Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor constructie en dakbedekking garage dak vervangen:

Constructie en dakbedekking garage dak vervangen

Garagedak in zijn geheel laten vervangen. Zodat het sterk genoeg wordt om op te lopen en zodat er zonnenpanelen op kunnen . Is een plat dak. Mogelijk balken vervangen of extra balken bijplaatsen. Gaat om ongeveer 3 x 7 meter is 21 m2 Ik schat het geheel 20 a 25 jaar en het lekt her en der. Dakbedekking is nu bitumen zonder grind. Moet weer zo worden. Van twee kanten kan je er bij.
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constructie en dakbedekking garage dak vervangen uit heel Nederland:

Dakbedekking vervangen en groen dak aanleggen

Wil graag een groen dak willen aanleggen op mijn uitbouw achter. Dit is op het noord-oosten. Het dak is ong 2.5m bij 5,5m. Ik weet niet of de constructie op het extra gewicht berekend is, maar het is mogelijk om extra ondersteuning aan te brengen. de toplaag die er momenteel op zit zal wel gelijk vervangen moeten worden. Graag zou ik een offerte willen van het plaatsen van een groen dak.

Uitbouw realiseren

Graag ontvangen wij een offerte voor een aanbouw, zie bijgaande tekening en omschrijving. Wij willen een uitbouw van 4.80 m bij 2.40 m. zie tekeningen. Graag ook een offerte voor een uitbouw van 3.60 m diep. Uitbouw moet voorzien worden van een normale dak met dakbedekking, meerdere (2x) stopcontacten, verlening van vloerverwarming. Schuifpui. Constructie: metselwerk. Fundering: de een zegt van niet, de andere wel. Vergunning? Tot 5 meter kunnen wij vergunningvrij uitbouwen. Casco: ja. Het liefst willen wij de 1e week van maart beginnen.

Dakterras met kunststof dakbedekking en vlonders realiseren

Ik heb een bitumen dakbekleding waar ik graag een terras op wil maken. Het oppervlakte is ongeveer 80 m2, de constructie is van snelbeton, draagkracht zal dus geen probleem zijn. Ik wil er een kunststof bedekking op en vlonders. Het is de bedoeling dat het dakterras omringt wordt met een soort hek of doek, maar de mogelijkheden om palen te plaatsen zijn er niet, wel een mogelijke constructie met doeken.

Vervangen dakbedekking plat dak met EPDM, rotte plekken en aanbrengen dakisolatie.

Ik wil de bestaande dakbedekking van de uitbouw van mijn huis vervangen met EPDM-dakbedekking. Daarbij heeft een deel van het dak rotte punten onder de dakbedekking (niet de dragende constructie) vanwege (eerdere) lekkages. Die rotte punten zou ik graag ook willen vervangen. En wil ook dat er goede dakisolatie aangebracht wordt. Graag vanaf de bovenkant isoleren. Het isolatiemateriaal moet voldoen aan eisen de, zodat ik subsidie kan krijgen. Ik geloof dat de RD waarde 3,5 moet zijn, meer mag ook. Het gaat om een een platte L-vormige uitbouw aan de achterzijde van het huis met een oppervlakte van ongeveer 27 m2. De uitbouw (en dus ook het dak) bestaat eigenlijk uit 2 delen. Een deel dat ligt op het oudste deel van de uitbouw (jaren ’70) en dat dient als dakterras en een deel dat ligt op een nieuwere uitbouw (begin jaren ’90) met een dak dat geen specifieke functie heeft. In het dak zijn drie (ventilatie)afvoeren aanwezig. Er ligt nu bitumen op het dak. Dit graag afvoeren.

Draagkracht van een plat dak berekenen

Dak van uitbouw huis bestaat uit kanaaltunnelplaten type S150, Ht=150 mm. Plan is om op de bitumen dakbedekking een groen dak aan te leggen. De subsidieverstrekker (gemeente Apeldoorn) vraagt daarvoor een draagvlakberekening. Bouwtekening en berekening van de constructie zijn aanwezig.

Aluminium dakplaten leveren en monteren

Ik heb een afgeknot schilddak en deze heeft nu een bitumen dakbedekking. Ik wil graag aluminium dakpanplaten erover laten monteren zodat het er mooier uitziet. Het dak is ongeveer 120 m2. Huis heeft een staal constructie. Boven op het dak zijn 4 stalen balken met elkaar verbonden door houten balken, daaroverheen zitten platen, daarop 10 cm isolatie schuim, daarop bitumen. Ik weet dus niet of het mogelijk is en zou dit graag met u bespreken. Het is een vierkant dak. Het is een vrijstaand huis, rondom is erbij te komen. De dakgoot zit ongeveer op 8 meter hoogte, dus er moet een stelling komen.

Aanbouw begane grond achterzijde huis realiseren

Graag uw offerte voor een de aanbouw aan de achterzijde van ons huis. Betreft 63 vierkante meter, ongeveer 7 x 9 meter. ik durf niet met zekerheid te zeggen of een vergunning nodig is, mocht dit zo zijn regel ik het zelf. Voor de fundering moet er waarschijnlijk geheid worden. Ik wil graag een complete oplevering met schilderen, stucen en elektra. Ik wil graag steen hebben. Of het een prefab constructie of gemetseld wordt maakt mijn niet veel uit. De tekeningen zijn er. Het gaat om een schoenendoos model, met een plat dak en bitumen dakbedekking. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning en er is makkelijk bij te komen.

Uitbouw zijkant van ons huis

Wij willen een uitbouw van 5 meter breed 2,14 meter diep realiseren. Er is geen vergunning nodig. Graag willen wij de constructie eventueel van prefab, want we willen het van beton opgebouwd, dan met isolatie en metselwerk ervoor. We hebben namelijk een eco vriendelijk huis, opgebouwd met beton en veel isolatie. Er is een fundering nodig, er moeten palen geheid worden. Graag de oplevering casco. Ik doe zelf de dakbedekking leggen graag wel de dakconstructie maken. Elektra kan ik zelf doen, graag wel 1 of 2 loze leidingen leggen, de rest kan ik zelf. De ruiten hoeven niet geregeld te worden, want de aanbouw wordt aangebouwd aan bestaande erker. De erker heeft kunststof ramen, daar wil ik 1 van gebruiken.

Hardhouten balustrade aanbrengen

Ik heb ongeveer 10 meter hardhouten balustrades nodig voor mijn dakterras, inclusief montage. Liever liggend gemonteerd. Ondergrond is dakbedekking met rubber tegels. De constructie dient te voldoen aan het Bouwbesluit: 110 cm hoogte. Geen afstap mogelijkheid tussen 20 en 70 cm, etc. Alvast bedankt. Foto en bouwplan bijgevoegd. Ik heb al toestemming verleend van de gemeente en de VvE.

Dak isoleren en bedekken

Ik heb 2 platte daken van 6 bij 6 meter op 6 meter hoogte. De dragende constructie bestaat uit ijzeren balken met daartussen houten balken. Het huidige dak zit er zo’n 30 jaar op. Ik weet echter niet wat dit is, volgens mij geen bitumen want het materiaal is veel gladder, lijkt wel zink. Het dakbedekking zit los, graag opnieuw isoleren en bedekken. Is gezamenlijk 72 m2.

Partners

Partners van Casius