Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lek bitumen dak repareren:

Lek bitumen dak repareren

Lekkage opsporen en verhelpen. Het betreft een plat bitumen dak van onze uitbouw, ongeveer 15 m2. Het dak is al wat ouder en bevat één lek. Er zouden echter best meer zwakke plekken in zitten. Er blijft regelmatig water op staan.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lek bitumen dak repareren uit heel Nederland:

Lek garagedak vervangen

Vervanging gehele garagedak vanwege lekkage en geconstateerde rotte plekken. Daarnaast het vervangen van de boeiborden, deze zijn ook aan vervanging toe. Een plat dak met bitumen met een HWA aan de zijkant. De garage staat aan het huis vast. De garage is circa 4 x 6 meter.

Bitumen garagedak vervangen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het vervangen van een oud en versleten bitumen garage dak: 3 x 5 meter. Of gedeeltelijk, of geheel vervangen hierover graag goed advies. Aan de voorkant zit een klein lek. Er ligt momenteel een laag water op het dak, dat komt ook omdat het overtollig water van de buren op vangt.

Nieuwe laag bitumen op de carport aanbrengen

De bitumen laag is lek. Omdat deklaag 22 jaar oud is en er tamelijk slecht uitziet kies ik voor aanbrengen nieuwe laag op gehele carport, ongeveer 16,5 m2. De boeidelen en daktrim in goede staat.

Daklek repareren in de serre

Klein lek in de serre. De serre is 4 m³. Serre is van hout met een bitumen dak. Ongeveer 3 meter breed en 2 meter diep.

Dak reinigen en zinken goot repareren

Op ons platte dak van de uitbouw ligt grind wat verwijderd moet worden. Onder het grind ligt iets van Bitumen/APP/SBS, volgens het bouwrapport. Het dak moet gereinigd worden en nagekeken worden. Dit gaat om zo'n 60 m2. Daarnaast is de zinken dakgoot lek aan de voorzijde van het huis. Dit moet gerepareerd, of wellicht een deel vervangen worden. Het gaat om een scheur van zo'n 50 cm op een dakgoot van 8,25 meter, de voorgeven. Op de foto ziet u links de uitbouw met het platte dak. De scheur in de dakgoot zit links, te herkennen met de grote natte vlek op de gevel eronder, spatplek.

EPDM over bitumen aanbrengen

+/-15 platdak EPDM plaatsen boven bestaand bitumen laag (lek).

Oorzaak van daklekkage opsporen en repareren

Er is in mijn woning een kleine lekkage via het platte dak van de 4e verdieping. Er is daar bitumen dakbedekking waar kennelijk een klein lek in zit. Ik laat de oorzaak van de lekkage graag opsporen en repareren en ontvang daarvoor uw prijsopgave.

Reparatie dak vanwege lekkage

Betreft een plat bitumen dak van ongeveer 10/12,5 m2. Het is bereikbaar vanaf zolderkamer via een raam. Er wordt niet op gelopen. Er liggen steentjes op. Het betreft een oude lekkage. Vorige bewoner had het opgelost. Na twee jaar weer lek. Het huis is gebouwd begin '80. Graag offerte voor twee opties: Bitumen er overheen leggen, Bitumen vervangen.

Dakbedekking op een dakkapel vernieuwen

Op onze onze 2e verdieping hebben wij een dakkapel van 360 x 140 cm. Daarop ligt bitumen dakbedekking met grindballast en een zinken rand. Ik heb het grind en mos grotendeels verwijderd en wil nu een nieuwe laag bitumen met een nieuwe zinken rand laten plaatsen. Er hoeft geen grind meer op. Het dak is niet lek maar de dakbedekking behoeft wat onderhoud. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Bitumen vervangen voor PVC inclusief daktrim kraal

Het bitumen dak van de bijkeuken is lek. Deze moet vervangen worden en dan PVC aanbrengen en daktrim kraal. De oppervlakte is 9 m2. Graag ontvang ik prijs inclusief het verwijderen van het bitumen dakleer en de daktrim kraal.

Partners

Partners van Casius