Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor op termijn vervangen van alle dakpannen:

Op termijn vervangen van alle dakpannen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de dakpannen. De vrijstaande woning heeft een oppervlakte van ongeveer 85 m2. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe geplaatst. Daarnaast dienen de panlatten gecontroleerd te worden. De woning is goed bereikbaar.
Onze klant uit Grootebroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor op termijn vervangen van alle dakpannen uit heel Nederland:

Houten schutting en poort vervangen

Graag ontvang ik van u op korte termijn een All In prijs (totale kosten plaatsen schutting, eventuele voorrijkosten en BTW en afvoeren afval). Onze tuinschermen (totaal ongeveer 12 m lang) van 180 x 180 hebben stormschade. Graag ontvang ik op korte termijn een vrijblijvende offerte van de kosten van vervanging van houten schutting incl poort

Interne renovatie van een woonhuis

Begin februari zijn wij in ons nieuwe huis in Katwijk gaan wonen en we willen graag een aantal renovatie/verbouw klussen laten uitvoeren om het huis naar onze stijl en zin te maken. Globaal gaat het om: - behang, stuc- en verfwerk (hele huis, 140 m2, 2/3 slaapkamers, tuinkamer, woon-eetkamer) - vervangen vloerbedekking bovenste verdieping door marmoleum of laminaat - aanleg/verplaatsen stopcontacten - begane grond: verwijderen en vervangen huidige keukenblad, gootsteen, kastjes met nieuwe inrichting - inclusief loodgieterswerk en elektra voor wasmachine en droger - slaapkamer, verwijderen huidige inbouwkast en bouwen nieuwe kast (waarschijnlijk Ikea) - tuin: vervangen toegangsdeur en dakje in externe berging; verwijderen/vervangen buiten elektra De uitvoering van het werk heeft geen bijzondere spoed, wel zouden we graag op (redelijk) korte termijn horen of er interesse is en bezoek voor offerte.

Meterkast vervangen

Er zit storing in de meterkast. Deze heeft 6 groepen en dient op zeer korte termijn gerepareerd of vervangen te worden. Eventueel met 2 aardlekschakelaars. Het betreft 2 verdiepingen.

Vervangen van kapotte hoeknokvorst

Tijdens de laatste storm is er van een eindnokvorst de plaat naar beneden komen vallen. Graag zou ik deze willen laten vervangen op korte termijn. Het is een huis wat begin jaren 70 gebouwd is.

Kwaaitaalvloer vervangen inclusief vloerverwarming

Hebben een huis op het oog uit 1976. Er ligt een kwaaitaal-vloer in. Deze willen we, gezien de staat, het liefste in zijn geheel willen vervangen. Cruciaal bij het plaatsen van een bod is de prijs voor het vervangen van de vloer. Het gaat om een vloer van ongeveer 100m². Ik wil graag op korte termijn een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van een kwaaitaal-vloer. In ons geval zou ik de vloer er helemaal uit willen halen en opnieuw erin willen laten leggen (incl. Vloerverwarming). Graag ontvangen we een globale offerte voor woensdag 14 maart.

Badmengkraan monteren

Mijn badmengkraan moet vervangen worden. Ik kan bij jullie/Gamma een nieuwe kraan kopen, maar wat kost het als een monteur van jullie het installeert bij mij thuis? Op welke termijn is dat mogelijk? Locatie Halsteren/beren op Zoom.

Aanrechtblad inclusief uitsparingen op maat laten maken

We hebben een nieuw aanrechtblad nodig: Het aanrechtblad is spaanplaat met een fineerlaag en is in de loop der jaren door vocht zacht geworden waardoor nu de kraan los zit. We willen het blad daarom vervangen, maar zoals je zult begrijpen met een mooie verhuizing op korte termijn niet teveel geld aan uitgeven. Afhankelijk van de kosten willen we tevens de achterwand vervangen om alles in dezelfde kleur te kunnen behouden. Specificaties aanrechtblad (L vorm keuken): Lengte 185 cm, 600 mm diep Lengte 130 cm, 600 mm diep Randafwerking: Het mag weer spaanplaat met fineer zijn, volgens mij kunnen we dan de huidige spoelbak behouden/overzetten. Afhankelijk van de kosten/ kleur willen we ook de achterwand vervangen, zodat alles weer een kleur is. Indien dit te prijzig word zullen we een andere afwijkende kleur kiezen voor het blad. Uitsparing spoelbak: kraan en keramische kookplaat (deze laatste willen we ook vernieuwen)

Terrasoverkapping vervangen

Ik wil graag op korte termijn de polycarbonaat platen van mijn terras overkapping vervangen voor een lichtstraat met polycarbonaat platen. Formaat betreft (ongeveer) 420 cm. Breed en 170 cm. Lengte. Voorbeeld zoals het moet worden betreft foto 0244. De anderen foto's betreft de huidige situatie.

Airco-unit met stormschade controleren en repareren

Een paar weken geleden alweer is er een airco unit omgewaaid op ons dak. Ik kan de schade niet goed inschatten aangezien ik niet eenvoudig het dak op kan. Mogelijk is het alleen het opnieuw vastzetten van de unit, anderzijds is het ook mogelijk dat de unit volledig gerepareerd of vervangen moet worden (geen idee). Ik wil graag dat naast deze airco unit ook de andere 2 units nagekeken worden (deze zijn niet omgewaaid overigens). Het is al aangemeld bij de verzekering en een andere loodgieter belde steeds af waardoor het nog steeds niet gerepareerd is. Ik wil daarom een vakkundig iemand die dit op korte termijn in orde kan maken.

Lichtkoepels plaatsen

Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtkoepels? 85 x 85 cm. Hoeveel lichtkoepels moeten er geplaatst worden? 1 Op welk type gebouw moeten de lichtkoepels komen? Halfopen bebouwing. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De dakpan is door de dakkoepel van de garage/schuur gevallen en gebroken, moet nu vervangen worden. Het betreft een kunststof dakkoepel met de buitenmaat 85 x 85 cm. Het is een plat dak. Graag met op kort termijn.

Partners

Partners van Casius