Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vogelwering monteren en nest verwijderen:

Vogelwering monteren en nest verwijderen

Vogelwering plaatsen en nest verwijderen bij 11 zonnepanelen op schuin dak.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vogelwering monteren en nest verwijderen uit heel Nederland:

Vogelwering monteren en nest verwijderen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het leveren en aanbrengen van circa 16.50 meter Solar schroot/profiel rondom 5 zonnepanelen (zwart). Vanaf het hoogste punt van de dakpan is het circa 5 cm ruimte tot aan de zonnepanelen. Tevens dient het nest (kauwen) te worden verwijderd.

Kraaiennest verwijderen en vogelwering monteren

Wij hebben een huis, waarin 2 daken als het ware dwars op elkaar staan en in de hoek daarvan zit een kraaiennest. Het zou kunnen dat dit nest deels binnen op onze vliering zit. Ik wil graag het nest verwijderd hebben en dat dat hoekje ontoegankelijk gemaakt wordt voor nieuwe vogels.

Vogelwering bij zonnepanelen monteren

Ik wil vogelwering laten plaatsen onder 10 zonnepanelen. De panelen liggen op de het zadeldak van een hoekwoning. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de materialen en montage.

Dakvoetprofiel met vogelschroot monteren

Graag wil ik de kosten weten voor het plaatsen van een dakvoetprofiel met vogelwering voor 2 huizen naast elkaar. Totaal ongeveer 11 meter aan de voorkant en 11 meter achterkant. Daarnaast willen wij ook een schimmelwerende behandeling van de dakranden.

Aan beide zijden vogelwering monteren

Wij willen graag vogelwering laten plaatsen voor onze dakgoot aan de voor- en achterkant van ons huis. Het puntdak is 6 meter breed en het huis heeft zinken dakgoten.

Vogelwering bij zonnepanelen monteren

Aanbrengen vogelwering bij zonnepanelen. Aantal zonnepanelen: 10

Vogelwering in de dakgoot monteren

Ik ben geïnteresseerd in bescherming van de dakgoot tegen kraaien. De dakgoot is vóór en achter het huis 5 meter (op circa 5 meter hoogte) en 2 keer 3 meter (op circa 3 meter hoogte, schuin dak op garage). Kraaien nestelen onder de dakpannen, slopen isolatie en nestelen waarschijnlijk in de spouwmuur.

Vogelwering in de dakgoot monteren

Ik wil graag vogelwering in de zinken dakgoot laten monteren. Ik heb namelijk overlast van roeken/kraaien, het graag om een dakgoot van ongeveer 6 meter lang.

Klussen binnen en buiten

Er dienen een aantal werkzaamheden uitgevoerd te worden. Op de begane grond wil ik graag een tweehands zonnescherm, handmatig, van 3.75 meter breed laten monteren. Daarnaast dient er een stopcontact geplaatst te worden, een klein plafond in een kast gemonteerd en het plaatsen van een vogelwering.

Vogelwering bij pannendak aanbrengen

Ik wil werkzaamheden laten uitvoeren 1, Vogels onder de pannen vandaan halen ! 2, Iets monteren onder de pannen zodat de vogels er niet meer bij kunnen of onder kunnen komen.