Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lichtkoepel op zolder vervangen:

Lichtkoepel op zolder vervangen

Lichtkoepel op zolder vervangen. Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking. Het gaat om een lichtkoepel van ongeveer 100 x 130 cm (binnen meting).
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtkoepel op zolder vervangen uit heel Nederland:

Dak renoveren en lichtkoepel plaatsen

Het betreft een garage dak van 18 m2. Hier dient nieuwe dakbedekking gelegd te worden. ook moet 4 meter lang loodbeslag tegen gevel van het huis vervangen worden. Ik sta ook open voor de optie voor het direct plaatsen van een lichtkoepel (70 cm). Ook moet er nieuwe dakbedekking op de dakkapel van de zolder komen,. De afmeting hiervan is ongeveer 5 m2. Bij voorkeur berichtgeving via e-mail, ik ben telefonisch niet goed bereikbaar.

Gat zagen in het plafond

Ik zou gebruik willen maken van de bergruimte op zolder. De buren hebben een lichtkoepel op het dak, dus er zit bruikbare ruimte. Graag zouden we een prijsindicatie ontvangen voor het zagen van een gat in het plafond van hout en een bekisting laten plaatsen waar de vlizotrap in geplaatst moet worden. Het is een huis van 1946. De muren lijken wel van peperkoek.

Plaatsen van een lichtkoepel

Op mijn zolder op 4 hoog zou ik graag een lichtkoepel willen laten plaatsten van ongeveer 100 x 130 cm, die ook open kan. Dit om licht te genereren op mijn zolder, en een doorgang naar het dak mogelijk te maken. Het is een plat dak, waarschijnlijk van hout.

Isolatie van de zolderverdieping

Te isoleren ruimte: binnenkant 2e verdieping van hoekhuis, bouwjaar 1979. Indeling kamer + open zolder (werkruimte). Open trappenhuis. Dak deels plat, 1 lichtkoepel. Netto 23 m2. Deels schuin (pannen), 2 Velux ramen. Netto 31 m2. Verdeeld over drie vlakken, het 4e vlak is verticaal: muur + ramen, niet isoleren. Al aanwezig oude purschuim isolatie +/- 3 centimeter dik tussen de pannenlatten. Nokhoogte maximaal 2.30 meter. Isolatie schuin dak: ruimte tussen open spanten. Plafond: idem. Eerst gipsplaten verwijderen, nieuwe plaatsen. Offerte/kostenschatting: 1) Kosten schuine vlakken. 2) Additionele kosten van isoleren van plafond. Aan te brengen isolatiemateriaal inclusief damp-remmende laag en afwerking.

Totale verbouwing woning en tuin

Voor mijn woning zoek ik een aannemer met bouwbedrijf met één aanspreekpunt. De volgende werkzaamheden dienen gedaan te worden: - gemetselde aanbouw van 6 x 3,5 meter met plat dak en lichtkoepel of lichtstraat erin - kunststof dakkapel 4,5 breed x 1,70 hoog (zolder) - houten vloerdelen leggen (zolder) - verwijderen zichtbare radiatoren - plaatsen van nieuwe deuren - plaatsen van gordijn en/of luxaflex - plaatsen van verlichting - plaatsen keuken, badkamer en wc - inclusief slopen en aanbrengen tegelwerk en leidingen - vervanging CV-ketel - plaatsen van extra groepen - stuk- en taxwerk gehele woning - rolluiken gehele woning - vloerverwarming 2 verdiepingen: vloerverwarming en tegelvloer op beide verdieping (verdiepingsvloeren zijn beton) - veranda 3,5 x 6 meter - aanleg tegels voor- en achtertuin - aanbrengen sierplafonds met led-spots - aanbrengen plinten 2 verdiepingen De beste prijs-kwaliteitsverhouding staat voorop. Kortom goed resultaat voor een super scherpe prijs.

Lichtkoepel monteren op een plat dak

Op zolder is een plat betonnen dak aanwezig. Ik wil in dat dak een lichtkoepel geplaatst hebben. Lichtkoepel van 1 meter bij 1 meter en hij moet ook open kunnen, zodat er een toegang tot het dak mogelijk is.

Kantelramen en een lichtkoepel plaatsen

Op zolder heb ik nu een heel klein kunststof ruitje. Dit ruitje dient te worden verwijderd en hier wil ik graag een kantelraam laten plaatsen. Hiernaast komt er nog een kantelraam. De ramen zullen ongeveer 100 bij 80 cm moeten worden. Daarnaast wil ik op het dak van de schuur een lichtkoepel van 40 bij 40 cm laten plaatsen. Tevens moet het dak iets hoger worden daar de afvoer op het dak van de buurman ligt. Zijn dak is door het plaatsen van een koepel hoger geworden.

Woning verbouwen

Ik wil mijn woning laten verbouwen. De vlizotrap naar zolder dient vervangen te worden door een vaste trap. Het gat van de vlizotrap dient dicht gemaakt te worden, dit is een betonnen vloer. Graag laat ik ook een dakkapel van ongeveer 4 meter plaatsen en aftimmeren. In de aanbouw zou ik graag een lichtkoepel van ongeveer 1.5 bij 1 meter laten plaatsen.

Woning verbouwen / renoveren

Verwachting: 1.) Complete aanbouw met betondak realiseren. (voor foto's even contact opnemen). 2.) Verkleinen van de gang. 3.) Verlaging in de woonkamer aanpassen. 4.) Vloerverwarming aanleggen, (dekvloer uitbikken en isolatiemateriaal verwijderen). 5.) Lichtkoepel plaatsen. 6.) Meterkast aanpassen, groepen bij creëren. 7.) Keukenwerk waarvan leidingen moeten worden aangelegd. 8.) Toilet plaatsen en een nis maken voor het fonteintje. 9.) Knieschot verplaatsen, en de douche, bad en toilet installeren en plafond aanpassen in de badkamer. 10.) Nieuwe trap plaatsen naar de zolder, (vaste trap). 11.) 2 nieuwe velux dakramen monteren in de slaapkamer.

Achtergevel impregneren

Achtergevel impregneren. Bakstenen muur met gewone voeg. Uitbouw bij keuken, bij de woonkamer niet. Dak begint vanaf de eerste verdieping. Deel van de gevel loopt tot aan de zolder. Goed bereikbaar tot aan de eerste verdieping, deel boven de uitbouw is misschien wat lastiger want er ligt grind op en er zit een lichtkoepel. Een foto kan ik u mailen om eerst een indicatie van kosten te krijgen. Wellicht eerst de gevel reinigen voordat het geïmpregneerd kan worden.