Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor een dakinspectie uitvoeren en realiseren van binnenisolatie:

Een dakinspectie uitvoeren en realiseren van binnenisolatie

Wij hebben recentelijk een dakkapel laten plaatsen en hebben sindsdien last van tocht / wind via het nog bestaande schuine gedeelte van ons dak. Bij visuele inspectie kunnen we bij gedeeltes van het dak vanuit de binnenkant op de dakpannen kijken. Graag zouden we een inspectie willen van het onderdak en indien nodig het laten repareren/vervangen. Verder zouden we ook de mogelijkheden van het isoleren van de binnenzijde willen weten.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een dakinspectie uitvoeren en realiseren van binnenisolatie uit heel Nederland:

Dakinspectie uitvoeren en isolatiewaarde verhogen

Wij willen een isolatie realiseren volgens de subsidienorm. Het gaat om 2 dakkapellen Hoofdvolume dak. Graag ontvangen wij een advies over de staat van het dak en welke maatregelen te treffen Indien mogelijk, bestaande dakpannen hergebruiken.

Dakinspectie om een rotte noklat te vervangen

De noklat van ons pannendak is verrot waardoor de nokpannen en de bovenste rij pannen niet goed meer vast te maken zijn. Over zeker 5 meter is deze lat verrot maar misschien is meer vervanging nodig. Dat is alleen ter plekke te bekijken. Het dak is goed te bereiken. Wij willen allereerst een partij die dit komt inspecteren, graag daar offerte voor. U kunt tijdens de offerte ook een offerte opstellen voor de vervanging, deze laten wij dan graag door u uitvoeren.

Dakinspectie in verband met lekkage

Ik heb een lekkage die ik zie, er komt water uit de muur. Ik wil graag een dakinspectie laten uitvoeren om dit vast te stellen, het liefst binnen zeer korte termijn.

Dakinspectie en reparatie uitvoeren

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn woning kan inspecteren en daar waar nodig is kan renoveren. Het gaat om een plat bitumen dak met grind daarop. Het betreft het dak boven de 4e verdieping. Het dak is 40 m2 groot.

Dakinspectie uit laten voeren

Graag inspectie voor het gehele dak laten uitvoeren. Gaat om 60 vierkante meter, goed toegankelijk. Ik heb een pannendak en het gaat echt alleen om de inspectie. Het dak is vanaf de 1e naar de 2e verdieping.

Dakinspectie uitvoeren en lekkage plat dak verhelpen

Wij willen het platte dak van onze uitbouw (circa 20 m2) laten inspecteren. Tevens willen wij de vastgestelde lekkage laten verhelpen. Het gaat nu om een bitumen dak.

Dakinspectie uitvoeren

Wij hebben net een woning gekocht en een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Vanuit de inspecteur hebben wij begrepen dat er bitumen in de dakgoot ligt en dit kon erop wijzen dat de gehele zinken dakgoot ontbreekt. Het zou gaan om 20 a 25 meter van onze vrijstaande woning. Tevens willen wij graag het pannendak laten controleren of deze wel voldoet aan de eisen. De totale woonoppervlakte is 185 m2 en heeft een zadeldak.

Dakgoot met een lekkage vervangen

Wij zouden graag hebben dat u onze dakgoot van ongeveer 6 meter vervangt. Deze lekt op het moment en heeft al een flinke waterplek op onze voorgevel tot resultaat gehad. Wij hebben dit huis net aangeschaft en hebben het zo aangetroffen. Omdat wij dus niet zeker zijn van de staat van de goot en we de komende 10 jaar nergens last meer van willen hebben zien wij vervanging van de dakgoot als beste optie. Echter betreft het wel een tussenwoning en heb je dus te maken met een aansluiting op de dakgoot van onze buren. Hiernaast zouden wij graag een dakinspectie willen laten uitvoeren om eventuele andere gebreken aan het licht te brengen. Zowel van het dak van onze woning, als van het dak van onze berging in de tuin. U kunt mij het beste per email bereiken daar ik tijdens werkuren slecht per telefoon bereikbaar ben.

Dakinspectie uitvoeren

Ik wil graag een vrijblijvende dakgoot inspectie aan de achterzijde van mijn woning; dakzijde op het zuiden naar aanleiding van een lekkage. In het weekend waarin het 3 dagen lang ononderbroken heeft geregend liepen (bruine) waterstrepen vanaf de dakgoot over de ramen van bovenverdieping en schuifpui begane grond. Over een breedte van ongeveer één meter. Ook op de vensterbank op de 1e verdieping en de binnenkant van de schuifpui druppelde het. Na alles schoonmaken, liepen heden morgen weer 2 strepen langs het raam op de 1e verdieping. Beneden is nu nog niets te zien, maar dat kan komen bij wat langduriger regenval. Ook het lood rond de schoorsteen moet gecontroleerd worden; in de nok van het dak op zolder zitten bruine vlekken.

Dakinspectie laten uitvoeren

Bij veel regen en wind ontstaat lekkage vanuit het dak. In verband met een verbouwing binnen is dit nu goed zichtbaar. Tevens graag een dakinspectie doen en een reparatie aan de nokvorsten / Ruiter. Door broedende vogels is een deel van de zogenoemde Ruiter weg, herstel is noodzakelijk. Verder tevens lekkage bij schoorsteenopbouw in verband met een te korte loodflap. In verband met de hoogte van het dak en ontbreken lange ladder, geen foto's beschikbaar. Betreft jaren '30 woning.

Partners

Partners van Casius