Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nokvorsten vastzetten met flexim:

Nokvorsten vastzetten met flexim

Op mijn dak zijn er nokvorsten die verschoven zijn. Mijn huis staat pal in de wind, bij westenwind en het dak is heel hoog (3 verdiepingen met een vierkant puntdak erop). Ik wil alle nokvorsten goed vast laten zetten met flexim, zodat ze niet meer los gaan.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokvorsten vastzetten met flexim uit heel Nederland:

Nokvorsten aansmeren met Flexim

Ik wil graag 6 meter nokvorsten laten vastzetten met Flexim dakmortel. Ik regel de materialen. Graag een offerte.

Nokvorsten vastzetten met flexim

Ik heb 5,5 meter nok dat met mortel van flexim oid moet worden gerepareerd. Cement is afgebrokkeld en pannen zitten los en laten vocht erdoor. De nokbalk is licht doorgezakt, was dat al, jaren 30 woning, maar is niet rot. Dat proces moet wel gestopt worden. Daarnaast 8 pannen vervangen, pannen heb ik nog, en loodflappen rond schoorstenen nok en dakkapel. Ongeroerd 4,5 meter lood. Graag offerte voor zowel met of zonder schoorsteenklus.

Nokvorsten schoonmaken en weer met Flexim mortel vastzetten

Een deel van de bakstenen aan de voorgevel zijn nat geworden. Oorzaak zouden de nokvorsten zijn die niet meer goed afsluiten. Vandaar het schoonmaken van de nokvorsten, oude cement verwijderen en weer met Flexim mortel vastzetten. Reguliere tussenwoning van 5,5 m. breed

Nokvorsten vastzetten met flexim

Ik wil graag dat de nokvorsten vastgezet worden met flexim. De lengte is ongeveer 5,5 meter en het betreft 17 nokvorsten.

Nokvorsten met specie of Flexim vastzetten

Ik wil graag mijn dakvorsten vastzetten met specie of Flexim. Het betreft een eengezinswoning.

Schoorsteen, nokvorsten en daklood herstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het controleren en vastzetten van de nokvorsten. De lengte van het dak is ongeveer 14 meter

Nokvorst reparatie

Ik wil de nokvorsten van mijn dak laten vastzetten met flexim dakmortel. Lengte van het dak is ongeveer 21 meter. Ik woon in een tussenwoning in een rijtjeshuis. Er zit bij ons een toren in het dak die we delen met de buren.

Nokvorsten repareren

Ik wil graag mijn nokvorsten opnieuw laten vastzetten. Van cement naar flexim. Ongeveer 7 meter hoog 20 nok vorsten. Redelijk bereikbaar.

Ruiterrol aanbrengen onder de nokvorsten

Ik wil graag nok afwerking waar de nokvorsten op liggen. Momenteel ligt er lood onder echter ik wil dit laten vastzetten met een nieuwe ruiter rol op die zorgt dat de nog weer netjes waterdicht is. Het lood wat er zit zitten scheuren in. Graag wil ik ook advies of een ruiter rol beter is dan lood, of andersom, wat betreft duurzaamheid.

Nokvorsten herstellen of vast zetten

Het vastzetten of repareren van nokvorsten over een afstand van ongeveer 5 meter. Alsmede het opnieuw invoegen van de schoorsteen. Betreft een tussenwoning uit 1960 met een schuin dak.

Partners

Partners van Casius