Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bitumendak vervangen:

Bitumendak vervangen

Het gaat om het vernieuwen van de bitumen dakbedekking op onze woning. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 42 m2. Het gaat om een plat dak met aan beide uiteinden een dakkapel. Het loopt schuin naar beneden langs de dakkapellen. Via het balkon kan het dak beklommen worden en anders met een gewoon dak.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bitumendak vervangen uit heel Nederland:

Bitumen dak repareren of deels vervangen

Ik heb vochtplekjes gekregen in mijn plafond en dat zou denk ik komen door lekkage. Wij hebben een plat dak. Dus ik denk dat ergens de dakbedekking niet goed is. Het plekje dat vochtig is is ongeveer 1 m2. Ik heb een bitumendak met grindstenen. Dit wil ik repareren of deels vervangen. Het dak zelf is ongeveer 80 m2.

Dak van dakkapel vervangen

Ik wil een nieuw bitumendak voor een dakkapel in verband met lekkage. Het dakje is ongeveer 2-3 m2.

Bitumendak vervangen door pvc dak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn woning kan vervangen. Het gaat om het dak boven de tweede verdieping wat 540 bij 1030 cm groot is. Momenteel ligt hier bitumen op, maar dit dient vervangen te worden door PVC. De huidige bedekking mag afgevoerd worden.

Vervangen van dak door groen dak

Het huidige bitumendak is sterk verouderd en moet gerenoveerd. Het betreft een plat garagedak van circa 27 m2. Indien dat verantwoord en haalbaar is gaat de voorkeur uit naar een groendak.

Bitumendak vervangen met EPDM dakbedekking

Plat dak blijft steeds lekken. Afmeting plusminus 8 x 4 meter.

Bitumendak vervangen voor EPDM dakbedekking

Ik wil een bitumen plat dak vervangen van de garage en woonkamer met EPDM dakbedekking. Het dak is ongeveer 40 vierkante meter. Ik wil erna zonnepanelen op laten zetten.

Bitumen dak vervangen en lichtstraat plaatsen

Wij hebben een interessante klus. We moeten ons bitumendak vervangen: plat dak van een bungalow uit de jaren '70. Het betreft 140 m2. Tevens willen wij dan ook een lichtstraat laten plaatsen. Een all-in klus met andere woorden. Wij krijgen het huis circa half mei. Dit is de verwachting. We gaan aanstaande maandag tekenen.

Bestaand bitumendak overplakken

Het betreft het overplakken van een plat dak, 1992, zonder grind, teven een bestaande zinken goot vervangen. - 3 meter daktrim aan de voorzijde - de te vervangen goot van 9 meter, ongeveer 35 cm breed schat ik - het platte dak aan de achterzijde van ongeveer 65 m2 Het achterste deel is rondom voorzien van een daktrim. Het voorste deel, van ongeveer 810 cm, sluit aan de linkerzijde aan op de goot van de buren met een loodslabben Rechts sluit het plat dak aan op mijn pannendak, zonder goot, water hellend dak loopt op plat dak. in het dak zitten de volgende afvoeren, de plakplaten zijn volgens mij nog goed: -1 rookgasafvoer CV -2 hwa’s -een ontluchting riool -2 ontluchtingen

Bitumen dakbedekking vervangen

Oud bitumendak boven keukenuitbouw is aan vervanging toe. Vervanging mag bitumen, maar ook kunststof/EPDM zijn. Grootte dak is ongeveer 8 m2.

Dak met dakisolatie vervangen

Vervanging van dakbedekking inclusief isolatie van het dak. Momenteel is er sprake van lekkage. Ligt nu een bitumendak op zonder grind. Betreft een platdak. Optioneel EPDM offreren.

Partners

Partners van Casius