Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Haarlem of directe omgeving.

3197 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak van oude boerderij renoveren, dak van nieuwe leien voorzien, dakpannen vervangen, onderhoud aan een rieten dak, daken renoveren, rieten dak en pannendak met kruispannen vervangen, pannendak vervangen, dakpannen leggen en verankeren, dakrenovatie en -isolatie, dakpannen vervangen en isoleren, dakpannen vervangen inclusief isoleren vanaf buiten, dakkapel plaatsen, dakkapel renoveren en dak isoleren, dak vernieuwen, plat dak isoleren en vernieuwen, dak met pannen en isolatie renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Haarlem:

Dak- en gevelrenovatie

Bij mijn rijtjeswoning is in de nok aan beide zijde lekkage zichtbaar. Dit lijkt te komen vanuit de nok en wellicht de schoorsteen. Graag laat ik beide controleren en repareren. Er lijken voegen in de schoorsteen te ontbreken.

Lichtkoepel op zolder vervangen

Lichtkoepel op zolder vervangen. Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking. Het gaat om een lichtkoepel van ongeveer 100 x 130 cm (binnen meting).

Pannendak vernieuwen

Dakrenovatie pannendak geheel vernieuwen en isolatielaag aanbrengen. De oppervlakte is 65 m2

Daklekkage repareren, dakgoten en regenpijp vervangen

Wij hebben voor en achter problemen met onze dakgoten. Ik wil graag een afspraak maken voor iemand die langs zou kunnen komen om de dakgoten, het hout erboven, en de regenpijpen te vervangen. De dakgoten zijn volgens mij van zink, het hout moet vervangen worden met keralit en de regenpijpen zijn plastic en daar wil ik wat duurzamer materiaal voor terug, zodat dit niet weer gebeurt. Ook mag de vakman eventueel het puin afvoeren. De afmetingen weet ik zo nu niet maar ik kan dat nog gaan opmeten.

Plat bitumen dak vernieuwen

Bitumen platdak vernieuwen. Op het dak van circa 50 m2 ligt nu bitumen met grind en er zit een kleine dakkoepel (40 x 60 cm) in.

Dak renoveren

Het oude dak moet vervangen worden. Nu bitumen dak met met slecht dakbeschot. Wil graag een geglazuurd pannendak. Gaat om een hellend dak voor een huisje van 5 bij 5.

Dakbedekking aanbrengen op plat dak

Nieuwe dakbedekking aanbrengen, plat dak 22 m² (bitumen?). Betreft een woning met 2 verdiepingen.

Dakbedekking vernieuwen

Nieuwe dakbedekking op een plat dak, 22m.

Golfplaten puntdak op een schuurtje vervangen

Ik heb bij mijn woning een schuurtje waar in 1999 rode golfplaten op zijn gelegd (niet asbesthoudend). Ik wil die golfplaten laten vervangen. Het type plaat is in overleg, bij voorkeur rood, en ik wil graag 1 doorzichtige plaat voor wat lichtinval. De breedte is per zijde ongeveer 4 meter en de hoogte 1,5 meter. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Pannendak vervangen

Dakpannen dak vervangen inclusief houtwerk om pannen te leggen. Isolatie is reeds van binnen uit. Schuin dak van huis dat globaal 8m lang en 6m breed is. Er zitten 2 kleine dakkapellen op het dak. Zie huis midden in foto.

Dakkoepeltje vernieuwen

Dakkoepel is oud en stuk, geeft lekkage en moet vervangen worden. Aansluitingen bitumen rond koepel moet ook opnieuw denk ik. Koepel is ca. 80x60cm

Dubbelwandige dakkoepel vervangen

De dakkoepel is oud, lekt en klappert. De kamer was een washok, maar wordt nu een slaapkamertje. Graag zouden wij deze willen vernieuwen. Afmetingen zijn circa 80 x 60 cm. Het dak is van hout en bedekt met bitumen. Graag even komen om te zien of er een deel of het geheel vervangen moet worden.

Zinken dakgoot vervangen

Wegens lekkage vervangen zinken dakgoot

Lekkage aan plat dakje repareren

Lekkage van plat dakje (aanbouw, ongeveer 6 m2). Bedekking momenteel bitumen.

Lekkage bij nokvorst herstellen

Ik heb momenteel lekkage bij een nokvorst en laat dit graag met de nodige spoed herstellen.

Dakrenovatie van een monument

Heeft u interesse om voor een aanbesteding een offerte te maken voor de renovatie van de daken van het voorhuis? De tussenbouw en achterhuis worden geheel gerenoveerd en deels voorzien van extra isolerende maatregelen + nieuwe dakkapellen met zinkwerk. Ik heb de afmetingen van het dak niet.

Daklekkage bij schoorsteen verhelpen

Ik heb zelf nog niet op het dak gekeken maar in de buurt van de schoorsteen lekt het. Ik zou graag iemand langs willen laten komen om de schade op te nemen en wellicht gelijk te herstellen.

Dak erker vervangen of herstellen

Het platte dakje op de erker, jaren '30 woning, lekt. Waarschijnlijk door de naden. Op het plafond binnen ontstaan vochtplekken. Het materiaal lijkt op zinken platen. Zouden de naden te herstellen zijn of moet het dak vernieuwd. Graag een offerte voor beide opties.

Dakbedekking op een plat dak vervangen

Plat dak 2de verdieping, opbouw uit 1995, vervangen en op de 1ste verdieping rand van ongeveer 40 cm eromheen. Ook willen wij het huidige daklicht van 70 x 70 cm laten vervangen voor een te openen exemplaar en indien mogelijk met grotere afmetingen.

Dakgoot reinigen en repareren

Dakgoot van rijtjeshuis schoonmaken en repareren lek aan de voorzijde. Hoogte van de goot is circa 9 meter, voorzijde is 6,5 meter breed. Lange zijde links is recentelijk al door de andere buurman gerepareerd/opnieuw gelegd. Rechterzijde niet en lek zit aan voorzijde rechts (van voren gezien).

Dakkoepel repareren of vervangen

Onze dak koepel is stuk, het bovenste plexiglas is gebarsten (70 x 70 cm).Voor de verzekering moet ik laten weten wat de kosten zullen zijn.

Hemelwaterafvoer vernieuwen

4 hemelwaterafoeren vernieuwen hoog ca. 3 meter. Twee inslagpennen per hwa Beugels ed Incl. Bochten ed (per hwa rekenen op vier 45 gr bochten om verschil wandpijp naar afvoer te maken) Bestaande hwa verwijderen incl inslagpennen en afvoeren.

Dakbedekking vervangen

Ik woon in een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak van ongeveer 50 m². Het dak bestaat uit bitumen dakbedekking, isolatiemateriaal en grindballast. Er is geen sprake van lekkage, maar de dakbedekking is oud. Ik wil het dak laten inspecteren en een offerte voor de vervanging ontvangen. Ik maak hiervoor graag een afspraak.

Zinken dakgoot vervangen

Wij willen een zinken dakgoot van 9 meter lang op de 2e etage van onze tussenwoning laten vervangen. Er is geen acute nood, ik heb zelf een lek dicht gesmeerd. Er is toegang tot de goot via een klein dakraam. Het belendende pand is hoger, de goot die er langs loopt hoort bij mijn pand, maar voert ook regenwater van de buren af. Ik wil graag een afspraak maken met een loodgieter om de klus hier te komen beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte. Mijn voorkeur gaat uit naar een lokaal bedrijf.

Afdak naast schuur dekken

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgaaf voor het opnieuw laten maken van een bitumineuze dakdekking op een afdakje naast de schuur inclusief zinken dakrand afwerking en HWA uitloop in overstek. Het dakje is ongeveer 2.50 x 3.30 meter groot.