Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dubbelwandige dakkoepel vervangen:

Dubbelwandige dakkoepel vervangen

De dakkoepel is oud, lekt en klappert. De kamer was een washok, maar wordt nu een slaapkamertje. Graag zouden wij deze willen vernieuwen. Afmetingen zijn circa 80 x 60 cm. Het dak is van hout en bedekt met bitumen. Graag even komen om te zien of er een deel of het geheel vervangen moet worden.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbelwandige dakkoepel vervangen uit heel Nederland:

Lichtkoepel door JET BIK dakkoepel vervangen

Ik wil een bestaande bolvormige BIK lichtkoepel vervangen omdat er vuil tussen de beide schalen is gekomen. De opstand is nog goed. Ik wil graag terug een dubbelwandige piramidevormige koepel 1. 00 x 1. 00 van helder polycarbonaat. De bestaande uitvoering heeft een spindel om te openen, dat hoeft niet te blijven. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Dakkoepel plaatsen

Onze geïsoleerde, dubbelwandige, PVC dakkoepel is beschadigd en dient vervangen te worden. De afmeting is 2 x 2 meter. Kunt u een offerte doen? En wanneer zou u deze kunnen installeren? Het liefst volgende week al uitvoeren!

Kunststof kap van een dakkoepel vervangen

Op de 2e verdieping van ons huis zit een vaste lichtkoepel op het platte dak. De dubbelwandige kap die daar op zit is kapot en wil ik laten vervangen. Ik heb aan de binnenzijde de maat opgenomen, die is ongeveer 90 x 45 cm. Ik weet niet welk merk koepel het is. Ik laat het hier graag even inmeten en hoor dan van u wat de vervanging kost.

Dubbelwandige dakkoepel plaatsen

Dubbelwandige dakkoepel plaatsen van 100 x 100 cm of 130 x 100 cm (even kijken wat het mooiste is) op een plat, houten dak.

Dubbelwandige dakkoepel vervangen

In mijn schuur zit nu een dubbelwandige lichtkoepel van 120cm x 90cm. Deze is in het platte dak gemonteerd, maar er zit water tussen de twee lagen. Wat kost het om deze te laten vervangen?

Kapotte dakkoepel repareren of vervangen

De buitenste laag van mijn dubbelwandige lichtkoepel van 80 x 80 cm is kapot. Ik wil deze graag laten repareren of vervangen en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Ventilatiekoepel vervangen

Ik heb in mijn badkamer op de 2e verdieping een kunststof ventilatiekoepel van 80 x 80 cm. Ik wil deze graag laten vervangen door een geventileerde dakkoepel, handmatig bediend met een spindel van 150 cm. De koepel moet een polyester dakopstand hebben met een dubbelwandige en heldere koepel. Ik ben niet op zoek naar een A-merk, een merk met een budgetvriendelijke prijs heeft mijn voorkeur. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Lekkage bij de lichtkoepel repareren

De lichtkoepel in ons trappenhuis heeft lekkage. Een paar jaar gelden was er ook een lekkage die destijds verholpen was. Het houtwerk rondom vertoont opnieuw vlekken en het hout vertoont gedeeltelijk houtrot. Het betreft een vaste, dubbelwandige, dakkoepel van ongeveer 90 x 120 centimeter groot. Werkzaamheden: Lichtkoepel demonteren, hout waar nodig vervangen en repareren en lichtkoepel opnieuw waterdicht monteren. Bitumen dakbedekking op lekkages nakijken en waar nodig repareren.

Dakkoepel van kunststof repareren

In een kunststof dubbelwandige dakkoepel van ongeveer 2 x 2 meter zit een scheur van ongeveer 20 cm in het buitenste deel. Hoe kan dat gerepareerd worden?

Dubbelwandige dakkoepel vervangen

IK heb stormschade aan mijn aanbouw, en lekkages. Het dakleer moet gerepareerd worden en mijn dakkoepel moet vervangen worden.