Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lekkages opsporen, verhelpen en dakgoot vervangen:

Lekkages opsporen, verhelpen en dakgoot vervangen

Onze voorgevel aan de linkerzijde is zeiknat (zie foto). Het begint in huis ook een beetje muf te ruiken, dus volgens mij is dit dan al langer aan de gang. De oorzaak van de lekkage willen wij graag laten verhelpen (misschien liggen er pannen niet goed in combinatie met een verouderde dakgoot). Graag in de offerte ook een prijs om deze dakgoot aan de voorzijde te vervangen. Deze is zo'n 5 meter. Ik denk dat deze sowieso zijn beste tijd gehad heeft. De meeste buren hebben deze afgelopen jaren al vervangen. Tevens ook nog een klusje om lekkage bij ons dakkapel op te lossen. Vaak bij bepaalde windrichting en veel regenslag lekt het naar binnen. Het dakkapel is via het platte dak te bereiken. Overige info: in de spouw zitten momenteel sinds 2 jaar isolatie bolletjes.
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkages opsporen, verhelpen en dakgoot vervangen uit heel Nederland:

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Schuin pannendak can ongeveer 60 vierkante meter. Het gaat om vier kleine lekkages.

Daklekkage repareren

Offerte maken voor opsporen en herstellen daklekkage. Sinds nieuwe kunststoffen ramen en boeiboorden waren geplaatst begonnen de lekkages. Het is een plat dak, lekkage zit waarschijnlijk op de dak rand.

Lekkage in plafond opsporen en verhelpen

Rond de lamp boven de eettafel in de woonkamer is een zeer kleine lekkage (geen kringen) vandaag opgemerkt. Op de bovenverdieping zijn geen lekkages aanwezig. Onze verklaring is dat de lekkage mogelijk door een buis in het plafond wordt veroorzaakt. De lamp is losgehaald en de lekkage lijkt gestopt. Ik ben bang dat als we gaan douchen er weer water gaat lopen. Ik zoek de tekeningen van het leidingwerk erbij. We zoeken een professional die ons snel en vakkundig kan helpen.

Dakconstructie op lekkages controleren en isoleren

Daklekkages opsporen en repareren. Tevens constructie van de verschillende delen controleren en isolatie aanbrengen op gedeelte van het dak. Het betreft een carre boerderij dus groot dak oppervlakte. Ongeveer 500 m2 totaal. Isolatie op 250 m2.

Lekkage aan dak opsporen en herstelwerkzaamheden

In oktober 2016 is de overdracht geweest van de door ons gekochte hoekwoning uit bouwjaar 1980. Wij hebben tijdens het aankooptraject al een oude lekkageplek bij de schoorsteen op de zolder besproken, die volgens de verkopende partij uit een ver verleden stamde. Sinds begin november hebben wij een beginnende lekkage gehad, die daarna zeer fors is geworden. Bij het weghalen van een afwerking op het dakbeschot zien we dat de dakconstructie daaronder ook verrot is. Kennelijk is er al lange tijd lekkage geweest. Wij hebben nu ook aan de voorzijde van de zolder lekkage achter de schotten. We willen de oorzaak van de lekkages laten opsporen en laten verhelpen en ook de hele situatie in kaart laten brengen. Wij staan voor een juridische afwikkeling met de verkopende partij en daarin zal uw offerte/rapport voor ons een leidraad zijn. We maken graag snel een afspraak. Vooraf ontvangen we graag een prijsindicatie van uw inzet.

Dakkapel controleren op lekkages

Wij hebben een dakkapel met een plat dak van 4.80 meter breed en heel af en toe is er een lekkage zichtbaar in de hoek waar de dakkapel aansluit op het dak. De dakkapel is 11 jaar oud. Graag laten wij de oorzaak van deze kleine lekkage opsporen en verhelpen.

Lekkage stoppen en schimmel verwijderen

Er is een lekkage geconstateerd in ons huis. Door de lekkage is er vocht/schimmel op de muren ontstaan. Er is ook één schimmelplek achter het behang geconstateerd. Het gaat sowieso om 2 kamers, een slaapkamer en de woonkamer. De slaapkamer is +/- 20 m2, de woonkamer is +/- 27 m2. Op de slaapkamer zijn drie schimmelplekken, waarvan één doorgezakt is (op knappen staat) en in de woonkamer zijn er twee schimmelvlekken. Daarnaast is er dus een lekkage geconstateerd bij het raam in de woonkamer. Indien het hard regent komt er water naar binnen. De lekkages zijn nog niet verholpen. De locaties opsporen en repareren.

Lekkende dakgoot repareren

Mijn huis heeft een met hout betimmerde dakgoot. Door vocht is de houten betimmering op ongeveer 7 plekken, verdeeld over een lengte van ongeveer 3 meter aangetast: de verf laat los en het hout is verrot. Ik heb hetzelfde probleem gehad 2 jaar geleden. Dit heb ik zelf gerepareerd, echter kennelijk niet afdoende. Graag wil ik een offerte voor: - opsporen en reparatie lekkage zinken dakgoot - inspectie van de zinken dakgoot mbt. risico op lekkage - maatregelen om toekomstige lekkages te voorkomen optie 1: vervanging houten betimmering tpv. de aantastingen optie 2: vervanging volledige betimmering door kunststof, 22 meter

Daklekkage opsporen en verhelpen

We hebben 2 daklekkage's, 1 aan de voorkant van het huis bij de slaapkamer en 1 aan de achterkant van het huis bij de keuken en bijkeuken. Allebei de lekkages zitten aan een hoek van het huis. Gelieve zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Lekkages aan de voor- en achterkant van het huis

Betreft een lekkage aan zowel de voorkant als de achterkant van het huis. Aan de achterkant hebben wij een dakterras met daaronder een slaapkamer en in het plafond bij de pui zit een vochtplek,aan de voorkant hebben wij een balkon met daaronder een slaapkamer en op de rand van de muur en het plafond bevindt zich een vochtplek. Het huis is van 1974. Vorig jaar hebben we opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Misschien komt het door de loodrand? Graag even komen kijken, de oorzaak opsporen en verhelpen. We hebben vooral last van de lekkages als het lang hard regent.