Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakramen dicht laten zetten:

Dakramen dicht laten zetten

Ik wil graag een dakraam dicht laten zetten 980 x 1600 mm. Aan beide zijden zijn twee nieuwe dakramen geplaatst, onze klusjesman is verhinderd. We zouden dit aankomende week graag willen laten uitvoeren.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakramen dicht laten zetten uit heel Nederland:

Twee dakramen verwijderen en dak dicht leggen

Twee Velux dakramen van elk 74 x 110 cm moeten worden verwijderd en het zadeldak moet weer dicht gelegd worden. Dakramen verwijderen, gootstukken verwijderen. Dakbeschot plaatsen en panlatten en per dakraam circa 20 x 2 hele pannen terugleggen. Binnenafwerking hoeft niet te gebeuren. Pannen zijn op de zolder ( 3 x 4 meter) aanwezig, evenals hout voor panlatten en dakbeschot. Er is voldoende werkruimte. 1 klein dakraam (60 x 45 cm) is aan dezelfde dakzijde aanwezig om eventueel erbij te klimmen. Eigenaar/opdrachtgever is voor hand- en spandiensten aanwezig.

Dak isoleren en leggen en andere klussen

Ik wil graag mijn dak laten isoleren van buiten en opnieuw laten plaatsen. Het gaat om een bitumen dak van 50 m2 waar nieuw bitumen op moet komen. Ook heb ik twee dakramen waar het glas van vernieuwd moet worden. Er moet namelijk veiligheidsglas komen van 85 bij 100 cm. Als laatst moeten ook 2 schoorsteen koppen dicht gesmeerd worden.

Dakramen verwijderen en dak dichtmaken

Wij hebben door 2 dakramen lekkage. Deze ramen willen wij graag laten verwijderen en hierna het dak dicht laten maken. De ramen zijn ongeveer 60 cm breed en 80 cm hoog.

Draai-/kiepramen en dakramen plaatsen

Ik wil graag een draai-/kiepraaam van 70 x 150 cm en twee Velux dakramen van 78 x 98 cm kunststof wit laten plaatsen. Zolder, kopgevel nieuwbouwwoning Bestaand vast/dicht raam verwijderen

Dakramen plaatsen

Ik wil graag 2 dakramen laten plaatsen, bij voorkeur Velux 134 x 98 centimeter in een kunststof uitvoering. 1 oud en klein dakraam komt daarmee te vervallen, dit gat zal dicht gemaakt moeten worden. Zie foto voor de huidige situatie.

Velux dakraam vervangen

Mijn huidig Velux raam wil niet meer helemaal dicht, het is een GHL 808. Als hij niet meer dicht kan zou hij wellicht vervangen moeten worden. Gamma heeft toch ook dakramen? Ik hoor graag van u waarbij u mij van dienst kan zijn.

3 slaapkamers maken en badkamer voorbereiden

Op 1 februari krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning in Rotterdam. Op de eerste verdieping moet van een open ruimte 3 slaapkamers + badkamer gemaakt worden. De hele verdieping rust op een balkenplafond. Zelf hebben we al een indeling gemaakt (met plattegrond in Google Sketchup) die ons handig lijkt. Naast tussenwanden en deuren moeten er 2 dakramen worden geplaatst. Het dak van de eerste verdieping is aan de achterzijde goed bereikbaar via een uitstekend plat dak van de begane grond. In 1 kamer moet van een schuifdeur (Frans balkon) een dicht raam zonder tochtkieren (wel te openen) gemaakt worden. In 1 kamer moet nog een oplossing gevonden worden voor de vide die deze ruimte met de begane grond verbindt (moet dichtgemaakt worden). En in 1 kamer zit nu nog een wand met daarachter bergruimte en de cv-kast, deze wand moet weggehaald worden om meer ruimte te creëren. De badkamer laten we door een bevriend specialist plaatsen. Wel moet de badkamerruimte door jullie voorbereid worden (vloer met Lewis-platen, leidingwerk water en elektra). Verdere afwerking van de gemaakte slaapkamers (vloer- en wandbedekking) doen we graag zelf. Bovenstaande verbouwing heeft prioriteit voor ons, omdat we zonder deze verbouwing niet kunnen verhuizen. In verband hiermee zouden we graag de oplevering van de slaapkamers uiterlijk op 7 maart stellen. Graag horen we of een en ander mogelijk is. Indien gewenst kan ik meer info toesturen, zoals plattegrond met maten en foto's. Ook bestaat de mogelijkheid ter plekke te kijken op vrijdag 22 januari aanstaande (einde ochtend/begin middag).

Dakramen plaatsen

Graag maak ik een afspraak voor het maken van een offerte voor het plaatsen van een dakraam ter grootte van 2 bij 4 meter. Het gaat dus niet om een Velux raam of iets dergelijks. Het moet niet open kunnen, juist goed geïsoleerd en dicht zijn. Ik ga ervan uit dat hiervoor een specialist ter plekke de situatie moet komen bekijken.

Dakramen plaatsen

Ik wil 2 dakramen laten plaatsen. 1 van 78 x 78 cm. en 1 van 78 x 134 cm. De dakramen zijn van Fakro en de dakgoot zitten erbij. Waar het dakraam van 78 x 134 moet komen zit al een heel klein dakraampje wat dus weg gaat. Waar het andere dakraam komt in het dak nog dicht. Het dak heeft dakpannen. Er heeft al een timmerman naar gekeken en ons deze dakramen geadviseerd, hij zou ze ook plaatsen maar in verband met een ongeluk is hij er voorlopig niet toe in staat. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om ze te laten plaatsen.

Dakramen dicht laten zetten

Dakramen dichtzetten (eventueel met foam vervangen). 3 Velux dakramen. Offerte is voor de verzekering.