Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hoorn of directe omgeving.

662 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak vervangen, gehele rieten dak vervangen, verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten, volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc., dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen, sedum dak op een oude fabriek realiseren, vervangen van Franse kap dak, puntdak op garage maken, plat dak met PVC vervangen, nieuw dak en isolatie, dak inspectie tbh evt vervanging, onze dakpannen zijn niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe, dakpannen vervangen en asbest verwijderen, dakrenovatie/ reparatie, het isoleren en opnieuw dekken van een groot dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hoorn:

Dak isoleren

Dakisolatie van buitenaf met onderdak echter zonder ophoging t.o.v. de daken van de 2 buren links en rechts (anders moet ik afspraken maken met hun en bij de gemeente een vergunning aanvragen). Op de daken bevinden zich een dakkapel en dakopbouw. Dakpannen indien nog intact terugleggen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Oppervlakte is niet bekend.

Het isoleren en opnieuw dekken van een plat dak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van onze woning opnieuw kan bedekken. Het gaat om een betonnen dak boven de 2e verdieping. Het dak is 50 m2 en momenteel bedekt met kunststof bekleding. Naast het opnieuw dekken wil ik ook dat het dak geïsoleerd wordt. Het dak moet bedekt worden met bitumen.

Dakraam verwijderen en dichtmaken met pannen

Dakraam verwijderen en dichtmaken met pannen. De dakpannen hebben wij. De afmeting van het raam is 56 x 65 cm.

Dakkoepel repareren of vervangen

Ik wil graag laten kijken mijn lichtkoepel, deze is 18 jaar een de laatste tijd met wind maakt een suizend, klapperen geluid en het lijkt dat de koepel gaat vliegen . Sinds kort is er tocht te ontstaan, volgens mij (ben geen expert) het probleem is de afdichtingsband. Er is geen lekkage. Dak is op de derde verdieping (met dakterras) Graag zo snel mogelijk inspecteren en waar nodig repareren.

Dak isoleren

Ik wil mijn schuin dak laten isoleren. Het gaat om een hellend dak met dakpannen. Ik wil graag advies hebben over de type isolatie. De zolder is 28 m2.

Lekkage van de dakgoot verhelpen

De zinken dakgoot lekt op 3 a 4 plaatsen. Dit wil ik laten verhelpen. De dakgoot is 2x 6 meter. Deze moet gerepareerd worden indien mogelijk en anders vervangen.

Schuurdak vervangen

Ik wil graag 3 (asbest)golfplaten van mijn schuurdak laten vervangen door nieuwe golfplaten. De materialen heb ik niet in mijn bezit en ik ben niet in de mogelijkheid de huidige golfplaten af te voeren.

Dak ontmossen

* Welke reinigingswerken wil je laten uitvoeren? Dak ontmossen. * Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen. * Wat is de oppervlakte van uw dak? 140 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Veel mosbegroeiing tussen en op de dakpannen, graag verwijderen.

Onderhoud aan een plat dak

Het dak van mijn woning is plat zonder lekkage, maar ik wil wat benodigd onderhoud laten toepassen. Ik ben ook van plan om een onderhoudscontract af te sluiten voor langdurig onderhoud als dat beschikbaar is.

Plat dak met EPDM bedekken

Ik heb een plat dak met bitumen ongeveer 20 jaar oud geen lekkage. Ik wil graag nieuwe dakbedekking vanwege de zonnepanelen die ik eventueel gaan aanschaffen. Het dak is 5.20 meter bij 8.50 meter groot.

Dakpan recht leggen

Ik wil een verschoven dakpan herplaatsen. Ik heb zelf hoogtevrees dus durf het dak niet op te gaan. Via het balkon kan de vakman op het balkon. Het is een 45 graden dak van 7 meter hoogte ongeveer.

Daklekkage repareren

Lekkage via plak dak op balkon.

Dakshingles op tuinhuisjes vervangen

Ik wil van 2 tuinhuisjes de bitumen dakshingles vervangen. Het dakoppervlak is respectievelijk 14,2 en 12,8 m2. het dak is simpel te bereiken.

Daklek bij kapel herstellen

Het gaat om een lek bij mijn kapel volgens mij is het de loodflap maar weet het niet zeker. Hoeveel zou zo iets kosten?

Lekkages opsporen, verhelpen en dakgoot vervangen

Onze voorgevel aan de linkerzijde is zeiknat (zie foto). Het begint in huis ook een beetje muf te ruiken, dus volgens mij is dit dan al langer aan de gang. De oorzaak van de lekkage willen wij graag laten verhelpen (misschien liggen er pannen niet goed in combinatie met een verouderde dakgoot). Graag in de offerte ook een prijs om deze dakgoot aan de voorzijde te vervangen. Deze is zo'n 5 meter. Ik denk dat deze sowieso zijn beste tijd gehad heeft. De meeste buren hebben deze afgelopen jaren al vervangen. Tevens ook nog een klusje om lekkage bij ons dakkapel op te lossen. Vaak bij bepaalde windrichting en veel regenslag lekt het naar binnen. Het dakkapel is via het platte dak te bereiken. Overige info: in de spouw zitten momenteel sinds 2 jaar isolatie bolletjes.

Daklekkage opsporen

Daklekkage opsporen van een uitbouw en oplossen. Momenteel is de oorzaak onduidelijk. De uitbouw heeft een plat dak en is ongeveer 15 m2. Het betreft een houtskelet bouw. Het dak bestaat uit bitumen en grind.

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen L: 8,5 meters

Zinken goot vervangen

Wilt u een offerte maken voor het vervangen van een zinken goot van 7 meter.

Plaatselijke dakrenovatie

Het betreft het verwijderen van de oude pannen aan de noordzijde van de woning met gebroken kap. Deze pannen dienen te worden afgevoerd. Hierna dienen er nieuwe pannen geplaatst te worden. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Lekkage op zolder herstellen

Bij hevige regenval komt er langs de muur water naar beneden. Er is ook wat schimmel vorming in de punt op de muur. Ik heb een schuin dak.

Regenpijp deels vervangen

De regenpijp moet (deels) worden vervangen. Het betreft een witte PVC regenpijp. Er is 1 etage op de begane grond. Het deel boven de voordeur is gescheurd. Aan de onderkant is er een stuk regenpijp tussen gezet. Omdat ik dacht dat de regenpijp verstopt was heb ik dat losgemaakt. Dat moet nu weer vastgemaakt worden.

Vogelwering laten plaatsen

Heb last van kauwtjes die gaten maken net boven de goot en achter de goot proberen te komen. Graag daar beschermen tegen plaatsen voordat ze het hele dak slopen. Het gaat om circa 7 meter goot op ongeveer 2.50 meter hoogte vanaf het dak van de aanbouw. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dakpannen dak compleet vervangen

Ik wil graag mijn dakpannen laten vervangen. Het gaat om een betonnen vlakke pan antraciet of zwart. Het dak is ongeveer 40 m2. Er zitten 5 dakramen in en aan de andere kant zit een dakkapel van 11.5 meter. Ik heb nu oud Hollandse pannen liggen.

Plat dak bedekken

Wij willen onze schuur opnieuw laten beplakken. Wij hebben nu lekkage bij de plakplaat. Oppervlak is ongeveer 3.50 bij 2.50 meter. Moet ook een nieuw daktrim op gezet worden in verband met een nieuw boeibord. Er zit een bitumen dak op. Er ligt geen grind op het dak.

Afdekkap op dakdoorvoer voor droger terug plaatsen

Tijden het vervangen van de luchtslag van de droger dacht ik direct even de dak doorvoer schoon te maken. Dit was trouwens wel erg hard nodig. Tijdens het schoonmaken van binnenuit vloog ineens de deksel er af en kon ik de zon zien. Na wat gevaarlijk pogingen de deksel van binnenuit te pakken te krijgen heb ik het maar opgegeven. Met binnen 1 maand bedoel ik graag voor de volgende regenbui. Het liefst een acceptabele prijs telefonisch doorgeven en direct de opdracht tegen die prijs uitvoeren.