Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakrenovatie garage:

Dakrenovatie garage

Garage 5 x 2 met geheel weggerotte gordingen, 50 jaar niets aan gedaan: behoeft geheel nieuwe houten balken constructie (incl. Vlieringdeel), nieuwe liefst zinken dakgoten met deel betimmering en dak weer met membraam en daklatten waterdicht maken (nog veel goede pannen over van hoofd dak vw dakkapel) en muren moeten geïmpregneerd aan achterzijde.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakrenovatie garage uit heel Nederland:

Dakrenovatie

Graag zouden we een offerte aanvragen voor het vernieuwen van het dak op ons woonhuis en onze garage. Hierbij denken we aan: -Nieuwe dakpannen op het woonhuis en garage, bijvoorbeeld ovh blauw gesmoord van wienerberger -Reparatie of verwijdering van de schoorstenen op woonhuis. Er zit een scheur in de rechterschoorsteen (vanaf voorkant huis). De linkerschoorsteen behoeft eveneens renovatie. Voorkeur is opnieuw opmetselen maar is afhankelijk van offerte. -Geen dikke isolatieplaten ivm verwachte vochtproblemen. Graag wel een dampdoorlatende folie als extra afdichting. Op basis van een eigen inschatting komt het woonhuis + uitbouw – dakkapel op ongeveer 66m2. De garage komt op ongeveer 14 m2. Op basis van de ovh blauw gesmoord wienerberger komen we op de volgende aantallen: 1825 pannen 53 linkse gevel pannen 53 rechtse gevelpannen 60 half ronde vorsten 3 begin vorsten 2 eind vorsten Afhankelijk van de planning zijn we flexibel in welk maand van 2019 het huis kan worden aangepakt. De voorkeur is natuurlijk zo snel mogelijk. Waar zouden we op moeten richten qua mogelijke startdatum? Hoe lang doen jullie gemiddeld genomen over het vervangen van een dak bij een vergelijkbaar huis?

Renovatie van garagedaken

Langs deze weg verzoek ik u mij geheel vrijblijvend offertes en advies te doen toekomen, voor het vervangen dan wel overlagen van een garage dak (circa 22 m2) respectievelijk 4 garage daken (circa 82 m2). Deze garages staan aaneengesloten in een rij van 6 garages, zijn 40 jaar oud en particulier eigendom van bewoners in de nabijheid van de garages. Deze aanvraag doe ik namens mijn schoonvader en de andere eigenaren. Eventuele opdracht verstrekking en betaling zal dan ook door een, respectievelijk vier eigenaren uitgevoerd worden. De garages hebben een hemelwaterafvoer in de nummers 2, 4 en 6, die inpandig is verwerkt. Separaat van de dakrenovatie ontvang ik ook graag een prijs voor een hemelwater overstort aan de zijkant van garage 1. Bij voorbaat dank voor uw reacties en de te nemen moeite.

EPDM dakdekking aanbrengen en complete dakrenovatie

Ik wil graag een prijsopgave voor het renoveren van de dakbedekking op de daken van de garage, keuken, opbouw en het dakvlak van de badkamer. 1. Garage: 13 M2 / randafwerking 8 ML / 1 hemelwaterafvoeren; 2. Opbouw garage: 1.6 M2 / randafwerking 4 ML / / 1 hemelwaterafvoeren; 3. Keuken: 13 M2 / randafwerking 10 ML / 2 hemelwaterafvoeren; 4. Badkamer: 4.6 M2 / randafwerking 6.5 ML / 1 hemelwaterafvoer (afschot, afvoer, rand, buizen). Er is geen afschot aangebracht in de bestaande houten ondergrond, waardoor er zeer veel water op het dakvlak blijft staan. Het AFSCHOT in het dakvlak van de garage te laten verbeteren, om lekkage problemen in de toekomst te voorkomen. De bestaande hemelwater afvoeren zijn niet verdiept aangebracht, waardoor het water van het dakvlak niet snel genoeg wordt afgevoerd. De 5 hemelwaterafvoeren moeten vergroten (in verband met de vele omliggende bomen) naar 200 mm breed (in aluminium of beter zink). Het slopen en afvoeren van het bestaande horizontale randafwerking en de hemelwaterafvoeren. De bestaande dakbedekking zorgvuldig schoon/droog maken of verwijderen? Het leveren en aanbrengen van een EPDM dakbedekking. Het aanbrengen van een nieuwe randafwerking en afwerking onder lood. Het aanbrengen van nieuwe ZINK buizen. Minimaal 10 jaar of beter 20 jaar garantie.

Dakrenovatie plus isoleren van het dak

Wij wonen in een vrijstaande woning waarvan wij overwegen om het pannendak te laten renoveren. De kap is niet geïsoleerd. Bij de woning is ook een vrijstaande garage met een pannendak en er is nog een aanbouw met een schuin pannendak. Het gaat in totaal om ongeveer 90 m² dakoppervlak. We maken graag een afspraak om de daken te laten beoordelen en staan open voor advies over de beste aanpak. We ontvangen graag een offerte in posten voor het isoleren van het dak van de woning en voor de vervanging van de dakpannen.

Dakrenovatie bij een vrijstaande woning

Wij zijn voornemens om ons dak te laten renoveren. Het betreft een vrijstaande woning uit 1976 met een garage. De werkzaamheden zijn als volgt: -Verwijderen en afvoer van het pannendak van de woning en de garage, de oppervlakte van de woning is 215 m2 en van de garage 64 m2 -Verwijderen van oude Unilin isolatiemateriaal -Inspectie en reparatie van dakplaten en pannenlatten -Volledig isoleren van het woongedeelte, buitenzijde 215 m2 -Aanpassen van dakgoten, 2 dakkkapellen, 6 velux ramen en dakoverstekken t.g.v. isolatiedikte -Plaatsen van een nieuw pannendak, keuze pannen in overleg. Er is een foto beschikbaar.

Dakgoot- en dakrenovatie

De zinken dakgoten voor de gehele woning dienen te worden gerenoveerd. Het zal gaan om 50 strekkende meters. Daarnaast dient het dak van de garage vernieuwd te worden. De oppervlakte is ongeveer 25 m2 en er ligt nu bitumen op.

Dakrenovatie of dak vernieuwen

Wij zijn voornemens het dak van onze garage te vernieuwen/renoveren. Daarbij dient eventueel ook het beschot vernieuwd te worden. De afmeting is ongeveer 30 m2. Het betreft een platdak met een lichtkoepel erin. De muren zijn van steen.

Dakrenovatie

Ik wil graag offertes voor een nieuw pannendak. Dak zelf is in orde. Betreft het dak van de woning en de garage. Het gaat om ongeveer 3800 nieuwe pannen. Bedrijf dient de pannen ook te leveren.

Dakrenovatie garage

De garage is 3m x 7,5m en is voorzien van een bitumineuze dakbedekking en grind. Wij willen het dak aan de buitenzijde isoleren en voorzien van nieuwe dakbedekking. Wellicht moet er aan drie zijden de dakrand worden verhoogd. Bij een lange zijde is de aansluiting met de woning. de loodaansluiting zit hoog genoeg om te laten zitten en is nog goed.

Dakrenovatie, dakkapellen, goten

Het vervangen van een bestaande dakkapel in nieuwe kunststof kozijnen. Het vernieuwen van de dakpannen op het huis en garage. Een bestaande dakkapel veranderen in 2 aparte dakkapellen. Nieuwe bakgoten en goten. Aanbrengen van 2 velux dakramen.