Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Heerhugowaard of directe omgeving.

881 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen vervangen voor riet, bovenverdieping vervangen, dakpannen vervangen, renovatie, daklicht plaatsen, ePDM dak met stoeptegels isoleren en vervangen, plaatsen lichtkoepel in betonnen plat dak, pannendak vervangen met rieten kap, nieuwbouwwoning bedekken, dak vernieuwen, dak isoleren, dak vervangen en nieuw dakraam plaatsen inclusief isolatie, dak buitenisolatie aanbrengen, plat dak isoleren, dak vervangen met bitumen en isoleren, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Heerhugowaard:

Afvoer bekijken en repareren

Bij de afvoer van het hemelwater blijft water op het dak staan waardoor er nu een lekkage is binnen in huis. De afvoer is niet verstopt. Ik denk dat het water op het platte dak waarschijnlijk niet meer goed afloopt naar de regenpijp.

Een lichtkoepel verwijderen en het dak dichtmaken

Ik zoek een dakdekker die een lichtkoepel kan verwijderen en dat deel van het platte dak dicht kan maken. Het gaat om een plat schuurdak van 5 bij 6 meter. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Vervangen van boeidelen en goot

Het gaat om het vervangen van de houten boeidelen en zinken goot. Ik zou graag kunststof boeidelen en goot willen. De totale afmeting is ongeveer 12 strekkende meters (6 voor en 6 meter achter). De boeidelen zijn ongeveer 3 meter hoog.

Schuurdak vernieuwen

Ik zoek een dakdekker die aan de achterkant van mijn woning het dak van mijn schuur kan vervangen. Het gaat om een dak van 435 bij 235 cm. Het dak inclusief het grind dient verwijderd en afgevoerd te worden. Met wat het dak vervolgens bedekt moet worden graag in onderling overleg.

Grondgoot bij de schuur plaatsen vanwege wateroverlast

Al het water loopt de schuur in. Er moeten dus goten komen om het water weg te voeren. Het is in Heerhugowaard. De goot zal ongeveer 3 meter moeten worden.

Plaatsen dakkapel op dak

We hebben een machinette dak. Het is de bedoeling dat we hier nog een dakkapel van ongeveer 3.5 m laten plaatsen.

Dakkoepel van kunststof repareren

Onze dakkoepel op de kamer uitbouw heeft een hoekscheur (zie foto). Het is een piramidekoepel met een binnenmaat van 1 bij 1 meter. De rand is 7 cm. Ik wil deze laten repareren.

Asbestplaten verwijderen en cementvezelplaten plaatsen

Ik wil graag 205 m2 asbesthoudende golfplaten risico klasse 2 verwijderen en afvoeren en nieuwe cementvezel golfplaten aan brengen op de schuur ( 3,5 meter).

Slopen van een schoorsteen

Ik wil graag een sierschoorsteen laten slopen. Huis is uit 2004 en schoorsteen bestaat uit metselwerk met maatgevend 0.88 x 2.265 x 1.35 meter. Er zit geen rookkanaal in. Puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Dak afwerken met zink

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Zink. Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen een veranda maken aan ons huis met een zinken dak. De veranda gaat van de voorkant van het huis de hoek om naar zijkant huis. De afmeting is 13 meter voor het huis en 11 meter naast het huis, de diepte is 3,5 meter. Houtgedeelte maak ik zelf en dan alleen de afwerking met zink door u.

Isoleren van bestaand plat dak

Het gaat om het isoleren van een bestaand plat bitumen dak van 3 bij 3 meter van de bijbouw met daarop een dak koepel van 1,2 bij 1,2 meter die moet vervallen. De houten platen langs het dak zijn ook niet meer 100% ondanks dat deze geschilderd zijn. Wij willen graag een goed geïsoleerd plat dak met bitumen afdek. Als het nodig is de platen langs het dak vervangen en geen dak koepel meer.

Dakpannen met mosaanslag reinigen

Graag een offerte voor het verwijderen van mos aanslag en vogelpoep op onze dakpannen (11 x 7 meter). En indien nodig deze impregneren.

Nokvorst repareren

Ik wil 2 nokvorsten laten terug plaatsen. Deze liggen nog op het dak, maar zijn wel van hun plek afgewaaid. Het dak is op de 2e etage.

Ruiterrol aanbrengen onder de nokvorsten

Ik wil graag nok afwerking waar de nokvorsten op liggen. Momenteel ligt er lood onder echter ik wil dit laten vastzetten met een nieuwe ruiter rol op die zorgt dat de nog weer netjes waterdicht is. Het lood wat er zit zitten scheuren in. Graag wil ik ook advies of een ruiter rol beter is dan lood, of andersom, wat betreft duurzaamheid.

Dak van het tuinhuis gedeeltelijk vervangen of repareren

Door de storm van 2 weken geleden zijn er shingels weggewaaid van ons tuinhuisje. Afmeting tuinhuisje 2 bij 2 meter. Het gaat om de rechterzijde van het tuinhuisje, zie bijgevoegde foto. De shingels zijn destijds geniet. Kunnen deze ook vastgeschroefd worden, zodat bij een eventuele volgende storm ze blijven zitten.

Nieuwe dakbedekking laten aanbrengen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vernieuwen van het bituum op mijn woning. Er is nog geen lekkage. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Een aantal nokvorsten vervangen

Vermoeden dat er vocht tussen de nokvorsten glippen. Op 2 plaatsen op de overloop en slaapkamer zolder vochtkringen te zien.

Dakgoten vervangen

Dakgoten vervangen, voor en achter het huis. Circa 16 meter. Graag een prijsopgaaf voor zowel een zinken dakgoot alsmede PVC.

Dakgoten vernieuwen

De zinken dakgoten van mijn hoekwoning dienen te worden vervangen. De lengte van de goot is ongeveer 6 a 7 meter. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor goten van zink of van kunststof.

Lekkage bij lichtkoepel repareren

Ik heb een lichtkoepel van 120 x 120 cm, dubbelwandig. De opstand is goed alleen het glas moet vernieuwd worden in verband met lekkage.

Dakgoten vervangen

Ik wil de dakgoten vervangen, voor (3 woonlagen) en achter (2 woonlagen). Het gaat om ongeveer 11 meter.

Lekkage opsporen op een plat dak en herstelwerk

Wij hebben momenteel lekkage via een plat dak op de 1e verdieping van ons huis. Er is al een stuk pijp naar de regenpijp daar vernieuwd, maar het blijft lekken. Er ligt bitumen dakbedekking met grindballast op. Bij forse regenval hebben we lekkage langs een binnenmuur. Het is de muur die grenst aan de buren. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten bekijken. We horen graag hoe u de lekkage kunt verhelpen en wat de kosten zijn.

Dakdoorvoer voor afzuigkap door plat dak aanbrengen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het installeren van een dakdoorvoer met een 150 mm buis, door een plat dak (bitumineuze dakbedekking) voor een afzuigkap. Het is een dak van een ongeïsoleerde garage. Als mogelijk ook een gat van 150 mm van de garage naar de keuken (door betonwand heen). Het gaat om een nieuwbouwwoning en de geplande datum is begin december.

Lekkage op hellend dak tegengaan

Wij hebben een lekkage van ongeveer 30 bij 50 cm zichtbaar onder het dakkapel van binnen uit. Er is een aantal jaar geleden de dakgoot vervangen en in het verlengde van een brede strook lijkt de lekkage te zitten.

Daklekkage verhelpen

Ik heb lekkage door waterophoping. Op mijn eerste etage is een etage opgebouwd, dit is jaren geleden gedaan. Het water van de opbouw, 2de etage kan niet goed weg en hoopt zich op. Ik heb dit verwaarloosd, maar nu moet er actie worden ondernomen. Ik heb nu op 3 plekken lichte lekkage met de neerslag als nu, 20 oktober. Wat ik zou willen is dat de strook bitumen over een lengte van 5 meter wordt vervangen en als het kan een soort overloop gemaakt kan worden. Hierdoor kan het water weg naar rechts en of links. Als het kan zou u dan ook de buis van de airco kunnen bekleden zonder dat vogels het schuim weer er afhalen? Op de foto's ziet u de lekkage in de slaapkamer (eerste etage). Ik zag later pas dat ik maar 1 foto kan mee sturen, wanneer gewenst kan ik er meer toe sturen met de volgende beelden: De foto's buiten van de bitumen is de rand waar het water zich ophoopt en over de rand stroomt. Aan de kant van de airco zit u dat het water daar niet goed weg kan en aan de ander kant ziet u een op bolling van de bitumen. Het water heeft nu een weg gevonden me woning in. Er is ook een foto waar ik denk dat het water binnen komt. Werkhoogte (buiten) is vloerhoogte 2e etage dus ongeveer 6/7 meter.