Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor inspecteren en isoleren van hellend en plat dak :

Inspecteren en isoleren van hellend en plat dak

Huisdak bestaat uit twee delen: - het plat dak, ongeveer 24m2 - het hellend dak, ongeveer 50-60m2 Het plat gedeelte heeft geen isolatie, alleen knikkers aan de bovenkant. het hellend dak moet van binnen geïsoleerd zijn. Ik kreeg te horen dat het van buitenaf geen isolatie behoeft. Op de plaats waar flat- en pitch-sectie samenkomen, is de verbinding los, moet deze worden gefixeerd en ook beter worden geïsoleerd. Op de eerste verdieping is er een dakkappel. Na installatie is isolatie slecht gedaan en gaat er veel energie verloren. Ik zou om een nieuwe inspectie van het dak vragen voordat de reparatiewerkzaamheden beginnen.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inspecteren en isoleren van hellend en plat dak uit heel Nederland:

Vervangen dakpannen pand uit 1868, daarnaast kapconstructie inspecteren en vervangen balken

Bestaand dubbel pannendak met voor platte Friese pannen en achter oude hollandse op pand uit 1868. circa 150m2 dakoppervlak. Voor zover mogelijk oude pannen hergebruiken en aanvullen met vervangers (kunnen wij zelf in voorzien). Kapconstructie ook beoordelen en waar nodig balken vervangen (ook muurplaat op een enkele plek). Isoleren van buiten, liefst minimale impact op uiterlijk van het pand (zo dun mogelijk). Word eigenaar van het pand vanaf 1-12-2019. Het liefst laten wij dit ook meteen in december uitvoeren

Het inspecteren en goed isoleren van een plafond cq vloer

Ik zoek een isolatiespecialist die het plafond/de vloer tussen mijn appartement en de bovenburen kan inspecteren om te controleren waar hier beter geïsoleerd kan worden. We hebben momenteel veel last van loopgeluid van de bovenburen. Het appartement is ongeveer 78 m2 groot. Ik zou graag met de vakman bespreken hoe we dit beter geïsoleerd kunnen krijgen.

Kruipruimte ventileren en isoleren

Ik zal graag eerst mijn kruipruimte en mijn convectorput willen laten inspecteren en vervolgens ventileren en isoleren. De kruipruimte is 13 bij 5 meter. De kruipruimte is ongeveer 1 meter.

Voegen van buitenmuur herstellen

Wij hebben een lokale vochtvlek (ongeveer 1 meter) op onze binnenmuur. We vermoeden dat het te maken heeft met het laten isoleren enkele jaren geleden en het probleem van een vervuilde spouw dat daarbij naar boven kwam. Ons inziens is dit niet accuraat hersteld. Buitenmuur is open geweest destijds, spouwvervuiling verwijderd door isolatiebedrijf en weer opgevuld met isolatie. Wij vermoeden nu doorslag via de buitenmuur. Hebben zelf de kruipruimte geïnspecteerd maar daar is geen sprake van overmatig vocht. We zoeken iemand die de buitenmuur opnieuw kan openen op die plek, de spouw kan inspecteren om eventueel het vochtprobleem te lokaliseren en op te lossen en die ook de buitenmuur weer netjes dicht kan metselen en het voegwerk zo kan maken/herstellen dat geen vocht doorslag kan plaatsvinden. Al dan niet met impregneren van dat stuk buitenmuur.

Dak inspecteren en indien nodig vervangen

Ik heb onlangs een monumentale woning gekocht. Er zou wel een dak inspectie en eventuele vervanging nodig zijn. Ook zou ik het dan graag laten isoleren van buitenaf. Het is een Wolfdak met rode muldenpannen 100 m2. Wat zou hier de kosten ongeveer voor zijn?

Bodemisolatie in de kruipruimte

Wij willen de kruipruimte van circa 100 m2 laten inspecteren en isoleren met schelpen. De kruipruimte is circa 50 cm hoog, onder de balken van 30 x 10 cm. Er is geen vocht in de ruimte op te merken maar er komt wel een nare lucht vanaf. Wat kost een inspectie?

Zolder isoleren met glaswol

Ik wil de binnenkant van het zolderdak laten isoleren met glaswol. Dit is voor mij een nieuwe woning waar ik helaas geen afmetingen van heb. De zolder spant over de helft van de tweede verdieping. In overleg kan er langs gegaan worden om te inspecteren. Het is een vrij kleine zolder waar alleen in het midden makkelijk kan worden gestaan in verband met schuine daken. Voor de aankoop moet er een energie zuinige maatregel worden genomen, hiervoor moet ik een offerte aanleveren. Een globale offerte zou dus voldoende moeten zijn, ik verwacht de installatie te laten doen eind januari / begin februari.

Kruipruimte toegankelijk maken en isoleren

Ik wil graag in mijn nieuwe huis middels een gat toegang krijgen tot de kruipruimte om deze te inspecteren en vervolgens (indien mogelijk) te isoleren. De benedenverdieping beslaat ongeveer 50 m2.

Vloer inspecteren en isoleren

Ik bewoon een appartement in een gebouw uit bouwjaar 1930. Graag laat ik in mijn woning een kruipluik maken en daarna een inspectie doen van de houten vloer. Zo nodig moeten vloerbalken die door vocht en schimmel zijn aangetast worden gerepareerd. Ik ontvang graag advies over mogelijke isolatie met Tonzon of een ander materiaal. Het is vrij vochtig in mijn woning en ik wil ook graag overleggen hoe dit door betere ventilatie kan worden aangepakt. De vloerinspectie betreft ook de vloer van mijn buren. De offerte gaat voor overleg naar de VvE.

Hellend pannendak lekkage repareren en isoleren

Ik wil graag het pannendak van mijn woning laten inspecteren door een vakman. Er is momenteel lekkage. Misschien moet er groot onderhoud worden gepleegd en ik overweeg ook om het gehele dak te laten isoleren. Het betreft een hellend dak op de 2e etage; het zijn 2 dakvlakken van ongeveer 6 meter breed. Het dak is goed bereikbaar, gedeeltelijk vanaf een plat dak op de 1e etage.