Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Haarlem of directe omgeving.

3453 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, van vrijstaande woning complete dakpannen dak verwijderen en onderliggende panelen vervangen, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, het vervangen van asbesthoudende golfplaten daken van twee loodsen, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Haarlem:

Controle en reparatie van lekkage aan het pannendak

Lekkage op een pannen dak. Lekkage bevind zich op zolder en is enkel bij harde regenbuien zelfs te zien in de 1e verdieping. Lekkage gaat vanaf zolder door naar de eerste verdieping. Wij huren het huis en graag op verzoek van de huisbaas zouden wij een offerte willen aanvragen voor controle en reparatie.

Dakrenovatie

Ik wil graag een dakluik met vaste trap laten plaatsen. De totale dak oppervlakte is 50m2, waarvan we 25 m2 een dakterras willen laten maken en de andere helft willen we vol leggen met sedum en een aantal zonnepanelen. Wij willen dit ook graag meegenomen hebben in de offerte gezien wij deze materialen niet hebben. Wij willen dit graag laten uitvoeren ergens in het voorjaar van 2021.

Vervangen dakgoot en ombouw

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van 6 meter dakgoot en ombouw aan voorzijde woning. Ombouw in creme kunststof, mogelijk met buren.

Nieuw (groen) platdak aanleggen

We hebben een garage waarvan het achterste gedeelte een plat dak is . dit dak is rot en toe aan vervanging . het is ongeveer 5 × 3,30 m. Er loopt ook een oud rookkanaal door de dag heen langs de gevel van het pand ernaast. Dit kanaal moeten weg. In het dak wensen we ook twee lichtkoepels van 1,20 m bij 1,20 m. Er loopt ook een oud rookkanaal door de dag heen langs de gevel van het pand ernaast. Dit kanaal moet weg. In het dak wensen we ook twee lichtkoepels van 1,20 m bij 1,20 m. Tevens dachten we eraan om het groen te isoleren.

Bestaande lichtkoepel vervangen en nieuwe lichtkoepel plaatsen

Ons huis heeft een plat (bitumen) dak en dakterras. Totale oppervlakte ruim 100 m2. Wij willen het platte hoofddak en dakterras- dak laten vervangen én laten isoleren. Verder willen wij in het dak een bestaande kunststof dakkoepel laten vervangen voor een glaskoepel én in onze badkamer (die geen ramen of daglicht heeft) een nieuwe, elektrisch te openen dakkoepel laten plaatsen.

Isoleren van dak (gedeeltelijk kap met shingles en plat bitumen) voor VvE

Wij willen ons dak aan de buitenzijde laten isoleren. Het is gedeeltelijk een kap met shingles en gedeeltelijk plat met bitumen. Tevens is er een kleine zinken dakkapel. Het betreft een offerte voor de VvE.

Bitumenbedekking platdak

Wij willen het dak van onze slaapkamers en eromheen een stukje ,nieuwe dakbedekking laten doen

Dakgoot/dakgoten nalopen/repareren + bitumen dak waarschijnlijk vervangen.

Het gaat om een VVE met twee beneden- en drie bovenwoningen. Dakgoten ( 50 m) en afvoeren checken ( vernieuwen/herstellen ?) Dakgoot kopse kant: zinken bakken aan elkaar bevestigen. Bitumen op platte gedeelte van het dak moet waarschijnlijk vervangen worden (EPDM?). Randen van koepels op het dak nalopen. Als ik,gegevens van de vakmensen heb kan ik drone-foto's sturen.

Dakpannen vervangen

Dakpannen mogen voor het complete dak vervangen worden. Graag controle voor isolatie en eventueel voegen van schoorsteen en vervanging loodslabben.

Dakpannen vervangen, loodwerk vernieuwen en één goot vervangen

Ons dak is in een matige staat en ik verwacht hierom dat de dakpannen (ca.75m2), het loodwerk en één goot (ca.8m lang) vervangen moeten worden. Tevens overweeg ik het plaatsen van zwarte zonnepanelen alsmede het verwijderen van een schoorsteen i.v.m. schaduwwerking op zonnepanelen.

Twee dakterrassen aanleggen met vlonders

Wij willen 2 dakterrassen laten aanleggen. Deel 1 graag zo snel mogelijk en betreft 18 m2. Dit is ons dakterras. Deel 2 volgt en is 27 m2, dit is van de buren. Wij zouden graag vlonders willen hebben. De dakconstructie is al aangepast en het dakleer ligt er bij ons al, bij de buren wordt dit nog gelegd. Een hijskraan zal ook nodig zijn.

Vogelwering plaatsen en oude nesten verwijderen

Ik zoek een dakdekker die vogelwering kan plaatsen en oude nesten kan verwijderen onder zonnepanelen.

Sedumdakbedekking aanleggen

Het is een betonnen constructie boven een nooduitgang van de parkeergarage die onder het plein ligt. De oppervlakte is ongeveer 45 m² . het grootste deel is vlak. Aan de achterkant licht hellend. Op verzoek kan ik foto's meesturen.

Dakkoepel vervangen voor een dakkoepel met gasvering

Ik wil graag een dak koepel met gasvering (ongeveer 1 bij 2 meter) voor toegang naar het dakterras laten plaatsen. Op deze plek zit nu een lichtkoepel en deze zou verwijdert en afgevoerd moeten worden. Dit is boven een trapgat. Hier zullen we ter zijne tijd een vaste trap laten plaatsen. Toegang tot het dakterras is nu via een vlizotrap.

Bestaande glazen dak van bestaande aanbouw vervangen

Wij hebben een nieuw huis gekocht. Dit huis heeft (origineel vanuit de bouw, dus degelijk gefundeerd en gebouwd: geen knutselwerk) een aanbouw met daarop 1m balkon en 1m "serre-stijl dak" (schuine ramen). Wij willen de achtergevel laten optrekken tot 1 enkel plat dak, dat betekent grofweg: - bestaande balkon (zinkwerk) verwijderen - glazen dak verwijderen - steunmuur die de serre steunt verwijderen - de muren een stukje opmetselen - nieuw volledig geïsoleerd plat (bitumen?) dak plaatsen. De woning is ongeveer 6 meter breed, dus dit komt neer op ongeveer 6x2 meter. Op dit dak willen wij dan een " groen dak " realiseren. - zorgen voor goede aansluiting van bestaande hemelwaterafvoer en ook richting de balkons en serre's van de buren links en rechts. - plaatsen van nieuwe (kunststof) achterpui over de volledige (nieuwe) hoogte. Ik voeg een foto bij van de bestaande situatie en een foto van een ander huis in de buurt waarbij een dergelijke aanpassing al uitgevoerd is, ter inspiratie.

Lichtkoepel vervangen naar eentje die open kan

De huidige lichtkoepel kan niet open. Voor ventilatie zouden we dat mogelijk willen laten maken door deze te vervangen door een die open kan. De geschatte afmetingen zijn: 1 x 1,80 meter/ 90 cm x 1,70 meter.

Groendak op schuur

Wij willen graag op ons schuurtje een groendak laten leggen. Het is maar een klein oppervlak, ongeveer 9 m2.

Een dakinspectie uitvoeren en realiseren van binnenisolatie

Wij hebben recentelijk een dakkapel laten plaatsen en hebben sindsdien last van tocht / wind via het nog bestaande schuine gedeelte van ons dak. Bij visuele inspectie kunnen we bij gedeeltes van het dak vanuit de binnenkant op de dakpannen kijken. Graag zouden we een inspectie willen van het onderdak en indien nodig het laten repareren/vervangen. Verder zouden we ook de mogelijkheden van het isoleren van de binnenzijde willen weten.

Sedumdak voor een aanbouw realiseren

Goedendag, Graag wil ik op onze aanbouw (2 verschillende hoogtes) een sedumdak aan laten leggen. Het betreft +/- 25 m2. Het dak met bitumen is nog niet gecheckt of dit het kan dragen. Locatie is toegankelijk via dakterras en slaapkamerraam.

vervangen dakbedekking plat dak balkons

Mijn woning heeft 3 balkons welke met de hoeveelheid regen voor een lekkage hebben gezorgd. De dakbdekking is oud en uitgedroogd en zou deze graag willen vervangen. Het formaat van de balkons is voor alle drie ongeveer 4m breed x 2m diep

Repair roof: repair broken tile(s), check roof for loose tiles and attach them

I'm looking for someone to (1) fix a broken tile, (2) make sure loose tiles don't fly away next storm and check the other tiles, and (3) fastening the side of the roof that became loose. This is about 8 m. One part is broken, this needs to be replaced, the rest only needs to be attached. Photos attached. I dont know if it can couse leaks, if so please start as soon as possible, otherwise it doesn't matter much.

Zinken kilgoot vervangen

Ik wil graag de kil goot laten verwijderen, afvoeren en vervangen nav bouwtechnische keuring van het huis. Daarnaast moet een deel van de dakpannen worden vernieuwd. Ook moet de kop gevel worden gerestaureerd. Graag ontvang ik een offerte.

Reparatie lekkage naast schoorsteen

We willen een lekkage naast schoorsteen laten repareren. Woonachtig in een huis, schoorsteen op dak van 2de verdieping. Is een schuin hellend dakpannen dak met zinken rand tegen schoorsteen.

Groendak realiseren op schuur

Het betreft een schuurdak van bijna 10m2, waar op dit moment dakleer met grind op ligt. Het dak lekt licht! We willen het dak laten herstellen met een groen dak !

De goot en de kast (overstek) vervangen

De goot en de kast (overstek) is er ernstig houtrot. Deze omkasting van de goot moet vervangen. Ook het bijbehorende schilderwerk dient uitgevoerd te worden. Indien u meer kwaliteit heeft dan zijn er wellicht meerdere werkzaamheden uit te voeren. Graag bellen indien u meer wilt weten. De goot is ongeveer 10 meter en bevindt zich op de 2e etage.