Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Haringhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Haringhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Haringhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Haringhuizen of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Haringhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet"), nieuw dak en evt vloer, plat dak van appartementengebouw vernieuwen, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Haringhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Haringhuizen:

Reparatie dakgoot

Scheurtje in dakgoot waardoor lekkage + vastzetten paneel. Ivm nachtdiensten graag eventueel contact via email

Isoleren van dak (gedeeltelijk kap met shingles en plat bitumen) voor VvE

Wij willen ons dak aan de buitenzijde laten isoleren. Het is gedeeltelijk een kap met shingles en gedeeltelijk plat met bitumen. Tevens is er een kleine zinken dakkapel. Het betreft een offerte voor de VvE.

Trespa windveren plaatsen

Goeiedag! Ik wil graag mijn windveren en waterplaat laten vervangen door kunststof. Het gaat om twee daken, een is een huis met puntdak uit 1917 met een dubbele windveer aan de voorkant van ongeveer 11 meter en het andere dak is de achterkant van een schuur, ongeveer 9 meter. Ik dacht eerst het zelf te proberen maar het is vakwerk! Dus ben ik op zoek naar een vakman die hier zin in heeft. Hartelijke groet Sophie

Dak(bedekking) vernieuwen incl.isolatie

Plat dak. 12x12 m Conditie dakplaten nog niet bekend

Dakconstructie verbeteren woning

Het gaat om een bestaand dak in de binnenstad van Alkmaar, in de huidige constructie zit een golf, dit doordat een van de originele steunbalken is gaan inzakken. Eventueel een ander soort dak constructie neerzetten, momenteel niet heel schuin waardoor veel ruimte verloren gaat. Het dak is ongeveer 6 meter lang en 3 breed.

Nok inspectie + evt. renovatie en controle zwarte aanslag op dakspanten.

Ik ben de bovenverdieping aan het renoveren. Graag wil ik, voordat ik ga isoleren, weten of mijn pannendak nog goed is of aan renovatie toe is. Met name de voegen tussen de nokpannen moeten geinspecteerd worden. Ook zie ik zwarte stippen op de draagbalken/dakspanten en wil graag weten wat dat is. Dus iemand die pannendaken kan inspecteren maar ook verstand heeft van dakspanten. Het dak is toegankelijk via 2 dakramen.

Het isoleren van een hout skelet schuine kap dak

Ik zoek een dak- of isolatiespecialist die het dak van mijn woning (opbouw en schuine kap) kan isoleren. Bij voorkeur via buiten. Het dak heeft nieuwe dakpannen en is ongeveer 15 m2 groot (exclusief dakkapel).

Plat dak garage vervangen

Plat dak 18m2 van garage vervangen: dak verwijderen (incl dakbeschot), 2 lagen bitumen, nieuw dakbeschot 18m2, 7m zinken daklijst

Dakpannen tussenwoning vervangen

Ik zoek een dakdekker die alle pannen van een tussenwoning (met eigen dak) kan renoveren. Het gaat ongeveer om 36 m2.

Replace wooden roof (from barn) for plastic transparant sheets.

I would like to change the roof of my store-room (barn) in the garden and replace it with plastic transparent sheets for better daylight. The old wooden roof with shingles/tiles need to be removed. The craftsman also need to throw away the old roof and some tiles/shingles. Roof is approx. 3 meters x 2 meters. (6 m2.)

Bitumenbedekking platdak

Wij willen het dak van onze slaapkamers en eromheen een stukje ,nieuwe dakbedekking laten doen

Schoorsteen en dakranden vervangen

heb een oude schoorsteen, die vroeger werd gebruikt voor een kachel/open haard en tevens zorgt voor ontluchting van de wc. Wil deze vervangen zodat hij alleen nog wordt gebruikt voor de ontluchting van de wc. Tevens wil ik de dakranden (plat dak) vervangen door kunststof planken

Dakgoot/dakgoten nalopen/repareren + bitumen dak waarschijnlijk vervangen.

Het gaat om een VVE met twee beneden- en drie bovenwoningen. Dakgoten ( 50 m) en afvoeren checken ( vernieuwen/herstellen ?) Dakgoot kopse kant: zinken bakken aan elkaar bevestigen. Bitumen op platte gedeelte van het dak moet waarschijnlijk vervangen worden (EPDM?). Randen van koepels op het dak nalopen. Als ik,gegevens van de vakmensen heb kan ik drone-foto's sturen.

Groendak plaatsen

Het betreft een nieuwbouw woning waar sedum geplaatst dient te worden. het gaat om ca 107m² op een platdak. Klant wil graag alleen een groen sedum dak (dus geen bloemetjes) uitvoering eind juni Welk type groendak moet geplaatst worden? Plat groendak

Vervangen bitumen dakbedekking

Beste, wij (VVE Rijnstraat 242-244) willen graag de bitumen dakbedekking onder ons dakterras laten vervangen. Inmiddels hebben we meerdere lekkages gehad en weten we dat de dakbedekking in slechte staat is. Het dakterras moet worden verwijderd en weer teruggeplaatst. het dak is ca. 30 m2 groot. Alvast heel vriendelijke bedankt voor uw offerte! Met vriendelijke groet, Martijn van Vlaanderen

Lichtkoepel op plat dak vervangen

Bij ons op de zaak moet de lichtkoepel worden vervangen omdat deze gebroken is. Dit moet zo snel mogelijk worden gedaan ivm met lekkages met regen.

Dakbedekking vervangen

Op dak waar nu stenen zorgen voor afvoer van water en opvang van uv straling, moet ter vervanging water/uv bestendige dakbedekking komen. +- 30m2 Terras en stenen worden eerst verwijderd

Dakpannen vervangen

Dakpannen mogen voor het complete dak vervangen worden. Graag controle voor isolatie en eventueel voegen van schoorsteen en vervanging loodslabben.

Dakbedekking vervangen en evt groendak

Dakbedekking plat dak (20m2) vervangen. Dak is 4 jaar oud maar verkeerd gelegd. Hemelwaterafvoer aansluitingen vanaf dak en dakaansluiting op bovenliggend balkon moet bekeken worden. Idee is om er nu of volgend jaar een groen dak van te maken. Dat graag meenemen in prijs . Offerte voor alleen dakbedekking en voor dakbedekking&groen dak

Het vervangen van de dakbedekking van een bungalow

Ik zoek een dakdekker die de dakbedekking van een bungalow kan vervangen. Dit betreft een houten dak van 900 bij 900 cm wat bedekt is met bitumen. Dit wil ik laten vervangen door isolatiemateriaal en EPDM. Ook mag het dak van het schuurtje vervangen worden (200 bij 300 cm). De schuur hoeft niet geïsoleerd te worden.

Lekkage aan aluminium serre verhelpen

Wij wonen in Amsterdam en hebben een glazen uitbouw/ serre die in 2008 is geplaatst. Nu zien we de laatste maanden vochtige plekken ontstaan rondom de aansluiting bij de H-balk. We zijn op zoek naar een vakman in de regio die dit kan komen onderzoeken en een redelijke offerte voor reparatie kan afgeven.

dak vervangen

Dak vervangen (heeft asbesthoudende golfplaten). Oppervlakte is 67,20 m (12 m x 5.60 m) Schuin dak met nok loopt ongeveer in een hoek van 45 graden.

Daklekkage verhelpen

Ivm kleine lekkages (meerdere plekken) willen wij een offerte ontvangen om dit te repareren (vve wil geen volledige renovatie/vervanging). Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking. We ontvangen graag een offerte. 1 foto is toegevoegd.. Er zijn ook andere plekken, maar helaas is het alleen mogelijk 1 foto bij te voegen.

Dakreparatie dak chalet

Onze Chalet is nu 8 jaar oud en het schijnt dat de folie die onder de dakplaten ligt zorgt voor lekkage. Wij zijn zeer verwonderd dat dit nu al plaats vindt, maar dit moet wel verholpen worden lijkt me. Het is een zwart kunststof dak met een dakpannen structuur. De chalet is 11 meter bij 3.60 meter

Geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Momenteel zitten er nu golfplaten op ons dak (asbesthoudend), die worden eraf gehaald door een ander bedrijf. De oppervlakte is 90m2. Graag zouden wij geïsoleerde dakpanplaten er voor terug willen hebben. Er kan een vrachtwagen naast het huis komen, dus er is veel ruimte.