Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Heerhugowaard of directe omgeving.

905 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, nieuw dak op bedrijfshal plaatsen, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), compleet nieuw dak plaatsen, dak vernieuwen, zonnepanelen en zonneboiler plaatsen, dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dakpannen vervangen, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Heerhugowaard:

Dakbedekking vervangen van schuurdak

Ik wil graag het dak van mijn schuur laten repareren in verband met een lekkage. Het gaat om een schuur van 2 x 4 meter. Het dak is plat en daar zitten grindsteentjes op. Ik kan geen vochtplek zien, maar er druppelt water op de grond en schimmel vormt zich aan de zijkant. Met een ladder is makkelijk op het dak te komen.

Sedum dak aan laten leggen

We hebben een erkertje van ongeveer 5 m2, dak en een bijkeuken van ongeveer 12 m2. Ik wil graag door ene vakman dit dak laten controleren en beoordelen of het mogelijk is om er een sedum dak van te maken.

Dak isoleren met pir

Ons pandje is voorzien van bitumen dak met daaronder 50mm tempex. We willen graag een nieuw dak daarbovenop (bitumen) aanbrengen met 100mm pir. Oppervlakte van het dak is circa 175m².

Dak isoleren

Het gaat om een dak isolatie (46 m2) van buitenaf van een middenwoning / rijtjeshuis. Hierover wil ik meer informatie en een prijs wat het kost. Momenteel is het dak niet geïsoleerd. Dakpannen moeten weer worden teruggeplaatst.

Dakgootreparatie

Dakgoot is verzakt en loopt bij veel regen over. Inmiddels ook een lekkage op het laagste punt. Goot is voorzien van een houten omkasting. Gaarne offerte voor aanpassen van de goot en de omkasting, en deskundig advies.

Nokvorsten vastzetten met flexim

Op mijn dak zijn er nokvorsten die verschoven zijn. Mijn huis staat pal in de wind, bij westenwind en het dak is heel hoog (3 verdiepingen met een vierkant puntdak erop). Ik wil alle nokvorsten goed vast laten zetten met flexim, zodat ze niet meer los gaan.

Schoorsteen verwijderen

Schoorsteen is in huis al verwijderd. Wil het gedeelte op dak weg hebben vanwege lekkage. En dak uiteraard weer netjes dichtgemaakt hebben. Ik woon op een hoek van een rijtje en mn 2 buren willen die van hun ook evt weghebben.

Afvoer bekijken en repareren

Bij de afvoer van het hemelwater blijft water op het dak staan waardoor er nu een lekkage is binnen in huis. De afvoer is niet verstopt. Ik denk dat het water op het platte dak waarschijnlijk niet meer goed afloopt naar de regenpijp.

Een lichtkoepel verwijderen en het dak dichtmaken

Ik zoek een dakdekker die een lichtkoepel kan verwijderen en dat deel van het platte dak dicht kan maken. Het gaat om een plat schuurdak van 5 bij 6 meter. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Vervangen van boeidelen en goot

Het gaat om het vervangen van de houten boeidelen en zinken goot. Ik zou graag kunststof boeidelen en goot willen. De totale afmeting is ongeveer 12 strekkende meters (6 voor en 6 meter achter). De boeidelen zijn ongeveer 3 meter hoog.

Schuurdak vernieuwen

Ik zoek een dakdekker die aan de achterkant van mijn woning het dak van mijn schuur kan vervangen. Het gaat om een dak van 435 bij 235 cm. Het dak inclusief het grind dient verwijderd en afgevoerd te worden. Met wat het dak vervolgens bedekt moet worden graag in onderling overleg.

Grondgoot bij de schuur plaatsen vanwege wateroverlast

Al het water loopt de schuur in. Er moeten dus goten komen om het water weg te voeren. Het is in Heerhugowaard. De goot zal ongeveer 3 meter moeten worden.

Plaatsen dakkapel op dak

We hebben een machinette dak. Het is de bedoeling dat we hier nog een dakkapel van ongeveer 3.5 m laten plaatsen.

Dakkoepel van kunststof repareren

Onze dakkoepel op de kamer uitbouw heeft een hoekscheur (zie foto). Het is een piramidekoepel met een binnenmaat van 1 bij 1 meter. De rand is 7 cm. Ik wil deze laten repareren.

Asbestplaten verwijderen en cementvezelplaten plaatsen

Ik wil graag 205 m2 asbesthoudende golfplaten risico klasse 2 verwijderen en afvoeren en nieuwe cementvezel golfplaten aan brengen op de schuur ( 3,5 meter).

Slopen van een schoorsteen

Ik wil graag een sierschoorsteen laten slopen. Huis is uit 2004 en schoorsteen bestaat uit metselwerk met maatgevend 0.88 x 2.265 x 1.35 meter. Er zit geen rookkanaal in. Puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Dak afwerken met zink

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Zink. Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen een veranda maken aan ons huis met een zinken dak. De veranda gaat van de voorkant van het huis de hoek om naar zijkant huis. De afmeting is 13 meter voor het huis en 11 meter naast het huis, de diepte is 3,5 meter. Houtgedeelte maak ik zelf en dan alleen de afwerking met zink door u.

Isoleren van bestaand plat dak

Het gaat om het isoleren van een bestaand plat bitumen dak van 3 bij 3 meter van de bijbouw met daarop een dak koepel van 1,2 bij 1,2 meter die moet vervallen. De houten platen langs het dak zijn ook niet meer 100% ondanks dat deze geschilderd zijn. Wij willen graag een goed geïsoleerd plat dak met bitumen afdek. Als het nodig is de platen langs het dak vervangen en geen dak koepel meer.

Dakpannen met mosaanslag reinigen

Graag een offerte voor het verwijderen van mos aanslag en vogelpoep op onze dakpannen (11 x 7 meter). En indien nodig deze impregneren.

Nokvorst repareren

Ik wil 2 nokvorsten laten terug plaatsen. Deze liggen nog op het dak, maar zijn wel van hun plek afgewaaid. Het dak is op de 2e etage.

Ruiterrol aanbrengen onder de nokvorsten

Ik wil graag nok afwerking waar de nokvorsten op liggen. Momenteel ligt er lood onder echter ik wil dit laten vastzetten met een nieuwe ruiter rol op die zorgt dat de nog weer netjes waterdicht is. Het lood wat er zit zitten scheuren in. Graag wil ik ook advies of een ruiter rol beter is dan lood, of andersom, wat betreft duurzaamheid.

Dak van het tuinhuis gedeeltelijk vervangen of repareren

Door de storm van 2 weken geleden zijn er shingels weggewaaid van ons tuinhuisje. Afmeting tuinhuisje 2 bij 2 meter. Het gaat om de rechterzijde van het tuinhuisje, zie bijgevoegde foto. De shingels zijn destijds geniet. Kunnen deze ook vastgeschroefd worden, zodat bij een eventuele volgende storm ze blijven zitten.

Nieuwe dakbedekking laten aanbrengen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vernieuwen van het bituum op mijn woning. Er is nog geen lekkage. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Een aantal nokvorsten vervangen

Vermoeden dat er vocht tussen de nokvorsten glippen. Op 2 plaatsen op de overloop en slaapkamer zolder vochtkringen te zien.

Dakgoten vervangen

Dakgoten vervangen, voor en achter het huis. Circa 16 meter. Graag een prijsopgaaf voor zowel een zinken dakgoot alsmede PVC.