Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hilversum of directe omgeving.

1674 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hilversum:

Plat dak vervangen voor EPDM

Ik wil graag het dak van mijn garage (+/- 8x3,5), serre (+/- 3,5x2,5) en een zeer kleine dakkapel (minder dan 1m2) laten vervangen door EPDM.

Bitumen en zinken lijsten van dakkapellen vervangen

Zou u een offerte kunnen geven van de kosten voor het vervangen van bitumen en zinken lijsten? Het gaat om 3 dakkapellen waarvan er 1 doorloopt met die van de buren. De buren willen het ook aanpakken. Zou u de indicatie willen splitsen in 2 gedeeltes? (voor ons en voor de buren) Bij ons: +/- 11 m2 dakleer (bitumen) en 12,5 m zinken lijst. Bij de buren: +/- 18 m2 dakleer en 16,5 m zinken lijst. Het gaat om nieuw laagje plakken op bestaande dakbedekking. Er zit geen grind op het dak.

Dakkpannen woonblok vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de dakpannen van ons woonblok (3 huizen). Ik weet niet wat de oppervlakte is van de daken. De huizen zijn 6 m breed, dus 18 m is het hele blok lang, korte zijde is ongeveer 10 m. De hoeklijn is ongeveer 45 graden. het zijn 2 hoekwoningen en een midden woning, 1 van de hoekwoningen heeft een hellend dak dat vanaf de 1e verdieping loopt. Graag zou ik het prijsverschil van ieder huis willen weten. Er zitten dakkapellen op de daken. Graag dakpannen weghalen, nieuwe dampremmende laag, dan donkere pannen erop en afvoeren oude. Als optie wil ik graag de schoorsteen (4 schoorstenen) van nieuw lood laten voorzien. Graag zouden wij iemand langs hebben om de situatie ter plekken te bekijken.

Dakgoten repareren of vervangen

De dakgoten (ca 22 m) aan 3 zijden van ons 30er jaren woning moeten gerepareerd worden (vloeibaar zink) of vervangen. (bakgoten).

Plat en puntdak inspecteren en renoveren

Ik zoek een dakdekker die zowel de platte als schuine dakdelen van mijn woning kan inspecteren en renoveren daar waar nodig is. Huidige situatie is dat er een plat dak achter is van ongeveer 14 m2 en een klein plat dak voor van ongeveer 2 m2. Daartussen zit ook nog een laag puntdak. Platte daken moeten zeker op korte termijn vervangen worden. Puntdak daar wil ik graag advies over hebben. Ik denk zelf dat nieuwe pannen voldoende zal zijn. Maar ik ben geen specialist. De platte daken hebben een houten constructie.

Expertise en uitvoering veiligheid en isolatie dak van serre

We hebben reeds een dichte serre, gebouwd door vorige eigenaren. We hebben twijfels over veiligheid en isolatie van het dak. Nu 14 platen enkel glas met golvende kanaalplaat erover. Graag uw expertise. Misschien 14 sterke isolerende polycarbonaat platen er tussen? Graag snel advies, uitvoering in de lente.

Van de serre 3 polycarbonaat platen vervangen door nieuwe platen

3 Polycarbonaatplaten van het serredak moeten vervangen worden. Afmeting dak: 2.80 x 2.60 meter inclusief het vervangen van de rubbers.

Groendak op garage

Wij hebben recentelijk een nieuwe woning gekocht met een garage, waarvan het dak aan vernieuwing toe is. Graag zouden wij een offerte van u willen ontvangen voor het vervangen van het dak en het aanleggen van een sedumdak. Het oppervlakte van het dak is ongeveer 3.10 m bij 4.85 m. Hartelijk dank!

Plat dak isoleren

Ik heb een plat dak. De constructie is van hout. Bitumen is daar 10 jaar geleden op vernieuwd. Ik wil het vanaf de buitenkant laten isoleren. Het dak is 50 m2.

Het renoveren van een plat dak van een bungalow

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn bungalow kan renoveren. Het gaat om een houten dak van 87 m2 wat momenteel bedekt is met PVC. Ik zou graag willen dat er nieuwe isolatieplaten (PIR) geplaatst worden en dat het dak (waarschijnlijk) met EPDM opnieuw bedekt wordt.

Blokhut bedekken met sedum

Ik wil het dak van mijn blokhut (20 m2) en +- 5% helling bedekken met sedum. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Groen dak aanleggen

Wil graag offerte voor het aan laten leggen van een groen dak op ons huis. Oppervlakte schat ik op zo’n 45 m2.

Dak isoleren, bedekken en lichtkoepels plaatsen

Ik wil mijn dak isoleren, opnieuw bedekken met bitumen en er 8 lichtkoepels in laten plaatsen. Het is een plat dak van 125 m2 met mastiek. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Opsporen/ verhelpen lekkage

Bij hevige regen lekt er water door kozijn op vensterbank. Lijkt van dak/ dakgoot via spouw te komen. Ik ben op zoek naar iemand die dit kan herstellen.

Dak isoleren en bekleden

Het gaat om het dak van een loods achter ons huis van 100 m2. Daar zal op termijn nog 20 m2 van gesloopt worden, dus een totaaloppervlak van 80 m2 te isoleren en bedekken met dakbedekking. Het dak sluit aan twee zijden volledig aan een naburig dakvlak, aan één zijde voor een gedeelte en van de vierde zijde zal nog een deel gesloopt worden, dus daar moeten we een creatieve tijdelijke oplossing bedenken. De afvoer van hemelwater zal ook via deze zijde gebeuren. Op dit moment ligt er bitumineuze dakbedekking op het dak en zijn er een lichtstraat en enkele schoorstenen die verwijderd moeten worden. In plaats daarvan willen we lichtkoepels in het dat installeren. Er zullen zonnepanelen op het dak geplaatst worden, dus het dak moet daarvoor geschikt zijn.

Nokvorsten met flexim aansmeren

Ik wil graag de nokvorsten met flexim laten aansmeren. Het gaat om plm 18 meter.

2 dakramen plaatsen

Ik wil 2 dakramen laten plaatsen. Merk: Fakro. Type: Kunststof PTP-V U3 05. Afmeting: 78 x 98 cm.

Afvoer dakgoot verlengen

Onze schilder heeft laten weten dat de afvoergootjes op de eerste verdieping te kort zijn. Het water lekt op het hout waardoor het hout gaat rotten. Graag alle gootjes op de eerste verdieping verlengen.

Dak isoleren

Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een vakman voor het isoleren van het dak. Het gaat om een tussenwoning met een zadeldak bedekt met pannen. De woning is uit 1932 en het originele dak zit er nog op. De pannen moeten worden verwijderd en het dak geïsoleerd. Hierna dienen de pannen weer terug geplaatst te worden. De oppervlakte van het dak is ongeveer 165 m2.

dakisolatie hellend dak en mogelijk dakbedekking vernieuwen

Het gaat om een jaren 30 hoekwoning dat we nu ah zijn verbouwen, huis is momenteel niet bewoond. Aan de binnen of buitenkant dient er nieuwe dakisolatie te komen. Eventueel willen we gelijk de huidige dakbedekking (dakpannen) laten vernieuwen. Gelieve klus uit te voeren voor 1 juni 2019. Oppervlakte van het dak is ongeveer 165 m2.

Dakpannen repareren of vervangen

Ik wil mijn dak laten vervangen of de lekkage verhelpen. Dak is slecht. Repareren of dakpannen vervangen. 50m2

Dak isoleren

Het dak moet geïsoleerd worden. De huidige dakpannen moeten teruggeplaatst worden na isolatie. Het gaat om een hellend dak zonder asbest van 10 bij 10 meter ongeveer.

Hellend dak plaatsen

Ik wil een dakpannen dak met zink op een gebouw laten plaatsen. Het gaat om een oppervlak van 365 m2. Het gaat om een schuin dak. Ook moet er geïsoleerd worden. Ik zou graag willen overleggen wat de mogelijkheden zijn. Er moet rekening gehouden worden met dakramen.

Dak van de erker laten isoleren

Ik wil het dak van de erker in mijn woonkamer laten isoleren. Oppervlakte circa 4 m2. Makkelijk te bereiken. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden wat betreft soort materiaal etcetera. Ik denk dat bedrijven die offreren ook moeten beschikken over de mogelijkheid papiervlokken of glaswolvlokken te spuiten. Dat lijkt mij namelijk de meest praktische manier om de ruimte achter het dakje goed te isoleren.

Twee zinken daken vervangen

Ik zoek een dakdekker die twee zinken kleine daken kan vervangen. Graag het bestaande zinken dak, luifel boven de voordeur en platte dak boven de erker, met zink vervangen. Luifel ongeveer 2 m2 en erker ongeveer 3,5 m2. Verdere specificaties graag in onderling overleg.