Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Haarlem of directe omgeving.

3393 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten dak vervangen, dak vervangen, 607 m2 Nieuw te leggen dak op nieuwbouwpand, rieten en pannen dak vervangen en isoleren, plat dak vernieuwen van appartementencomplex, dakrenovatie schuin dak, dakfolie en panlatten vervangen, dakpannen reinigen en deels vervangen, coaten van dakpannen, complete dak vervangen door nieuwe isolatie en nieuwe pannen, lekkage dak lokaliseren en repareren + dakpannen vervangen door dakpanplaten, plat dak van een pand van buitenaf isoleren en opnieuw bedekken, dak reinigen en ontmossen, dak vernieuwen, rietendak vernieuwen, plat dak bedekken van een te bouwen patiowoning, garage dak vervangen en sedumdak aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Haarlem:

Daklijst vervangen

Ik wil graag offerte voor vervangen daklijst zijgevel (2 hoog) vanwege houtrot. Hoekhuis maar de zijde waar het om gaat grenst aan ander pand, dus voor offerte even goed kijken of / zo ja wat voor soort steigers nodig zijn. Zie foto voor voor en achterzijde van deze zijgevel.

Plat dak vervangen

Door slecht weer is er een lekkage ontstaan aan mijn platte dak. Het dak is 10 bij 5 meter en er ligt bitumen op. Ik ontvang graag een offerte.

Nokvorsten reparatie + Waterwerende folie aanbrengen

Ik zou graag een offerte bij u opvragen over onderstaande opdracht: - Nokvorsten reparatie (3,5-4 meter) Op veel plaatsen ligt de cement er geheel uit en liggen de nokvorsten compleet los. Deze zullen gereinigd moeten worden, ontvet, en vervolgens weer aangesmeerd worden met flexim dakmortel stormvast. -- Waterwerende folie aanbrengen op 2-3 m2 van het dak ivm lekkage. -- Graag hoor ik van u wat de kosten zouden zijn om dit door jullie uit te laten voeren.

Dak opnieuw bedekken en isoleren

Ik heb een 2 onder 1 kap, plat dak van 40 m2 waar nu al 30 jaar bitumen op ligt. Ik wil dit vervangen door nieuwe bitumen of EPDM, en het aan de binnenkant laten isoleren. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Overkapping voorzien van vast dak

Ik wil de garantplaten (kunststof) vervangen door een een vast dak eventueel met dakgoot erbij. Ik overweeg bitumen of epdm-folie. De oppervlakte bedraagt 13 m2.

Dak recht trekken

Het dak van de aanbouw (platte dak) loopt schuin af, deze zal ik graag recht willen laten trekken met een lichtkoepel in het dak. Het dak is 4 bij 4 meter. Daarnaast wil ik mijn schuifdeur + kozijn vervangen. Graag een offerte hiervoor.

Dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen

Het oude versleten dak van shingels moet in z’n geheel verwijderd worden en vervangen voor betonnen dakpannen. Het gaat om +/- 50 m2 (voor en achter). Het gaat om een tussenwoning, een bovenwoning midden in de stad. De achterkant is moeilijk bereikbaar, aan de voorkant is een smal straatje, niet heel breed. Afvoeren van de oude shingels graag door de vakman.

Lichtdoorlatende platen vervangen

Vervangen/renoveren dak bijkeuken met lichtdoorlatende platen 2 maal 3 meter bij 90 cm plus afwerk strips etc. Vervangen vergaarbak.

Dakpannen vervangen

Wij willen nieuwe dakpannen. Onze pannen zijn sterk verouderd. Er is ook lekkage. Graag nieuw pannendak met nieuwe panlatten en isolatie. Het gaat om een mansardedak. Geschatte oppervlakte 55 m2. Er liggen nu iets meer dan 800 pannen. Oud-Hollands zwart. En 4 zonnepanelen. Voor een dakkapel, achter een Velux-tuimelraam. Ik laat mij informeren over de isolatie mogelijkheden.

Plat dak isoleren, vernieuwen en een lichtkoepel creëren

Wij willen ons platte dak van ca. 48m2 vernieuwen, isoleren buitendakse isolatie en voorzien van een Velux lichtkoepel. Op dit moment is het een bitumendak, dit willen wij ook weer terug zien

Dakbedekking plat dak vernieuwen

Situatie: +-50 m2 niet geïsoleerd plat dak dat bij hevige regen soms vochtige plekken rond schoorstenen vertoont. Te vernieuwen als warm dak inclusief dakrand en boeidelen.

Verschoven dakpannen vastleggen

Goedendag, Op onze zolderetage (4e) is naast een tuimelaar dakraam een 4-tal dakpannen los geschoven (liggen in brede dakgoot). Graag wil ik deze laten terugplaatsen en zekeren. Er zijn 2 van dit soort ramen en dakpannen bij 2e raam lijken goed te liggen (maar check kan geen kwaad). Er kan makkelijk bij worden gekomen omdat ruimte met naast gelegen woning vrij breed is. Bereikbaarheid dak, of via tuimelaar raam of via ladder te plaatsen aan voorzijde dan wel achterzijde op aan woning grenzende terras (dan 3 hoog). Indien mogelijk/tijd wil ik ook graag meteen een schotelantenne laten verwijderen. In brede dakgoot geplaatst door vorige eigenaar (gezekerd met stoeptegels maw niet vastgeschroefd). Alvast bedankt voor uw reactie en prijsindicatie.

Groen dak laten aanleggen

Wij willen ons platte dak van de uitbouw voorzien van nieuwe dakbekleding en met sedum. Huidige staat is goed, maar we willen een vernieuwd groen plat dak. Het dak is 24m2 groot en voorzien van 3 lichtkoepels van in totaal 4m2. Wij zitten te denken aan standaard groene daken met weinig onderhoud. De uitbouw lijkt met een metselskelet te zijn gerealiseerd.

Afvoer repareren voor een zinken dakgoot

Aan de voorzijde van ons jaren 30 huis is de zinken dakgoot verzakt. De goot heeft een houten ombouw/lijst en zit op 6 meter hoog. een steiger is makkelijk te plaatsen. De hwa buis is aan de andere kant geplaatst waardoor nu het water over de rand naar beneden loopt. Er kan een extra hwa buis geplaatst worden, echter deze kan niet op het riool aangesloten worden. Dus waar moet het water naar toe? Ik hoop dat jullie een (creatieve) oplossing hebben.

Groendak realiseren

Ik wil graag een groen dak realiseren op een plat dak van 1,15 bij 3,30 met bitumen ondergrond.

Regenpijp en uitloop aanleggen

REGENPIJP AANLEGGEN: Op bijlage 1 (regenpijp 1) ziet u dat we links al een regenpijp hebben. Die willen we graag ook aan de rechterzijde. Pijp is ongeveer 330 cm lang. Op bijlage 2 (regenpijp 2) ziet u de situatie van dichtbij. UITLOOP AANLEGGEN: Op bijlage 3 (uitloop 1) ziet u een uitloop die al op ons dak zit. We willen echter een soortgelijke uitloop op de plek, die u ook kunt zien op bijlage 1.(pijl) Die plek/goot bevindt zich boven de goot waar de nieuwe regenpijp moet komen.

Groendak aanleggen

Ik wil graag een groen dak laten plaatsen/ Het gaat om de uitbouw in de tuin van twee kamers. Het is een plat dak met grind van 8 bij 3,5 meter. Eventueel samen met de buren. Belangrijkste vraag: is de dakconstructie geschikt en wat gaat het kosten. Er zijn meer woningen in de straat met dezelfde situatie. Mogelijk een collectieve opdracht.

Dak van bijkeuken vervangen

Het betreft een bestaande bijkeuken waar nu draadglas op ligt. Het is een schuin dak en het draadglas moet verwijderd en afgevoerd worden, en daarna wil ik er andere bedekking op laten plaatsen (ik weet nog niet wat voor bedekking, ik laat mij adviseren). Het dak is 2 bij 2 meter. Graag een offerte hiervoor.

2 daken renoveren

betreft 2 woningen naast elkaar (2vve'n) ongeveer 60 m2 per dak oud pannendak. volgens bouwkundig rapport pannen nog wel hard genoeg. willen graag laten reinigen en impregneren zodat de pannen weer jaren meegaan.

Reparatie nokvorsten en schoorsteen

Reparatie nokvorsten en schoorsteen: * 5,5 meter nokvorst reparatie (inclusief verwijderen cement en aanbrengen flexmortel) * bovenplaat schoorsteen afsmeren (helft) * 6 meter loodrand schoorsteen vervangen door loodvervanger (EPDM) * impregneren schoorsteen

Groen dak met EPDM op schuur

Ons bitumen dak op de schuur lekt en is aan vervanging toe (4 bij 1,5 meter). Wij zouden dit graag vervangen door een groen dak met EPDM of bitumen. Als de schuur weer helemaal droog is, gaan wij hier een sauna in bouwen, kan dit met de sedum planten? Ik hoor het graag.

Dakrenovatie garage

Garage 5 x 2 met geheel weggerotte gordingen, 50 jaar niets aan gedaan: behoeft geheel nieuwe houten balken constructie (incl. Vlieringdeel), nieuwe liefst zinken dakgoten met deel betimmering en dak weer met membraam en daklatten waterdicht maken (nog veel goede pannen over van hoofd dak vw dakkapel) en muren moeten geïmpregneerd aan achterzijde.

Dakisolatie van buitenaf

Het is een pannendak van een huis. Tussenwoning uit 1936. 2x dakkappel. Eromheen liggen dakpannen en daaronder een on-geïsoleerd dak. Van binnen is alles afgetimmerd (slaapkamer) dus we willen graag isolatie maar aan te brengen van buiten af. Kijk maar eens op google earth. Dakoppervlakte dat geïsoleerd moet worden schat ik op 75 m2.

EPDM dakbedekking aanleggen op aanbouw

Ik wil EPDM aanbrengen op houten dak aanbouw ca. 16. 5 m² (bvo) dakrand met aluminium daktrim bekleed. Het gaat ppuur om de afwerking.Binnen 3 weken uitvoeren.

Vervangen dakbedekking en isoleren

Ik wil mijn huidige dak opnieuw laten bedekken. Het gaat om 168 m2 bitumen verwijderen en opnieuw leggen. Oude materiaal afvoeren. Op 16,5 meter ligt nog grind. Dit ook afvoeren en verwijderen. Zinkwerk schijn nog goed te zijn wel het nieuwe dak om de rand heen. Graag meerprijs voor het isoleren!