Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor groendak aanleggen:

Groendak aanleggen

What is the cost of a green roof 23.65 (m2). I have no access so minimum maintenance.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groendak aanleggen uit heel Nederland:

Groendak realiseren en lekkend dak herstellen

Het gaat om 2 klussen: 1. Het aanleggen van een sedumdak op een uitbouw met epdm bedekking van +- 4.30 x 5.70 m. 2. Het herstellen van een lekkend dak van een overkapping, momenteel bitumen. +- 5.2 x 3.2 m wellicht ook epdm + sedum van maken.

Groendak op garage

Wij hebben recentelijk een nieuwe woning gekocht met een garage, waarvan het dak aan vernieuwing toe is. Graag zouden wij een offerte van u willen ontvangen voor het vervangen van het dak en het aanleggen van een sedumdak. Het oppervlakte van het dak is ongeveer 3.10 m bij 4.85 m. Hartelijk dank!

Groen dak aanleggen

Ik wil het platte dak op de 2e etage (rijtjeshuis) vervangen. Er ligt nu asfalt met grind op, en ik wil er een groendak op laten leggen. Het dak is 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Groendak met dakterras

Graag wil ik een dakterras met groendak laten aanleggen. Grootte ca 110 m2 waarvan 50% tegels en 50% groendak. Het is nu een plat dak waar bitumen op ligt.

Garagedaken renoveren en groendak aanleggen

Graag laat ik mijn garagedak repareren en voorzien van een groendak. Wij zijn met 4 huizen die onze schuur van een groendak willen voorzien. Het gaat in totaal om ongeveer 97 m2. De huidige dakbedekking is bitumen met grind erop. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, dit zal ik navragen, maar ik denk dat deze niet nodig is. Voor het afvoeren van de oude dakbedekking zou ik graag de prijs apart benoemd willen hebben op de offerte, is dat mogelijk?

Groendak aanleggen

Ik wil graag weten of mijn dak geschikt is voor een sedumdak. Er staan wel zonnepanelen op het platte dak en de oppervlakte is ongeveer 85 m2.

Offerte groendak

Ik heb interesse in het laten aanleggen van een groen dak op de 1e etage van mijn woning aan Het betreft een plat dak, 50 m2 oppervlak, 5,4 m hoog, met een bitumenbedekking van ca. 20 jaar oud. De woning is een tussenwoning gelegen aan een wandelpromenade, niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer, ca. 20 m van de openbare weg. Graag wil ik een prijsopgave voor het totale werk, incl. voorwerk.

Groendak uitbouw realiseren

Groendak aanleggen (eerst onderlaag) en daarna sedum dakbedekking op mijn aanbouw. Dak is 8 x 3 meter. Graag een offerte inclusief manuren.

Groendak aanleggen

Ik zou graag een sedum dakbedekking op mijn huidige blokhut willen. Op deze blokhut zit nu normale dakbedekking en de blokhut is 17,5 m2. De blokhut is een Lugarde Devon 350x500 cm. Dit dan met gemixte heide. Graag wil ik dit laten aanleggen.

Groendak aanleggen op dakkapel en uitbouw

Ik wil een groendak aan laten leggen op het dak van mijn dak kapel (3 bij 4 meter) en van de uitbouw (3 bij 9 meter). Er liggen nu wel zonnepanelen op het dak van de uitbouw. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn.