Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hilversum of directe omgeving.

1545 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest verwijderen en dak vernieuwen, grasdak aanleggen, asbestplaten verwijderen en cementvezelplaten plaatsen, groendak aanleggen, thermocomfort schuim vervangen, dak renoveren, complete dakpannen dak vernieuwen, dak isoleren en pannen vervangen, geheel dakpannen dak vervangen, mansarde dak vervangen, dakpannen vervangen, ePDM leggen, boeiboorden bekleden met aluminium, dak renoveren, replace roof tiles en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hilversum:

Dakpannen vervangen

2 daken moet worden gecontroleerd en mogelijk daarvan de dakpannen vervangen. 1 ruimteis ca 13 x 4.5 De ander is ca 8 x 13m

Plat dak bedekken met EPDM

Ik wil graag het dak van de 1e verdieping (uitbouw) opnieuw laten bedekken, liefst EPDM. Betreft een dak van 10 meter bij 1.20 meter (12 m2). Er ligt nu bitumen met dakgrind. Het is een gedeeld dak met de buurvrouw. Graag grind afvoeren.

Dakrenovatie

Dakoppervlak bedraagt ongeveer 15 m2. Bedekt met golfplaten. Bouwdatum schuur 1959. Ik zoek iemand die het dak kan beleggen met nieuwe golfplaten. Deze hebben een afmeting van 5 x 3 meter. Dak is goed bereikbaar en materialen voor de vakman.

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing, EPDM Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 15 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Dakbedekking verwijderen en afvoeren, isoleren en nieuwe dakbedekking. Warm dak!

Dakbedekking houten tuinhuis/schuur herstellen

Door de storm is de dakbedekking van ons tuinhuis/schuur eraf gewaaid. Het dak is ongeveer 2.5 meter en deze moet hersteld worden. Dakbedekking is een groendak volgens mij. Locatie is goed bereikbaar.

Nokvorsten aansmeren met Flexim

Vanwege stormschade zijn enkele nokvorsten naar beneden gekomen en gebroken en enkele andere nokvorsten zijn losgekomen en verschoven. Totaal ca 10 nokvorsten aan te smeren en te monteren. Hoogte dak van 7 tot 9,5 meter. 4 reserve nokvorsten zijn beschikbaar.

Dakbedekking op de uitbouw vervangen

Onze bitumen dakbedekking van de uitbouw is aan vervanging toe. Het gaat om ongeveer 22 m2. Wat gaat ons dat kosten? Er liggen nu trouwens drainage tegels op. Wat moet daarmee gedaan worden?

Keramische oranje dakpannen vervangen

Keramische oranje dakpannen, hoekhuis uit 1926. Met veel hoeken, ongeveer 250 m2. De woning telt 3 woonlagen.

Volledig dak met dakpannen vervangen

Het betreft een 2 onder 1 kap woning waarbij wij het dak graag laten renoveren. De oppervlakte is ongeveer 110 m2. Het schuine dak begint op de eerste verdieping. De oude pannen moeten worden verwijderd, nieuwe daklatten en dampwerende folie geplaatst en nieuwe pannen gelegd. De oude pannen dienen te worden afgevoerd.

Nieuwe dakpannen en panlatjes plaatsen

Graag wil ik het dak van mijn hoekwoning laten renoveren. De oude pannen moeten worden verwijderd, de panlatten vervangen en dampwerende folie geplaatst. Hierna worden er nieuwe pannen geplaatst. Het gaat om 2 dakdelen en de oppervlakte is ongeveer 80 m2.

Nieuwe dakpannen leggen

Daklekkage vervangen door nieuwe dakpannen. Mogelijk plaatsten van nieuwe dakramen. Huis heeft voor een Franse kap en achter puntdak. Ongeveer 35 m2.

Dakbedekking op de uitbouw vervangen

Het betreft het vervangen van de dakbedekking op het platte dak. De uitbouw is 3.50 x 2 meter en eventueel de keuken uitbouw van 2 x 1 meter 9 m2 totaal. Graag zou ik het verschil willen weten tussen bituum en EPDM en wat in onze situatie het verstandigste is. Spoedige uitvoeringsdatum werkzaamheden is een pre.

Plat dak vervangen

Plat dak van dakterras/ schuur vervangen in verband lekkage. Voor oppervlakte zie foto.

Dakgoot vervangen

Ik zou graag mijn dakgoot laten vervangen. We hebben een hoekhuis aangeschaft en hier is de zinken dakgoot en boeiborden in hele slechte staat. Het zink zou ik graag laten vervangen door kunststof of zink. We hebben het over 20 meter dakgoot. Daarnaast is het ook nodig om de dakbedekking van de erker, 5 m2, en balkon, 8 m2, te vervangen. Erker mag in zink uitgevoerd, het balkon mag ook ander materiaal voor gebruikt worden.

Dak renoveren

Deels panlatten vervangen, pannen vastleggen. De dakvlakken nazien en waar nodig pannen goed leggen en/of vervangen (vooral bij kilgoten) en waar nodig de vorsten aansmeren. Hiervoor een stelpost opnemen - De zinken gootbekleding ter plaatse van de voorgevel vernieuwen.

Dakkapel opnieuw bekleden en dak renoveren

De dakkapel lekt en er zijn verschillende dakpannen waar een hoekje vanaf is. Daardoor is er water onder de dakpannen gekomen wat schimmel heeft veroorzaakt. Dit wil ik graag gerepareerd hebben.

Daklekkage verhelpen

Onze erker lekt. De lekkage is er alleen bij extreme regen of, zoals nu bij sneeuw. Dit wil ik graag gerepareerd hebben. De erker is 4 bij 2,30 bij 1 meter.

Dakpannen helemaal vervangen

Het dak moet geheel vervangen worden. Het is 80 jaar oud en de dakpannen zijn op. De dakpannen moeten worden vervangen door identieke dakpannen waarvan de kleur rood is. Het is een tussenwoning in een rijtjeshuis.

Hele pannendak vervangen

Wij willen het hele pannendak laten vernieuwen, jaren 30 huis en zijn op zoek naar een scherpe offerte.

Dakpannen vervangen door dakpanplaten

Het dak heeft meerdere lekkages, veel pannen zijn beschadigd en ze zijn aan het einde van de levensduur. Nu willen we graag weten of het vervangen van de dakpannen door dakpanplaten überhaupt een optie is, want mogelijk is het een "beschermd dorpsgezicht". En als het mogelijk is, wat daarvoor geregeld moet worden en wat de kosten zijn. Een lokale dakdekker vertelde ons dat altijd alleen dezelfde pannen op het dak mogen bij vernieuwing, maar op verschillende forums en in informatie van de overheid zien we dat het vervangen van het dak niet onder bouwen valt maar onderhoud en dat de soort van bedekking gewoon aangepast zou mogen worden. Momenteel is er geen geld om het dak te vernieuwen met nieuwe pannen (offerte: 20. 000 EURO inclusief BTW met isolatieplaten aan buitenzijde), dus (geïsoleerde) dakpanplaten lijkt ons een goedkoper alternatief. Bijgevoegd twee plaatjes van de huidige dakpannen (stormpan) waar de platen dan eigenlijk zoveel mogelijk op moeten lijken. We weten helaas niet precies de oppervlakte van het dak, maar het zal tussen de 110 en 200 vierkante meter zijn.

Boeidelen aanbrengen op gevel

Aannbrengen van boeiboord 60 cm hoog 8 meter breed met afwatering aan bovenzijde tbv gevelreclame winkel

Dak vernieuwen

Ik heb lekkage aan mijn dak van mijn oude woning. Het dak moet daarom vernieuwd worden. Het pannendak met kapellen lekt op meerdere plekken. De pannen moeten worden verwijderd en de panlatten vernieuwd. Daarnaast dient het dak te worden geïsoleerd en nieuwe pannen gelegd. De oppervlakte is ongeveer 100 tot 120 m2.

Lichtstraten in een plat dak leveren en monteren

In november wordt er aan onze woning een uitbouw geplaatst. Ik overweeg om in het platte dak van de aanbouw 2 vaste lichtstraten te laten plaatsen van 2 x 1 meter met helder HR++ isolatieglas. Het betreft een houten dak met isolatie en bitumen dakbedekking. De binnenzijde hoeft niet afgewerkt te worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage daarvan.

Dak reinigen, impregneren en coating aanbrengen

Ik zou graag het dak laten reinigen, mos verwijderen, impregneren en een coating laten aan brengen. Heeft een m2 prijs? Het gaat om een dat van ongeveer 70 m2.

Daklood vervangen

Het daklood bij de schoorsteen is ingescheurd. Dit dient vervangen te worden.