Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor reparatie van lekkage schuin dak:

Reparatie van lekkage schuin dak

Het schuine dak van het praktijkpand dat bij mijn woonhuis staat lekt op meerdere plaatsen. Meerdere dakpannen moeten vervangen worden. Reserve-pannen aanwezig. Tevens zou ik graag advies willen hebben over isolatie aan de buitenkant van het dak. Het ligt eraan hoeveel dakpannen er afgevoerd dienen te worden, anders als het er maar een paar zijn, kan ik dat ook zelf.
Onze klant uit Enkhuizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie van lekkage schuin dak uit heel Nederland:

Waterschade muren herstellen (schilderwerk)

Graag een offerte voor waterschade in de muren reparatie. Door lekkage hebben wij schade aan de muren in de gang en stuk in de woonkamer. Bijlage de schade fotos. Graag een offerte als richtprijs.

Laminaat repareren

Ik ben op zoek naar iemand voor de reparatie van een laminaatvloer na lekkage , +_ 10 planken moeten vervangen worden.

Schoorsteenrenovatie of reparatie

Ik wil mijn schoorsteen laten controleren en daarna renoveren na mogelijke lekkage. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Reparatie of vervangen van kunststof goot

Het betreft het verhelpen van de lekkage op de aanhechting van 2 dakgootdelen, door middel van een reparatie of vervanging.

Vernieuwen dakkapel met lekkage

Er is een dakkapel die lekkage vertoont zoals te zien in bijgevoegde foto’s. Op de zolderkamer, inmiddels 12 jaar een dakkapel laten plaatsen. De afmetingen zijn toen niet goed opgemeten, dus de kozijnen kloppen met de constructie zelf, dus het dak is is begonnen te zakken. Als het regent ontstaat er een hele plas op het dak van het dakkapel, dit is gaan lekken. De dakkapel is ongeveer 4 m breed bij ongeveer 1.20 / 1.50 m. Mits er geen reparatie mogelijk is, moet er een prefab dakkapel geplaatst worden. Graag laten wij iemand langskomen om de situatie te bekijken.

Dak reparatie

We hebben lekkage aan de dak, dakbedekking moet een stuk vervangen worden. door deze lekkage is het houdplaat wat er onder de dakbedekking verrot en moet vervangen worden. Maandag niemand aanwezig. vanaf dinsdag tot zondag altijd iemand aanwezig van 09:00 uur eerder dan deze tijd stip is mogelijk voor bezoek en maken van een offerte.

Reparatie van plafond na waterschade

Door een lekkage aan het dak van mijn appartement in Amsterdam is waterschade ontstaan aan een deel van mijn plafond. Die schade wil ik graag laten herstellen.

Dakgoot reparatie en lekkage opsporen

Er zit een gaatje in de zinken bak van waaruit de regenpijp naar beneden loopt. Graag hoor ik wat een reparatie kost. Is het ook mogelijk om mijn dakraam meteen na te kijken? Het is een dakraam/koepel van 1 bij 1 meter, en ik zie vochtplekken in mijn zolder, rondom het raam. Ik wil de lekkage meteen op laten sporen. Ik hoor graag van u.

Plafond repareren of vervangen na lekkage

Ik heb lekkage gehad in mijn slaapkamer. Het plafond moet gerepareerd worden, zie bijgevoegde foto’s. Er is een scheur bijgekomen en het plafond ook iets is uitgezakt. Volgens mij is het op riet gestucte plafond. Graag advies of een volledig nieuw plafond nodig is of dat het ook gerepareerd kan worden. De kamer is ongeveer 8 m3 (2 x 4 m). Graag zou ik een offerte ontvangen voor de reparatie.

Epdm garage vervangen

Lekkage aan plat dak van de garage van 28m2. Graag een offerte voor reparatie/vervangen..

Partners

Partners van Casius