Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hoorn of directe omgeving.

667 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 60 Asbest daken vervangen, dakpannen vervangen voor riet, bovenverdieping vervangen, ePDM dak met stoeptegels isoleren en vervangen, plaatsen lichtkoepel in betonnen plat dak, pannendak vervangen met rieten kap, dak vervangen met bitumen en isoleren, dak vervangen, dakpannen met kapellen vervangen, dak branden met bitumen, bitumen dak vervangen, woning isoleren, pannendak vervangen en dak gelijk isoleren, dakbedekking vervangen, dakisolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hoorn:

Lekkage van de dakgoot verhelpen

De zinken dakgoot lekt op 3 a 4 plaatsen. Dit wil ik laten verhelpen. De dakgoot is 2x 6 meter. Deze moet gerepareerd worden indien mogelijk en anders vervangen.

Schuurdak vervangen

Ik wil graag 3 (asbest)golfplaten van mijn schuurdak laten vervangen door nieuwe golfplaten. De materialen heb ik niet in mijn bezit en ik ben niet in de mogelijkheid de huidige golfplaten af te voeren.

Dak ontmossen

* Welke reinigingswerken wil je laten uitvoeren? Dak ontmossen. * Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen. * Wat is de oppervlakte van uw dak? 140 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Veel mosbegroeiing tussen en op de dakpannen, graag verwijderen.

Onderhoud aan een plat dak

Het dak van mijn woning is plat zonder lekkage, maar ik wil wat benodigd onderhoud laten toepassen. Ik ben ook van plan om een onderhoudscontract af te sluiten voor langdurig onderhoud als dat beschikbaar is.

Plat dak met EPDM bedekken

Ik heb een plat dak met bitumen ongeveer 20 jaar oud geen lekkage. Ik wil graag nieuwe dakbedekking vanwege de zonnepanelen die ik eventueel gaan aanschaffen. Het dak is 5.20 meter bij 8.50 meter groot.

Dakpan recht leggen

Ik wil een verschoven dakpan herplaatsen. Ik heb zelf hoogtevrees dus durf het dak niet op te gaan. Via het balkon kan de vakman op het balkon. Het is een 45 graden dak van 7 meter hoogte ongeveer.

Daklekkage repareren

Lekkage via plak dak op balkon.

Dakshingles op tuinhuisjes vervangen

Ik wil van 2 tuinhuisjes de bitumen dakshingles vervangen. Het dakoppervlak is respectievelijk 14,2 en 12,8 m2. het dak is simpel te bereiken.

Daklek bij kapel herstellen

Het gaat om een lek bij mijn kapel volgens mij is het de loodflap maar weet het niet zeker. Hoeveel zou zo iets kosten?

Lekkages opsporen, verhelpen en dakgoot vervangen

Onze voorgevel aan de linkerzijde is zeiknat (zie foto). Het begint in huis ook een beetje muf te ruiken, dus volgens mij is dit dan al langer aan de gang. De oorzaak van de lekkage willen wij graag laten verhelpen (misschien liggen er pannen niet goed in combinatie met een verouderde dakgoot). Graag in de offerte ook een prijs om deze dakgoot aan de voorzijde te vervangen. Deze is zo'n 5 meter. Ik denk dat deze sowieso zijn beste tijd gehad heeft. De meeste buren hebben deze afgelopen jaren al vervangen. Tevens ook nog een klusje om lekkage bij ons dakkapel op te lossen. Vaak bij bepaalde windrichting en veel regenslag lekt het naar binnen. Het dakkapel is via het platte dak te bereiken. Overige info: in de spouw zitten momenteel sinds 2 jaar isolatie bolletjes.

Daklekkage opsporen

Daklekkage opsporen van een uitbouw en oplossen. Momenteel is de oorzaak onduidelijk. De uitbouw heeft een plat dak en is ongeveer 15 m2. Het betreft een houtskelet bouw. Het dak bestaat uit bitumen en grind.

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen L: 8,5 meters

Zinken goot vervangen

Wilt u een offerte maken voor het vervangen van een zinken goot van 7 meter.

Plaatselijke dakrenovatie

Het betreft het verwijderen van de oude pannen aan de noordzijde van de woning met gebroken kap. Deze pannen dienen te worden afgevoerd. Hierna dienen er nieuwe pannen geplaatst te worden. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Lekkage op zolder herstellen

Bij hevige regenval komt er langs de muur water naar beneden. Er is ook wat schimmel vorming in de punt op de muur. Ik heb een schuin dak.

Regenpijp deels vervangen

De regenpijp moet (deels) worden vervangen. Het betreft een witte PVC regenpijp. Er is 1 etage op de begane grond. Het deel boven de voordeur is gescheurd. Aan de onderkant is er een stuk regenpijp tussen gezet. Omdat ik dacht dat de regenpijp verstopt was heb ik dat losgemaakt. Dat moet nu weer vastgemaakt worden.

Vogelwering laten plaatsen

Heb last van kauwtjes die gaten maken net boven de goot en achter de goot proberen te komen. Graag daar beschermen tegen plaatsen voordat ze het hele dak slopen. Het gaat om circa 7 meter goot op ongeveer 2.50 meter hoogte vanaf het dak van de aanbouw. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dakpannen dak compleet vervangen

Ik wil graag mijn dakpannen laten vervangen. Het gaat om een betonnen vlakke pan antraciet of zwart. Het dak is ongeveer 40 m2. Er zitten 5 dakramen in en aan de andere kant zit een dakkapel van 11.5 meter. Ik heb nu oud Hollandse pannen liggen.

Plat dak bedekken

Wij willen onze schuur opnieuw laten beplakken. Wij hebben nu lekkage bij de plakplaat. Oppervlak is ongeveer 3.50 bij 2.50 meter. Moet ook een nieuw daktrim op gezet worden in verband met een nieuw boeibord. Er zit een bitumen dak op. Er ligt geen grind op het dak.

Afdekkap op dakdoorvoer voor droger terug plaatsen

Tijden het vervangen van de luchtslag van de droger dacht ik direct even de dak doorvoer schoon te maken. Dit was trouwens wel erg hard nodig. Tijdens het schoonmaken van binnenuit vloog ineens de deksel er af en kon ik de zon zien. Na wat gevaarlijk pogingen de deksel van binnenuit te pakken te krijgen heb ik het maar opgegeven. Met binnen 1 maand bedoel ik graag voor de volgende regenbui. Het liefst een acceptabele prijs telefonisch doorgeven en direct de opdracht tegen die prijs uitvoeren.

Kapotte dakpannen vervangen

Ik heb een paar gescheurde en kapotte dakpannen op het dak liggen waardoor zich nu een lekkage toont. Ik wil de dakpannen graag laten vervangen en het dak op verdere gebreken laten inspecteren. Het gaat om Neroma RBB beton dakpannen en ik heb deze nog als reserve op voorraad liggen.

Daklicht in het dak laten plaatsen en bitumen laten vervangen

Wij hebben een uitbouw van 4 meter diep, waardoor het in de woonkamer erg donker is. Ik heb gelezen dat we een lichtkoepel zouden kunnen laten plaatsen en ik vroeg me af hoe duur het is? Ik wil graag een koepel van 2 bij meter. Het gaat om een plat dak. Vorig jaar hebben we nieuw bitumen op het dak laten plaatsen, maar dit is niet helemaal mooi geworden. Het dak is bij 5 meter breed. Graag zou ik de vervanging van de bitumen ook mee willen laten nemen in de offerte.

Dakreparatie aan de carport uitvoeren

De houten dakplaat in het midden van de carport is lek. Het dakleer elders is nog in goede conditie. Het betreft een gedeelde carport met de buren. De 2 platen die tegen elkaar liggen zijn allebei ongeveer 2.40 meter lang en 2 meter breed.

Dakreparatie vanwege een lekkage

Wij hebben bij harde wind en regen lekkage bij de schoorsteen. Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen. Het water lekt mogelijk vanuit de doorvoer van de open haard op de trap naar zolder. Ook bij een ventilatiedoorvoer op het dak is lekkage waardoor het behang van de slaapkamer los laat. Offertes worden besproken met onze verzekeringsmaatschappij.

Nokvorst op pannendak repareren

Ik zou graag een indicatie / offerte willen voor het repareren van lekkages die voort zijn gekomen uit het wegvallen van cement tussen de nokvorsten en de bovenste dakpannen. Daarnaast is de kop van de gevel door de jaren ook versleten en zou ook hersteld moeten worden. Werkzaamheden zullen waarschijnlijk vanaf een steiger gedaan moeten worden. De vakman levert de materialen, zo nodig ook nieuwe vorsten.