Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakluik plaatsen en dakbedekking vervangen:

Dakluik plaatsen en dakbedekking vervangen

Wij willen onze bitumen dakbedekking vervangen (25 m2, ligt nu grind op). Daarnaast willen wij een jet bik dakentree van 180 x 80 cm laten installeren en een kleine lichtkoepel op een andere plek verwijderen en het gat dicht laten maken. Kunt u voor mij een grove schatting maken hoeveel dit zou kosten (all in prijs)? Het betreft een houten dak.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakluik plaatsen en dakbedekking vervangen uit heel Nederland:

Plaatsen dakluik en vaste trap

Ik wil graag een vaste trap in bestaand trappenhuis laten plaatsen en dakluik voor toegang naar een dakterras in een jaren '30 huis in Rotterdam. Het betreft een kwart rechts draaiende open trap en het vervangen van een lichtkoepeltje door een luxe dakluik (standaard afmetingen) van glas. Tevens moet een bestaande opgang worden verwijderd. Welke vakman kan mij op korte termijn uit de brand helpen?

Vervangen dakluik door hogere opzet

Op dit moment kan ik mijn dakterras alleen bereiken via een dakluik. Graag zou ik hier een opbouw van ongeveer 2 bij 3 meter willen plaatsen zodat het terras normaal te bereiken is via een trap. Er zal hiervoor wel een vergunning aangevraagd moeten worden en toestemming van de VvE.

Plaatsen van een dakluik en dakterras op een plat dak

We willen op een plat dak, vanuit de dakkapel ( 2 x 1 meter ) een dakluik laten plaatsen. Dit dakluik moet ons een uitgang naar het dak kunnen bieden we denken er aan om een kleine dakterras aan te bouwen. We zouden dan ook gebruik moeten maken van een trap, en zouden graag willen weten wat daar de mogelijkheden van zijn. We zijn opzoek naar een bedrijf die deze klus in het voorjaar van 2019 zou kunnen klaren.

Dakluik maken en vlizo trap plaatsen

Ik wil deze zomer graag een dakterras aanleggen, nu ben ik alleen nog op zoek naar vakmensen die de toegang tot het dak voor mij kunnen realiseren. Het is een plat dak en er zit al een raam in. Het gat hiervan moet echter iets groter gemaakt worden om vervolgens een luik met vlizo trap te plaatsen. Hoe eerder hoe beter.

Dakterras aanleggen

Oppervlakte van het dakterras is 4.5 x 5.5 meter. Huidige situatie is dakleer. Ik heb berekeningen laten maken en het dak kan een terras dragen. De wensen zijn: -Plaatsen van de houten vloer met onderliggend frame komen. -Plaatsing van een houten omheining -Bestaand dakluik vergroten -Plaatsen van een vaste trap van de vierde etage naar het dakterras -Aanleg electra -Aanleg water

Terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Op ons dak (pand 1919 in Rotterdam, bitumen net vernieuwd) willen we een dakterras realiseren. Er is al een dakraam boven de trap die als toegang kan functioneren. De werkzaamheden die nodig zijn: - vergunningsaanvraag, inclusief constructieve berekening (tekeningen gebouw zijn tijdens de oorlog vergaan) - vaste houten trap (wit) plaatsen - we willen graag 2 opties weten: prefab dakhuisje 2 x 3 m en een elektrisch dakluik - vlonders 35 m2 - spijlen hekwerk aluminium 12 strekkende meter - schaduwdoek 3 x 4 m. Tekening & foto's van het dak kunnen we toesturen.

Waterpunt op het dakterras aanleggen

Vanuit mijn bovenverdieping wil ik water aanleggen op het dakterras. Wij hebben een 'zwevend dak constructie' dakterras, dat via een vaste trap te bereiken is. Het leidingwerk voor het kraantje dat ik wil laten plaatsen zou eventueel vanaf de boiler (naast het dakluik) kunnen worden doorgetrokken. Graag een offerte met inclusief materialen en manuren.

Plaatsen van een lichtkoepel

Wij hebben een plat dak (met dakterras) waar ook een dakluik in zit. Dit was voorheen de toegang naar het dakterras. Rondom en waarschijnlijk ook in het luik zit een (kleine) lekkage. Het luik komt uit in een gangkast van ongeveer 1 m2. Als het regent drupt het hier heel langzaam naar binnen. Nu willen wij eigenlijk graag van het dakluik af (want het is al oud) en hebben wij bedacht dat we hiervoor in de plaats wellicht een lichtkoepel willen plaatsen. In de bijlage een foto van het luik. Zoals u kunt zien komt hier ook een aansluiting voor elektriciteit op het dak naar buiten. Dit komt uit op de buiten stopcontacten op het dak. Kunt u mij vertellen wat de kosten zijn voor het plaatsen van een lichtkoepel? En kunt u mij een indicatie geven voor zowel een lichtkoepel die niet open kan als eentje die wel open kan? De opening van het dakluik is ongeveer 70 x 80 cm. Ik hoor het graag, alvast dank! Ps. In verband met werk ben ik telefonisch soms erg slecht bereikbaar, u kunt mij daarom beter mailen.

Dakluik laten plaatsen in een appartement

In een appartement dat ik verhuur wil ik graag binnen enkele weken een dakluik laten monteren in een plat dak. Het is een appartement op de 3e verdieping. Ik wil daarvoor via Dakluiken.nl een dakluik met opsteekladder kopen van 70 x 140 cm of kleiner. Ik zoek voor de montage van het dakluik een een vakman die hier ervaring mee heeft. Ik weet niet wat voor dak het precies is. We kunnen even een afspraak maken en het dak daar beoordelen. Ik ontvang graag uw offerte.

Trapgat vergroten en groter dakluik plaatsen naar het dakterras

Mijn dochter heeft een appartement uit bouwjaar 1924 gekocht met een groot dakterras. In de woonkamer loopt een erg steile trap naar een dakluik van 74 x 113 cm. We willen het trapgat laten vergroten tot 73 x 160 cm, zodat er een veilige trap geplaatst kan worden. Er moet een nieuw passend luik op, het liefst in polycarbonaat. Het is bijna zeker dat het dak van hout is. We willen onderzoeken of het financieel haalbaar is voor mijn dochter om dit uit te laten voeren. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie. Ze krijgt op 2 november de sleutel. Voor een prijsindicatie hebt u wellicht voldoende aan de foto's op Funda.