Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Heemstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Heemstede heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Heemstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Heemstede of directe omgeving.

602 klanten uit Heemstede bevelen een bij Casius in Heemstede aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Heemstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Heemstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Heemstede:

Plat dak isoleren

Het platte dak van 8.50 bij 8 meter heeft nu bitumen. Dit dient te worden vervangen inclusief isolatie. Hierna zal er een groen dak geplaatst moeten worden en in een later stadium zullen er zonnepanelen gaan komen.

Dak vernieuwen met dakpannen en zonnepanelen

Ik wil het dak laten vernieuwen. Ons hellend dak is ongeveer (2 x) 13m x 6m. Op zuid-west kant een dakkapel van ongeveer 5m x 2m. Wat moet er gebeuren: Rode dakpannen op noord-oost kant. Deel van zuid-westkant bedekt met rode zonnepannen + zonnepanelen op dakkapel Is het mogelijk om zonnepanelen te bevestigen op het dakkapel?

Plat dak en balkon vernieuwen

Vernieuwen plat dak tevens balkon L-vorm ca. 13 m2 groot. Omgekeerd dak: bitumineuze dakbedekking op beton, daarop PU-schuimplaten en daarop betontegels 50x50. Te vervangen door afvoeren tegels en isolatie en aanbrengen nieuwe kunststof dakbedekking met daarop nieuwe isolatie, afwerking daarvan met kunststof tegels, kan ik zelf uitvoeren.

Dak isolatie vervangen

Het gaat om een tussenwoning uit 1957 met originele bolle dakpannen. In 1980 is onder de dakpannen Ureumformaldehyde schuim gespoten dat helemaal verpoederd is. Dit wil ik laten verwijderen en nieuwe isolatie laten aanbrengen. Het gaat om totaal 60 m2.

Dakisolatie

Huidige woning is uit 1930, dak is van binnen geisoleerd maar is onvoldoende, buitenisolatie is bij de buren ook gedaan. Pannen zijn oranje. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Schuin dak laten bedekken

De dakbedekking dient vervangen te worden met Aquaplan easy singles, standaard groen 2 m2. De afmeting van het dak is 3,80 x 3,70 meter (Alleen het dak gemeten en niet de overhangende zijkanten van circa 10 cm). De kosten zijn hiervoor 15,49 per pak). En er dienen 3 ruitjes te worden vervangen met Martens acrylplaat transparant. De afmetingen van de ruiten zijn: 2 ruiten van 61 x 47 cm. En 1 ruit van 50,5 x 71 cm.

EPDM of bitumen leggen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Geachte heer/mevrouw, graag wil ik een offerte aanvragen voor een pandje met uitbouw, het grotere pand is 9 meter x 5 meter en de uitbouw is 6 meter x 4 meter. Momenteel ligt er bitumen met grind, dit moet afgevoerd worden. In afwachting van uw reactie verblijf ik.

Dak ontmossen

Ik heb oude kruispannen. Deze zitten redelijk onder het mos. Daarbij heb ik ook nog een platdak vol met mos. De oppervlakte van het schuine dak is ongeveer 80 m2. Hier bevinden zich 4 velux dakramen (1.10 x 1.30) en een inpandig balkon (8 meter). Daarnaast heb ik nog een plat dak 100 m2 met sedum.

Dakpannen en indien nodig dakbeschot vervangen

Ik zit met de volgende situatie bij mijn hoekwoning: - dakbeschot van vezelplaat. Staat is matig, aan de binnenkant goed, buitenkant vuil/kan het buitenste laagje wegkrabben. - ik wil de pannen laten vervangen - ik wil een dakkapel over de hele breedte, achterkant huis, laten plaatsen door derden. Na plaatsing is ongeveer 60 m2 pannen over Volgende vragen: - Moet het dakbeschot vervangen worden of is dit niet nodig? - Kan het dakbeschot vervangen worden nadat ik een dakkapel heb laten plaatsen? Graag jullie mening + indien mogelijk offerte voor - nieuw pannendak en - indien nodig vervangen dakbeschot. - Vervangen goten + beugels, voor en achter.

Dakpannen afgewaaid

Dakpannen beschadigd en afgewaaid. Weet niet om hoeveel precies. Denk rond de 10.

Daklekkage op een pannendak repareren

Daklekkage opsporen en repareren, het is een dak met pannen. De lekkage lijkt heel lokaal, het betreft een niet geïsoleerd zolderdak.

Lichtkoepel in een betonnen dak plaatsen

In onze nieuwbouwwoning bevindt zich een plat betonnen dak, hier willen wij graag een lichtstraat in hebben. Het dak bestaat uit breedplaten en heeft een afmeting van 4.40 bij 2.50 meter. Wij willen graag een lichtstraat van ongeveer 0.9 bij 2.00 meter en willen graag weten of de constructie dit mogelijk maakt en wat de kosten zouden zijn? Oplevering van het huis vindt plaats over 2 weken.

Pannendak renoveren

Wij hebben een daklekkage bij onze tussenwoning. Het pannendak is ongeveer 40 a 50 m2 groot. Graag zouden wij een afspraak willen maken om het te dak te controleren en de lekkage op te lossen. Tevens willen wij de pannen en de daklatten laten beoordelen en separaat willen weten wat isolatie zal kosten.

Dakgoot inspecteren en waar nodig repareren of vervangen

Daar goten regelmatig lekkages vertonen is een inspectie wenselijk met een probleem oplossingsverslag en prijsopgave.

Dak inspecteren

Inspectie van ons gedeelte van 1 2 onder 1 kap zadeldak. Circa 6 meter breed, hoogte circa 20 dakpannen, geen idee van aantal meters.

Nieuw bitumen dak met dakisolatie aanbrengen

Voormalige garage (nu kamer) van 6 x 3.40 meter (20.50 m2) voorzien van nieuwe dakbedekking en van buiten isoleren. Dak bestaat nu uit houten platen met daarop een laag bitumen. Tevens de zinken randen vervangen. Idee is dak reinigen, nieuwe dak isolatie aanbrengen en weer een nieuwe laag dakleer aanbrengen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lichtkoepel in een garagedak plaatsen

Wij willen graag een lichtkoepel laten plaatsen op onze garage. Er is daar een houten dak met bitumen afwerking zonder grindballast. We willen graag een vaste dubbelwandige lichtkoepel van 100 x 150 cm om wat meer licht te krijgen in de garage. We ontvangen graag uw offerte.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

- Aanbrengen bitumen dakbedekking (ongeveer 6 m2); - Op schuin dak in soort "dakpan" uitvoering) loodslab infrezen in muur (6 meter); - Loodslab onderkant dak (6 meter); - Zijkanten dak verhoging maken. Een oplossing vinden voor afvoer luchtrooster (zit net in de rand bovenkant dak). Verder alles zoals bestaande afdak ernaast. Kunt u op een maandag of donderdag langskomen? Anders in de avonduren.

Geglazuurde dakpannen vervangen

Graag laat ik de dakpannen vervangen door geglazuurde pannen van het type OV hollandse renovatiemodel. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een gootlengte van 10 meter bij 8 meter. De nokhoogte is 4.5 meter ten opzichte van de goot. Optioneel wil ik de kosten weten voor pannen met ingelegde zonnepanelen. De daklatten dienen ook te worden vervangen en een dampwerende folie gelegd.

Pannendak reinigen

Ik wil graag mijn dakpannen laten reinigen. Het huis is ruwweg 10 bij 10 meter, daarbovenop zit een steil dak. Het betreft een vrijstaand huis van rond 1926.

Dak volledig vernieuwen

We hebben een woning uit 1926. Ook het dak stamt uit die tijd. Het wordt tijd om deze te vernieuwen. De pannen en de panlatten dienen te worden verwijderd. De vrijstaande woning is rondom bereikbaar en de oppervlakte van het dak is ongeveer 80 m2. Graag zou ik een offerte van u ontvangen.

Nokpannen vastzetten

Ik wil mijn nokpannen vast laten zetten ongeveer 6 meter. Wat is de prijs per meter?

Nokvorsten vast zetten en afdichten met Flexim

Nokvorsten opnieuw vastzetten en afdichten met Flexim. Bovenste panlat aan beide zijden van de nok vernieuwen. Totaal gaat het om 16 nokvorsten. Er zijn reserve pannen aanwezig in geval van breuk.

PVC regenpijp vervangen

We willen de bestaande regenpijp (PVC) bij de garage vervangen. Graag uw offerte voor PVC en voor zink. En voor de levering en bevestiging van de regenpijp. Ik denk dat de regenpijp ongeveer 2.2 meter is.

Reparatie lekkage pannendak

Pannendak jaren 30 huis circa 15 jaar geleden vernieuwd; met folie. Nu al een paar jaar water in de keuken, elke keer als het hard regent. Zelf gekeken maar geen idee waar het naar binnen komt. Graag opnemen situatie ter plekke en offerte.