jeannette Cuypers
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtstraat plaatsen uit heel Nederland:

Groendak extensief realiseren op aanbouw

Wij laten in juni een aanbouw plaatsen. De verwachte opleverdatum is eind juni. Wij zouden graag het dak met een extensief (sedum/gras/kruiden) laten bedekken. Het dak is in totaal 5.5 m breed en 3.20 m diep, maar hier komt nog een lichtstraat in van 2.40 x 1.00 m (tegen het pand aan). Graag iemand die ervaring heeft met het leggen van groene daken.

Lichtstraat plaatsen in dak

We willen graag een lichtstraat laten aanschaffen en deze ook plaatsen. Lichtstraat in het dak profiel (zadeldak) plaatsen. De twee kop kanten ook met glas. De maten zijn: 1,30 breed en 2,30 lang. We hebben nu een houten lichtstraat met zadeldak maar die is verouderd. Deze moet dus ook eerst worden verwijderd. De voorkeur gaat uit naar een onderhoudsvrije lichtstraat dus van aluminium of andersoortig materiaal dan hout. De ramen hoeven niet open te kunnen dat is niet nodig. Het dak is een verdieping hoog, lichtstraat moet komen op het bitumen dak van de keuken.

Gemetselde uitbouw realiseren

Graag zou ik met u een afspraak maken om een gespecificeerde prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een uitbouw (over de gehele breedte) aan de achterkant. Daarbij ben ik tevens benieuwd naar de mogelijke startdatum/huidige wachttijd en wat de totale geschatte doorlooptijd is van de opdracht. Opdrachtomschrijving: In de huidige situatie is de keuken aangebouwd, deze dient eerst gesloopt te worden. (De nieuwe keuken zal ongeveer op dezelfde plek komen). Nieuwe draagconstructie plaatsen (in overleg). Het totale gewenste aan te bouwen oppervlak betreft ongeveer 15 m2 (5 x 3 meter). Dit graag gemetseld. Vergunning is als het goed is niet nodig. De fundering zal geplaatst moeten worden. De uitbouw dient 2 openslaande deuren en een raamkozijn te bevatten. Optioneel: Het heeft de voorkeur de uitbouw afgewerkt (stroompunten, radiator, stucwerk, schilderwerk, laminaat, etc) en geïsoleerd op te laten leveren. Optioneel: Ook de tuin (straatwerk, schutting) dient weer hersteld te worden. Optioneel: Lichtstraat dak Optioneel: Daarnaast laten we ons graag adviseren over de mogelijkheden/kosten van vloerverwarming in huis (huidige situatie: houten vloer). Graag zou ik rond september/ oktober willen beginnen.

Verbouwing bestaand woonhuis en aanbouw achter

Foto's van de bestaande woning zijn nog online te vinden. Mijn wensen staan bijgevoegd in het PDF document. 1. Aanbouw van 4m diep, 5m breed. Gelijkvloers met de bestaande woonruimte. Openbreken van de bestaande achtergevel en plaatsen stalen portaal. Geen lichtstraat in de aanbouw. Plat dak. Achterwand een aluminium, zwarte vouwwand over de maximaal mogelijke breedte zodat de gehele achtergevel van glas wordt (www.kozijnenbestellen.com). Houten, dunne plankjes aan de buitenzijde rondom de pui of strakke witte gevel. Langs de wand van de aanbouw, grenzend aan de uitbouw van de buren komt een lange keuken, zonder eiland. De bestaande CV ketel werk ik weg in een hoge keukenkast. Wasmachine werk ik weg. Keuken bestel ik zelf. Mogelijkheid tot creëren extra kamer voor in de toekomst. Lastig uit te leggen op papier maar wel in persoon makkelijk laten zien in de woning. Egaline of houten vloer bestel ik zelf. Vergunning is tot 4 meter niet nodig. Ik heb begrepen dat er 4 heipalen nodig zijn, hoe diep durf ik niet te zeggen. Verbouwing woonhuis: De bedoeling is het bestaande huis van binnen groot en deels te strippen en van binnen een nieuwe look te geven. Vloeroppervlak woning is 43 m2. Badkamer: Bestaande indeling zo houden. Inloopdouche maken. Nieuwe betegeling vloer en wanden. Wand badkamer/slaapkamer waar nu die glazen stenen zitten, graag bedekken met een nieuwe wand. Sanitair bestel ik zelf. Rond eind juni/ begin juli willen we beginnen als dat kan. We zijn bezig met de koop af te ronden, dus een bezichtiging is mogelijk alleen moet dat goed gepland worden. Door de weeks werk ik, maar in de avonden of weekenden is het mogelijk.

Aanbouw woonkamer/ aanhechting keuken

Bij een nieuw aangekochte woning zouden wij graag een aanbouw van 3.16x4 (fundering) willen plaatsen. De aanbouw komt 4 meter uit de gevel en wordt aan de zijkant tegen de reeds aanwezige aanbouw aangezet. Een stalen balk van 5,88m moet de overspanning van de bestaande buitenmuur en keukenmuur verzorgen omdat de tussenmuren en huidige buitenmuur van de bestaande uitbouw gesloopt worden (wordt zelf uitgevoerd). Het dak van de nieuwe aanbouw wordt 5,88m breed en 4 diep. In de aanbouw moet een lichtstraat komen van ongeveer 4-5 meter en de kozijnpartij met dubbel openslaande deuren met aan de zijkanten hiervan allebei een vast raam (van grond tot bovenkant). De rechtermuur (achteraanzicht) en een kleine strook aan de voorkant dient in metselwerk te worden uitgevoerd, de linkermuur is een reeds bestaande muur. Het huis is op zandgrond gefundeerd (Driebergen). De bouw is casco, binnen afwerking wordt zelf verzorgd. Houten skelet.

Aanbouw plaatsen

Aanbouw achterkant huis. Over de gehele breedte, 6 meter, 2,5 meter uit de gevel. Keukendeel is 1 meter verder doorgebouwd dan huiskamer. In de aanbouw moet afvoer, waterleiding en mantelbuis voorzien van electra en data komen. Aanbouw moet onderheid worden en gebouwt van steen. Geen houtskelet. Plat dak. Geheel goed geïsoleerd. Deur in keuken gedeelte en lichtstraat met openslaande deuren (waarvan een vast te zetten, zodat andere als loopdeur gebruikt kan worden.

Aanbouw met harmonicadeuren laten bouwen

Wij willen een uitbouw met harmonica deuren. Het gaat om uitbouw breedte 3.62 m en diepte 3.43 m. Het gaat om een linker muur (want de rechter kunnen we gebruiken) en een dak, de gevel willen we gemetseld in dezelfde kleur als het huis. Dan willen we graag 2 of 3 zwart stalen harmonicadeuren naar links kunnen schuiven. Foto situatie bijgevoegd. Of een vergunning nodig is weten we nog niet zeker. Fundering zal waarschijnlijk wel nodig zijn. We zouden een lichtkoepel willen hebben en een casco oplevering. We denken ook aan de mogelijkheid om er een stalen serre neer te zetten, dit is afhankelijk van de kosten. er zouden dan ongeveer 4 ramen moeten komen, fundering zal waarschijnlijk nodig zijn, we zouden een lichtstraat willen hebben en een casco oplevering. De woning is nog niet in ons bezit, maar daar zijn we mee bezig. Graag totaal offerte via de mail. Inclusief plaatsen, steunpilaar kosten, BTW enzovoort.

Het realiseren van een lichtstraat in een uitbouw

Ik zoek een specialist die in het dak van mijn uitbouw aan lichtkoepel kan plaatsen. Dit zou ik graag van glas en ongeveer 200 bij 100 cm willen hebben. Of het een betonnen dak is, is mij niet bekend. Eventuele andere maten bespreek ik graag met de specialist.

Lichtstraat in zadeldak uitbouw plaatsen

In de uitbouw (meerwerk) van ons nieuwbouwhuis van het project thuis in overschie willen we graag een lichtstraat plaatsen. De afmetingen waar we aan denken zijn 90 cm bij 3 meter. We willen het zo strak mogelijk. Het liefst 1 glasplaat. Het dak bestaat uit een zadeldak waarbij rekening is gehouden met het plaatsen van een lichtkoepel. Meer informatie daarover kunnen we opvragen bij de bouwer. We krijgen ons huis half juni opgeleverd en willen dan het liefst zo snel mogelijk de lichtstraat plaatsen.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw achter ons huis realiseren. De maten zijn ongeveer 4,60 breed en 3,50 tot 4,00 meter lang.Voorkeur voor iets passends bij onze woning bakstenen. Graag willen wij hierbij openslaande deuren van kunststof. In het dak zouden we graag een lichtstraat willen hebben. Aan de binnenzijde zouden we graag ook de afwerking zien met stopcontacten in de wanden en lichtspotjes in het plafon. Vergelijkbaar als de foto op uw site onder kopje uitbouw woning. Onze bestaande woonoppervlakte is op dit moment 41 m2 en zouden als het mogelijk is (en de prijs toe laat) vloerverwarming in willen laten plaatsen die doorloopt in de uitbouw.

Partners

Partners van Casius