Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Haarlem of directe omgeving.

3436 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het renoveren van een groot zadeldak, het realiseren van een nieuw dak op een woning, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, het dak van een vrijstaande woning renoveren en isoleren, dakrenovatie drie woningen, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, een dak van een vrijstaand pand renoveren, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Haarlem:

Groendak op schuur

Wij willen graag op ons schuurtje een groendak laten leggen. Het is maar een klein oppervlak, ongeveer 9 m2.

Dakkoepel vervangen voor een dakkoepel met gasvering

Ik wil graag een dak koepel met gasvering (ongeveer 1 bij 2 meter) voor toegang naar het dakterras laten plaatsen. Op deze plek zit nu een lichtkoepel en deze zou verwijdert en afgevoerd moeten worden. Dit is boven een trapgat. Hier zullen we ter zijne tijd een vaste trap laten plaatsen. Toegang tot het dakterras is nu via een vlizotrap.

Een dakinspectie uitvoeren en realiseren van binnenisolatie

Wij hebben recentelijk een dakkapel laten plaatsen en hebben sindsdien last van tocht / wind via het nog bestaande schuine gedeelte van ons dak. Bij visuele inspectie kunnen we bij gedeeltes van het dak vanuit de binnenkant op de dakpannen kijken. Graag zouden we een inspectie willen van het onderdak en indien nodig het laten repareren/vervangen. Verder zouden we ook de mogelijkheden van het isoleren van de binnenzijde willen weten.

Sedumdak voor een aanbouw realiseren

Goedendag, Graag wil ik op onze aanbouw (2 verschillende hoogtes) een sedumdak aan laten leggen. Het betreft +/- 25 m2. Het dak met bitumen is nog niet gecheckt of dit het kan dragen. Locatie is toegankelijk via dakterras en slaapkamerraam.

vervangen dakbedekking plat dak balkons

Mijn woning heeft 3 balkons welke met de hoeveelheid regen voor een lekkage hebben gezorgd. De dakbdekking is oud en uitgedroogd en zou deze graag willen vervangen. Het formaat van de balkons is voor alle drie ongeveer 4m breed x 2m diep

Repair roof: repair broken tile(s), check roof for loose tiles and attach them

I'm looking for someone to (1) fix a broken tile, (2) make sure loose tiles don't fly away next storm and check the other tiles, and (3) fastening the side of the roof that became loose. This is about 8 m. One part is broken, this needs to be replaced, the rest only needs to be attached. Photos attached. I dont know if it can couse leaks, if so please start as soon as possible, otherwise it doesn't matter much.

Zinken kilgoot vervangen

Ik wil graag de kil goot laten verwijderen, afvoeren en vervangen nav bouwtechnische keuring van het huis. Daarnaast moet een deel van de dakpannen worden vernieuwd. Ook moet de kop gevel worden gerestaureerd. Graag ontvang ik een offerte.

Reparatie lekkage naast schoorsteen

We willen een lekkage naast schoorsteen laten repareren. Woonachtig in een huis, schoorsteen op dak van 2de verdieping. Is een schuin hellend dakpannen dak met zinken rand tegen schoorsteen.

Groendak realiseren op schuur

Het betreft een schuurdak van bijna 10m2, waar op dit moment dakleer met grind op ligt. Het dak lekt licht! We willen het dak laten herstellen met een groen dak !

De goot en de kast (overstek) vervangen

De goot en de kast (overstek) is er ernstig houtrot. Deze omkasting van de goot moet vervangen. Ook het bijbehorende schilderwerk dient uitgevoerd te worden. Indien u meer kwaliteit heeft dan zijn er wellicht meerdere werkzaamheden uit te voeren. Graag bellen indien u meer wilt weten. De goot is ongeveer 10 meter en bevindt zich op de 2e etage.

Vernieuwing of verbeteren bestaande lichtkoepels

Wij hebben twee lichtkoepels van 99/99 cm merk PMMA die er al zeker 15 jaar zitten. Het band onder het kunststof is aan het verpulveren dus de vraag is hoe we e.e.a kunnen aanpakken. Graag advies. De dakkapellen zijn geplaatst in een kunststof kozijn en kunnen niet opengezet (geen mechanisme)

Lood en zinkwerk vervangen

Het vernieuwen van het voetlood en de loketten aan de linker voorkant aansluiting van het pannendak en gevel buren. - Vernieuwen zinkwerk dakkapel aan de voorkant zowel het zink bovenop en de wangen links en rechts en verholen gootjes onder de pannen - Het vernieuwen van het loodwerk rondom de 2 schoorstenen aan de achterkant. - Vernieuwen van het zinkwerk dakkapel achterkant tevens bovenop en de wangen links en rechts en verholen gootjes. - Terug plaatsen en goed leggen van diverse pannen i.v.m. werkzaamheden en schoonmaken dakgoten.

Nieuwe coating op een balkon aanbrengen

De deklaag op ons balkon van 6 m2 is economisch afgeschreven en dient vervangen te worden. We zouden graag een prijsopgave ontvangen voor het verwijderen van de huidige deklaag en het aanbrengen van een nieuwe deklaag. Het gaat om een vve.

Bitumen controle/vervangen

ik wil zonnepanelen laten plaatsen maar voordat dat kan moet het dak gecontroleerd worden. Er moet eerst gekeken worden naar of het vervangen of geïsoleerd moet worden. Het dak is 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Sedum dak

We willen op de uitbouw met 2 lichtkoepels graag sedum bedekking. Het gaat om 10 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Plat dak, dakbedekking vervangen

Ligt nu bitumen met grind. Graag bitumen verwijderen + afvoeren en vervangen door EPDM en isoleren. Plat dak van ca 30 m2. (na renovatie laten wij zonnepanelen plaatsen)

Daklijst vervangen

Ik wil graag offerte voor vervangen daklijst zijgevel (2 hoog) vanwege houtrot. Hoekhuis maar de zijde waar het om gaat grenst aan ander pand, dus voor offerte even goed kijken of / zo ja wat voor soort steigers nodig zijn. Zie foto voor voor en achterzijde van deze zijgevel.

Plat dak vervangen

Door slecht weer is er een lekkage ontstaan aan mijn platte dak. Het dak is 10 bij 5 meter en er ligt bitumen op. Ik ontvang graag een offerte.

Nokvorsten reparatie + Waterwerende folie aanbrengen

Ik zou graag een offerte bij u opvragen over onderstaande opdracht: - Nokvorsten reparatie (3,5-4 meter) Op veel plaatsen ligt de cement er geheel uit en liggen de nokvorsten compleet los. Deze zullen gereinigd moeten worden, ontvet, en vervolgens weer aangesmeerd worden met flexim dakmortel stormvast. -- Waterwerende folie aanbrengen op 2-3 m2 van het dak ivm lekkage. -- Graag hoor ik van u wat de kosten zouden zijn om dit door jullie uit te laten voeren.

Dak opnieuw bedekken en isoleren

Ik heb een 2 onder 1 kap, plat dak van 40 m2 waar nu al 30 jaar bitumen op ligt. Ik wil dit vervangen door nieuwe bitumen of EPDM, en het aan de binnenkant laten isoleren. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Overkapping voorzien van vast dak

Ik wil de garantplaten (kunststof) vervangen door een een vast dak eventueel met dakgoot erbij. Ik overweeg bitumen of epdm-folie. De oppervlakte bedraagt 13 m2.

Dak recht trekken

Het dak van de aanbouw (platte dak) loopt schuin af, deze zal ik graag recht willen laten trekken met een lichtkoepel in het dak. Het dak is 4 bij 4 meter. Daarnaast wil ik mijn schuifdeur + kozijn vervangen. Graag een offerte hiervoor.

Dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen

Het oude versleten dak van shingels moet in z’n geheel verwijderd worden en vervangen voor betonnen dakpannen. Het gaat om +/- 50 m2 (voor en achter). Het gaat om een tussenwoning, een bovenwoning midden in de stad. De achterkant is moeilijk bereikbaar, aan de voorkant is een smal straatje, niet heel breed. Afvoeren van de oude shingels graag door de vakman.

Lichtdoorlatende platen vervangen

Vervangen/renoveren dak bijkeuken met lichtdoorlatende platen 2 maal 3 meter bij 90 cm plus afwerk strips etc. Vervangen vergaarbak.

Dakpannen vervangen

Wij willen nieuwe dakpannen. Onze pannen zijn sterk verouderd. Er is ook lekkage. Graag nieuw pannendak met nieuwe panlatten en isolatie. Het gaat om een mansardedak. Geschatte oppervlakte 55 m2. Er liggen nu iets meer dan 800 pannen. Oud-Hollands zwart. En 4 zonnepanelen. Voor een dakkapel, achter een Velux-tuimelraam. Ik laat mij informeren over de isolatie mogelijkheden.