Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hoofddorp of directe omgeving.

1842 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 60 Asbest daken vervangen, nieuw rieten dak, pannendak met asbest in het beschot vernieuwen, realiseren van een hellend dak, isoleren en plaatsen van dakpannen, dakpannen vervangen, rieten spitsboogkap met kapconstructie realiseren, hellend dak door zink vervangen, dak isoleren en EPDM leggen, uVbestendig dakleer, dak isoleren en vervangen, vervangen van het dak, rieten dak vervangen door pannen of platen, dak inspecteren en deels vervangen, dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hoofddorp:

Daklekkage verhelpen

Wij hebben afgelopen week lekkage gehad aan ons platte dak. Aangezien het bij de zware regenval langs de muren liep is er noodzaak dit op korte termijn te laten repareren/vervangen. Kun je voor ons een offerte opmaken, mits dit binnen een kort tijdsbestek ook uitgevoerd kan worden? Het dak is ongeveer 28 m2.

Vogelwering monteren en nest verwijderen

Vogelwering plaatsen en nest verwijderen bij 11 zonnepanelen op schuin dak.

Golfplaten met asbest door asbestvrije platen vervangen

Ik zoek een partij die de golfplaten op mijn dak kan vervangen en de huidige kan afvoeren. Daarnaast wil ik dat er 5 ramen vervangen worden en er twee extra ramen bij komen. De ramen wil ik graag met een kunststof kozijn hebben. Er is hoogstwaarschijnlijk asbest aanwezig wat verwijderd en afgevoerd dient te worden. De woning is goed bereikbaar.

Regenton op de regenpijp aan laten sluiten

Ik wil een plastic regenton aan laten sluiten op de regenpijp (100 liter)

Lessenaarsdak maken van bestaand dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen; Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om van een bestaand zadeldak een lessenaarsdak te maken, inclusief een dakkapel aan de achterzijde als optie. Het huis is ongeveer 15 jaar oud. Hoekwoning. Bestaand dak is in goede staat. De woning is circa 5 x 10 meter.

Regenwaterafvoer aansluiten op regenpijp

Binnenkort wordt er een terrasoverkapping (7 x 3.5 m) geplaatst. Graag willen wij de HWA van deze overkapping ondergronds aansluiten op de bestaande regenpijp van het huis. Het traject van HWA terrasoverkapping tot aan de regenpijp is circa 3.5 m en reeds deels uitgegraven. De vraag is of er een PVC buis (80 mm) kan worden geplaatst vanaf de regenpijp tot circa 3.5 m in de buurt van de plaats waar de paal van de overkapping komt. Degenen die de overkapping zullen plaatsen kunnen dan de aansluiting verzorgen.

Asbest dak verwijderen en isoleren en loodslabben aanbrengen

Het gaat om kunst leien dak, waar vermoedelijk asbest in zit. Totaal dak voor en achter is 37 vierkante meter. De drie dakkapellen heb ik hier al vanaf getrokken. Ook willen we het dak laten isoleren en overal ook nieuwe loodslabben laten aanbrengen. Ik wil het van de buitenkant laten isoleren.

Schoorsteenkap vervangen

Schoorsteenkap is weggewaaid door de wind. Ik wil dat deze wordt vervangen.

Platte daken renoveren en isoleren

Op lage dak (8 x 10,8 meter) staan 3 zonnepanelen die even verwijderd en herplaatst moeten worden. Op hoge dak (10 x 8 meter) staan 11 zonnepanelen. Dak heeft nu diverse ventilatiepijpjes ter behoeve van ventilatie tussen houten balklaag (dus boven stucplafond). Dit kan denk ik verdwijnen als er goede isolatie wordt aangebracht. Dakrand hoge dak hoog genoeg voor dik isolatiepakket. Bij laag Dak mogelijk de dak trim iets verhogen. (optie) Beoogde RC waarde 6,0 of zo hoog mogelijk. Qua materialen zitten wij aan Bitumen of Roofing te denken.

Loodslabbe vervangen

De loodslabbe van de tussenwoning ter hoogte van de aansluiting met de dakopbouw van onze buren is onder de loodloketten vandaan gezakt. We willen graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe loodslabbe. De precieze lengte durf ik niet te zeggen

Nieuwe bitumen aanbrengen

Ik wil 1 à 2 m2 aan bitumen leien die weg gewaaid van het dak van het tuinhuis opnieuw laten plaatsen. Is deze 1 à 2 m2 op te knappen zodat het weer waterdicht is. Of moet het hele dak. Jaren geleden dacht ik het hele dak vergoed te krijgen maar dat was niet zo. De verzekering betaald alleen wat weg is gewaaid. Het gaat om een schuin dak van ongeveer 16 m2.

Dakpannen vervangen

Asmtal dakpannen vervangen

Dakpannen terug plaatsen

Het is moeilijk te zien hoeveel dakpannen er verschoven zijn in verband met een dakkapel. Ik schat een stuk of 10. De pannen zijn verschoven, niet stuk. Graag hoor ik van u terug.

Dakleer aanbrengen

Nieuw dakleer aanbrengen in verband met vochtschade door loszittend dakleer rondom de stadsuitloop. Voorkeur voor bitumen. Afmeting plat dak +/- 3 X 3 meter

Lekkage dak uitbouw

Uitbouw met plat dak , waarschijnlijk een te kort loodslab aangebracht . Bij wind en regen leckage in de woonkamer .

Lek bitumen dak repareren

Lekkage opsporen en verhelpen. Het betreft een plat bitumen dak van onze uitbouw, ongeveer 15 m2. Het dak is al wat ouder en bevat één lek. Er zouden echter best meer zwakke plekken in zitten. Er blijft regelmatig water op staan.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Tussen 2 betonplaten komt er af en toe een druppel naar beneden. Het betreft een plat zolderbalk. Ook bij de ontluchtingspijp komt er af en toe een druppel naar beneden. Deze plekken bevinden zich op nog geen 60 cm afstand.

Vervanging van een zinken dakgoot

Ik wil de opgetimmerde zinken dakgoot die op de muur geplaatst is vervangen. De totale lengte is ongeveer 13 meter verdeeld over 4 stukken.

Vocht langs de schoorsteen voorkomen

Op zolder hebben wij nu een HR ketel. Echter zaten er 3 gaten in het dak waarvan 1 gat niet goed afgedicht is. Bij hevige regenval druppelt er water naar binnen. Op de schoorsteen zit ook geen schoorsteen klepje, wellicht is dit een oplossing voor het probleem. Graag ontvang in een advies hiervoor.

Vloeibare dakbedekking aanbrengen

Aanbrengen van vloeibare dakbedekking op bitumen plat dak. Circa 20 m2. Verder nog een schuur met bitumen plat dak 18 m2 ook vloeibare dakbedekking aanbrengen.

Daklekkage aanbouw verhelpen

Daklekkage bij aanbouw geloof dat het bij het naadje ligt. Het is een dak van 23 m2.

Dakgoot/regenpijp repareren

Dakgoot/regenpijp lekkage. Lekkage zit bij de afvoer van de regenpijp. Het regenwater loopt nu langs de gevel. Het lek bevindt zich op de 1e etage.

Bitumen dakdekking vervangen

Samen met mijn buren de bitumen op het platte gedeelte van de huizen en garages laten vervangen. (oppervlakte per dak ongeveer: 4.5 meter lang x 2.50 meter breed). Het betreft 9 huizen en 4 garages. 20 jaar geleden is het dak gerenoveerd. Het betreft woningen uit de jaren '70.

Dak laten reinigen en impregneren

Ik wil mijn dak laten reinigen en impregneren. Het betref een 2 onder 1 kap woning welke vanaf de eerste etage schuin loopt. Ik schat dat het 10 x 8 meter is. Wat is de beste tijd van het jaar om dit te doen?

Scheurtje in de dakgoot repareren

Er zit een scheurtje in onze dakgoot. Ik denk dat het heel klein is (circa 6 cm). Je kan het stukje licht in het dakgoot zien. Wel even inzoomen. Wat zou het kosten om te laten maken?