Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hoofddorp of directe omgeving.

1913 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hoofddorp:

Plat dak, EPDM en groen dak

Onze uitbouw (3x4 meter) heeft inmiddels een 25 jaar oude dakbedekking die aan vervanging toe is. Dit willen we vervangen en direct een groen dak van maken. Eerst zal er EPDM op het dak moeten komen, daarna plaatsing groen dak. Wellicht dat er daklood vervangen moet worden, graag als indicatie ook hier een prijs van.

Groendak realiseren

Het platte dak is nu bedekt met bitumen en grind en dateert uit 2002. Wij zouden het graag willen laten inspecteren en indien mogelijk met sedum laten bedekken. We hebben ook nog een klein schuin dak boven een vide, dit is een klein gedeelte van ongeveer 2 m2. Het platte dak is ongeveer 35 m2. Wij willen het ook deels voor isolatie hebben, het groene dak. Wij zijn bezig met de hypotheek te veranderen en daar krijgen wij een dezer dagen meer informatie over.

Bitumen plat dak vervangen

Oude bitumen laag verwijderen en opnieuw bedekken. Kijken naar goede afwatering. Oppervlakte ongeveer 12 m2.

Lekkage van zolderdak opsporen en herstellen

Ik heb een zolderdak lekkage van een rijtjeswoning. Dit moet worden opgespoord en hersteld.

Zonnecollector verwijderen en dak dicht maken

Ik zoek een dakdekker die een zonnecollector kan verwijderen van mijn dank. Ik heb het voornemen tot plaatsing zonnepanelen moet de zonnecollector (zie op foto links vd dakkapel) verwijderd worden en dakpannen teruggelegd worden (reeds in mijn bezit)

Platte dak vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen, afvoeren en vervangen van een platte dak. Alleen het lage deel (hoge deel is nieuwbouw, nog niet aan vervanging toe). Zie foto voor uitsnede van terras en lichtkoepels

Plat dak bedekken

We need the flat roof to be fixed because it is making a leak to the room underneath. It is 3 x 6 meters.

Dakbedekking vernieuwen

Het betreft een gebogen platte dak met een bitumen dakbedekking uit 1992. I.v.m. mogelijke plaatsing van zonnepanelen lijkt het zinvol eerst een nieuwe laag dakbedekking aan te brengen. Ik weet niet goed of het mogelijk is een nieuwe laag over de huidige dak bedekking te plaatsen, of dat deze eerst weggehaald moet worden. Als deze eerst verwijderd moet worden, deze graag afvoeren. Het gaat om ongeveer 50 m2. Ik ben nog in de oriëntatiefase. Heb geen idee van de kosten. Graag advies over de beste dakbedekking. Het kan zijn dat mijn buren van nummer 100 mee doen.

2 platte daken isoleren

2 Platte daken van beide ca. 13 vierkante meter isoleren aan buitenzijde (warm dak) Eén dak is op de uitbouw achterzijde, de andere op de 2de verdieping. Het lage dak is bedekt met gritloze bitumen, bedekking van het hoge dak is onbekend. Isolatie- en dakbedekkingsmateriaal in overleg.

Dakbedekking van keuken en slaapkamer vervangen

Het dak (plat) van onze uitbouw (slaapkamer) moet vervangen worden, Dit is ongeveer 20m2. Eventueel moet het hout onder dakbedekking ook vervangen worden.

Dak isoleren

Huis betreft een tussenwoning uit 1979/80, deel hellend dak voorzijde en verder plat dak. Voormalig dakterras aan de achterzijde is dicht gebouwd tot slaapkamer en heeft ook een plat dak. Ik wil het van buitenaf laten isoleren. Het gaat om 30 m2. Mogelijk plaatsing zonnepanelen op het platte dak.

Dakbedekking vervangen voor een groendak

Ik wil het dak van de garage vervangen. Deze lekt nu, ik heb er geen last van, maar ik wil het wel graag laten repareren. Ik benieuwd naar de mogelijkheden voor een groendak. De afmeting is ongeveer 3 bij 4. Of het dak sterk genoeg is durf ik niet te zeggen. Ik vermoed dat er nu bitumen op ligt. sterk genoeg geen idee. Er is makkelijk op het dak te komen. Graag ontvang ik een offerte.

Lekkage bitumendak verhelpen

Bitumen dak vertoont al enige tijd lekkage. Er moet dus vastgesteld worden hoe dit opgelost kan worden. De afmetingen weet ik niet. Graag zou ik iemand langs hebben die komt om de situatie even te bekijken.

Nieuw dak en isolatie

Wij hebben een huis uit 1968 en willen het dak vernieuwen. Isolatie en nieuwe zwarte pannen. En slecht beschot (indien aanwezig) vervangen. Het dak heeft een hellingsgraad van 30 graden. Ik weet momenteel niet de afmeting van het dak, maar de woning is 6 meter breed en 7 meter diep. De huidige isolatie die van buitenaf is ingebracht moet nagekeken worden. Ik laat mij graag informeren over de isolatie mogelijkheden.

Regenton op de regenpijp aan laten sluiten en dakgoot schoonmaken

Ik wil de dakgoot aan de achterzijde van mijn woning (lessenaarsdak, twee woonlagen) laten schoonmaken. Voorts wil ik mijn regenton beter op de waterafvoer laten aansluiten (nu aangesloten met een zgn. speedy vulautomaat, die lekt).

Groendak aanleggen

What is the cost of a green roof 23.65 (m2). I have no access so minimum maintenance.

Platen afdak achterzijde vervangen

Wegens hagelschade zou ik graag oude platen vervangen door nieuwe (polycarbonaat). Het gaat om de afdak aan de achterkant van het huis. Graag platen die weerbestendig zijn. De afdak is 4 meter bij 3,50 meter. Graag oude platen direct afvoeren. Er is makkelijk bij de platen te komen.

Skylights plaatsen

Wij willen graag twee skylights laten plaatsen in de woonkamer. Het dak erboven is een plat dak. Ik denk dat er door beton geboord moet gaan worden.

Het dak van de uitbouw voorzien van een groen dak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van de uitbouw van de woning kan voorzien van een groen dak. Momenteel liggen er tegels op dit dak en dient het als een terras. Het betreft 40 m2 en het dak is van beton.

Epdm op overkapping

We willen graag onze overkapping laten bedekken met Epdm. De afmetingen daarvan zijn 4.20x2.60m.

Een dakgoot vervangen door een kunststof goot

Ik zoek een loodgieter die de dakgoot aan de achterzijde van mijn tussenwoning kan vervangen. Ik zie graag een kunststof dakgoot terug als vervanging. De bekisting is als het goed is nog in goede staat. Het betreft 630 cm aan dakgoot.

Plat dak met bitumen en daarop zonnepanelen opnieuw bedekken

We hebben nog niet zo lang zonnepanelen op ons platte bitumen dak maar willen nu samen met de buren ons platte dak opnieuw bedekken. Het dak is 35 m2. Welke dakdekker heeft ervaring met tijdelijk verplaatsen van zonnepanelen waardoor er een nieuwe bitumen laag gelegd kan worden en daarna de zonnepanelen weer aangesloten worden?

Groendak op de uitbouw aanleggen

Op onze uitbouw van 5x3 meter willen wij een groendak aan laten leggen. Er ligt nu bitumen met grind.

Lekkage aan schuur

Het dak van onze schuur lekt (384 x 260) en dus moet het bitumen vervangen worden en waarschijnlijk een gedeelte van het hout.

Lichte lekkage bij de serre

Bij de serre ontstaan er bij lange regenval en sterke wind condens-druppels.