Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen helemaal vervangen:

Dakpannen helemaal vervangen

Het dak moet geheel vervangen worden. Het is 80 jaar oud en de dakpannen zijn op. De dakpannen moeten worden vervangen door identieke dakpannen waarvan de kleur rood is. Het is een tussenwoning in een rijtjeshuis.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen helemaal vervangen uit heel Nederland:

Compleet nieuw dak aanbrengen

Ik heb een puntdak van 50 m2 waar ik een compleet nieuw dak op wil hebben. Alles moet compleet gerenoveerd worden van nokvorst naar panlatten en de dakpannen zelf ook. Dit omdat het helemaal verrot is. Het zijn golvende dakpannen. De dakgoot moet niet vervangen worden. Het dak is ongeveer 8-9 meter hoog. Er is ook lekkage aanwezig en ik zou dit graag snel willen starten.

Dak vernieuwen en isoleren

Wij hebben een oude geschakelde woning uit bouwjaar 1910 gekocht en gaan deze helemaal opknappen. We zoeken een aannemer voor het vernieuwen en isoleren van het dak. De oude dakpannen zijn kapot en er is veel lekkage geweest op het dakhout. Hierdoor moeten vermoedelijk de dakplaten vervangen worden. We denken dat de balken en gordingen nog in goede staat zijn. We willen er nieuw dakhout op en het dak dan ook direct laten isoleren. Daarna moet het worden afgewerkt met nieuwe dakpannen. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij willen een afspraak maken om het dak te beoordelen en de klus op te meten. Daarna ontvangen wij graag uw advies en een offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil graag een nieuwe deur laten ophangen in een slaapkamer. Twee loszittende deurklinken laten vastmaken. De deur van het tuinhuisje kan niet meer in het slot, waarschijnlijk hangt de deur wat scheef. Een raamuitzet van het zolderraam laten vastmaken. Een paar nieuwe planken laten bevestigen bij het schuurtje. Het betreft bevestigingsmateriaal, planken op de dakpannen en aan de zijkant tussen het schuurtje en de dakpannen. Een nieuwe achterkant in de keuken, ik denk dat er hardboard zit tot aan het plafond (er zitten keukenkastjes aan bevestigd). Door vocht is dat stuk losgelaten boven de kastjes. Ik denk dat het hele hardboard eruit moet of het gedeelte van de gootsteen tot aan het keukenkastje laten maken. De deur is het belangrijkst, er zit nu helemaal geen deur in.

Dak laten moderniseren

Ik wil mijn dak gaan renoveren en probeer erachter te komen of het zinnig is om het dak helemaal te moderniseren of dat het slimmer is zoveel mogelijk te hergebruiken. Daartoe heb ik twee opties opgeschreven: optie 1: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakfolie aanbrengen panlatten vernieuwen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen optie 2: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakbeschot verwijderen isolatieplaten aanbrengen (rc6 of hoger) panlatten aanbrengen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen dakgoot vervangen dakranden vervangen verdere informatie: - dakoppervlakte +/- 120m2, 11x5. 5m - te verwijderen schoorsteen +/- 100x50cm bij 3. 5m hoogte ( hoogte boven dak +/- 50cm ) - te voegen schoorsteen +/- 60x40cm bij 3. 5m hoogte - beschadigde dakpannen kunnen vervangen worden aan zuidzijde waar ze onder (nog aan te brengen) zonnepanelen komen te liggen - dakgoten komen achter dakranden te liggen en hoeft dus niet mooi te zijn Voor extra informatie graag contact opnemen, alvast bedankt. - Arjan

Rookafvoerkanaal voor de houtkachel aanleggen

Creëren van rookafvoer in woning, er zit nu nog helemaal niets. Ik weet niet precies hoe het vorm moet krijgen en wat de eisen zijn. Er moeten 2 gaten door betonvloeren van 25 cm, hoogte verdieping 2.40 meter en dan naar de zolder ongeveer 2.75 meter tot de nok. En dan de dak doorvoer (hout, isolatie, dakpannen) en pijp plaatsen.

Twee dakramen op zolder plaatsen

In een nieuwbouwwoning twee velux dakramen (78x98cm) plaatsen. Vanuit binnen goed bereikbaar. Op het dak zitten boven en onder wel zonnepanelen maar er past een dakraam tussen. Dak is van hout, met dakpannen en geïsoleerd. Dakraam van buiten helemaal afwerken (met gootstukken etc), aftimmeren binnen kan ik eventueel zelf doen wel graag wel apart meenemen in de prijsopgave.

Dak helemaal renoveren

Ik woon sinds enkele jaren in een tussenwoning uit bouwjaar 1936. Afgelopen winter was er lekkage bij storm en harde regen bij de aansluiting van mijn dak met dat van de buren. Ik had binnen wat schade en heb de verzekering bericht. Door de verzekering is een bedrijf met een hoogwerker ingeschakeld en die heeft een klein gaatje gedicht bij de kilgoot. Hij heeft bovendien het dak helemaal nagekeken. Daarbij bleek dat het lood bij de dakkapel moet worden vervangen en ook een deel van de kilgoot. Verder is de toplaag van de dakpannen versleten en zijn er wat panlatten verrot. Ik wil daarom zijn advies opvolgen en mijn pannendak laten renoveren. De dakpannen en panlatten laat ik daarbij graag vervangen en genoemde reparaties moeten ook worden verzorgd. Mijn woning is ongeveer 6 meter breed en elk dakvlak is 5 meter hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dakpannen schikken

Het betreft een schuin dak oplopend van begin garage +/- 2 meter tot en met het hoogste punt op de 2e verdieping van het huis. meter hoog en grotendeels 5.5 meter breed. Bij de inspectie zagen we wat dakpannen niet helemaal goed meer liggen, dus we willen graag het dak laten nakijken eventueel wat vuil weghalen en de dakpannen laten schikken. Ik krijg de sleutel van de woning op 31 mei.

Dakrenovatie van een oude tussenwoning

Wij hebben een kleine stadswoning gekocht, een tussenwoning uit rond 1900. De woning moet worden geïsoleerd en opgeknapt. We hebben de binnenzijde van het dakbeschot helemaal kaal gemaakt en de dakconstructie lijkt in redelijk goede staat te zijn. We willen het pannendak van 40 m² laten renoveren. We zullen zelf het dak helemaal leeg maken. Daarna willen wij er isolatieplaten laten plaatsen met nieuwe panlatten, dakpannen en nokvorsten. Aan 1 zijde van het dak wordt een dakkapel gerealiseerd. Wij laten het dak hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte.

Dakpannen op muur metselen

In onze tuin staat een muur (grens met de buren) van 23 meter lang met twee hoeken. Deze muur hebben we laten stucen en hierbovenop moet een soort afdekking. Kan dit met dakpannen? Hoe dan en wat kost dit? Het gaat om een muur van een baksteen breed, je kunt er goed bij want de tuin is helemaal kaal daar. Ik zou graag de mogelijkheden met u doornemen.

Partners

Partners van Casius