Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Enkhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Enkhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Enkhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Enkhuizen of directe omgeving.

69 klanten uit Enkhuizen bevelen een bij Casius in Enkhuizen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Enkhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis, dakinspectie Franse kap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Enkhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Enkhuizen:

Het van buitenaf isoleren van een monumentaal pand

Betreft een puntdak van een stolpboerderij, willen van buiten af isoleren en de oude dakpannen hergebruiken of eventueel nieuwe dakpannen. Oppervlakte is 300 m2, ook graag wat meer info over de dakgoten die dan breder moeten worden, alvast bedankt. Het gaat om een monumentaal pand. Het is de bedoeling er na de goot verbreed wordt ook geisolleerd wordt.

Geheel dak vervangen

Wij willen het gehele dak laten vervangen. Isolatie is van binnen uit al vernieuwd. Hout, (tengels en raggels indien nodig) en kunststof rood/bruin dakpannen moeten worden vervangen. Twee kleine puntdaken plus een plak dak. Ong. 60/70 m2.

Reparatie van lekkage schuin dak

Het schuine dak van het praktijkpand dat bij mijn woonhuis staat lekt op meerdere plaatsen. Meerdere dakpannen moeten vervangen worden. Reserve-pannen aanwezig. Tevens zou ik graag advies willen hebben over isolatie aan de buitenkant van het dak. Het ligt eraan hoeveel dakpannen er afgevoerd dienen te worden, anders als het er maar een paar zijn, kan ik dat ook zelf.

Dakisolatie aanbrengen

Het is een huis uit 1930, aan de binnenkant hangt een klein gedeelte van het plafond aan het dakhout, vandaar de keuze voor een buitenkant isolatie, pannen zijn goed, maar misschien niet herbruikbaar, het bovenste gedeelte van het dak is een puntje van 1,50 meter hoog lengte 7,5 meter en breedte 6 meter, schoorsteen met twee kanalen en een doorvoer pijp van de ketel daar is het lek. Aan de achterkant van het huis knikt het dak naar beneden in een hoek van ongeveer 70 graden daar zitten twee kleine Velux dakramen in. Totaal oppervlakte van het dak is ongeveer 33,25 m2.

Pannen vervangen door zink

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: pannendak vervangen door zinken dak. Het dak is 55 m2. De hellingshoek is 45 graden. Aan een kant een zadeldak met daarin een dakkapel. Op de dakkapel en de zijkanten zink aanbrengen, dat zal circa 15 m2 zijn. Er is geen asbest aanwezig.

Bitumen dak controleren

Dak is 10 jaar geleden gedaan met bitumen, maar ik heb nu al 2 x een lekkage gehad. Zou graag willen dat iemand langs komt om er naar te kijken en wellicht te verhelpen. Het dak heeft een oppervlakte van zo'n 45 m2.

Zinken dakgoot vervangen

Het vermoeden bestaat dat de goot lekkage veroorzaakt. Ik zou graag willen weten wat vervanging kost. Gaat om zinken goot van 40-50 cm breed en ongeveer 15 meter lang. Eventueel als de vakman dit kan zou ik graag willen dat er een prijs wordt gemaakt voor het repareren van het stukwerk van ongeveer 30 cm2.

Dakgoot vervangen of repareren

Nieuwe dakgoot of reparatie dakgoot 5 meter lang. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Nieuwe dakbedekking

We willen een prijsopgaaf voor eventueel vervangen van bitumen dak (35 m2) van ons huis en er moet ook naar het dak van de schuur gekeken worden (24 m2).

Gaas tegen vogels in dakgoot aanbrengen

Ik wil graag gaas tegen vogels in de dakgoot aan laten brengen over een lengte van ongeveer 8 meter.

Gootlijst en nieuw zinkwerk vervangen

Vervangen gootlijst en aanbrengen nieuw zink. (12 meter) En aanbrengen vogelschroot

Stalen dakpanplaten leveren

Graag wil ik een offerte ontvangen van het leveren van ongeveer 60 vierkante meter dakplaten. Zowel een offerte van geïsoleerde platen en ongeïsoleerde platen. De afmetingen van de dakvlakken zijn ongeveer 3 meter hoog en 11 meter lang. Ook zou ik er graag een dakdoorvoer bij willen hebben in verband met een ketel en vorsten voor de afwerking. Ook zou ik graag willen weten wat het kost als jullie dit plaatsen.

Renovatie van een pannendak met asbesthoudend dakbeschot

Ik woon in een oude woning uit bouwjaar 100, met een Oudhollands pannendak van 12 x 4 meter aan beide zijden. Er zitten sparretjes onder het pannendak met asbest. Ik wil het dak laten renoveren. Graag nodig ik bedrijven uit om de situatie hier te beoordelen en een offerte te verzorgen.

Zinken bakgoot vervangen

Samen met mijn buurman willen wij graag onze zinken bakgoot vervangen over een lengte van 13 meter. Op 1 gedeelte moet een regenwater afvoer worden geplaatst samen met een nieuwe regenpijp. De bakgoot heeft een afmeting van 19 cm breed x 7 cm hoog ( dit is geschatte afmeting omdat we er niet goed bij komen. Gaat om de goot aan achterkant van de woning en hier kan een stijger staan. Het betreft twee tussenwoningen dus de dakgoten moeten weer goed aansluiten op die van buren.

EPDM plaatsen op een plat dak

Het dak van mijn schuur wil ik laten voorzien van een nieuwe laag EPDM. Het gaat om 11 vierkante meter en hier ligt nu bitumen op. Daarnaast wil ik de houten boeidelen laten vervangen, dit mag weer van hout worden of van een ander onderhoudsvriendelijk materiaal. Het dak is 2,40 bij 4,60 meter en tevens moeten de daktrimmen worden vervangen. Graag ontvang ik een offerte.

Plat dak met EPDM bedekken

Ik wil graag mijn dak laten bedekken met EPDM. Het gaat om een dak van ongeveer 100 m2. Zou dit met EPDM willen bedekken, om dit als ondergrond voor een groen dak te gebruiken. Uiteraard worden alle nodige foliën doorvoor ook aangewend.

Dakgoten voor en achter reinigen

Ik wil graag de dakgoten laten reinigen,voor en achter. Het is een tussenwoning. Graag een offerte.

Dakpannen mansardedak vervangen

Van onze 8 meter diepe woning uit 1913 willen we alle dakpannen vervangen. Het gaat om een mansardedak. Graag een indicatie wat dit ongeveer gaat kosten.

Dakbedekking op de overkapping aanbrengen

Wij gaan een overkapping aan de achterkant van ons huis maken. Het platte dak heeft een breedte van ongeveer 7 meter bij 3,5 meter. Er komen twee lichtkoepels in en de afwerking met een zinken kraaltje. Ik bouw deze overkapping zelf en ben eind juni toe aan de dakdekker. Graag advies over het te gebruiken materiaal.

Lichtstraat in piramidevorm plaatsen

Ik zou graag offerte willen van lichtstraat zoals jullie op de site als foto laten zien (piramidevorm). Maat 1,60 x 3,30 van meranti hardhout met gelaagd glas en ook graag verschil aangeven met plexiglas.

Goot vervangen

De goot achter heeft een kuil in het midden en moet waarschijnlijk vervangen worden. De goot is waarschijnlijk van hout met een zinken bak en ongeveer 8 meter lang.

Dakpannen vervangen en controleren

Dakpannen vervangen en controle uitoefenen en het loodwerk nakijken.

Dakgoot nakijken en/of vervangen

De zinken dakgoot aan de achterzijde van de hoekwoning dient gecontroleerd te worden daar het water in de goot blijft staan. De goot is 8 meter lang en dient gerepareerd te worden of vervangen.

Dakgoot vervangen van een tussenwoning

Een tussenwoning waarvan de dakgoten aan beide kanten moeten worden vervangen. Het huis is 5 meter breed. Zinken dakgoot bevindt zich op 2e verdieping. Mogelijkheid is er om de buren ook mee te laten doen, dit wordt nog overlegd.

Dakdoorvoer plaatsen op het dak

Wij hebben lekkage bij een dakdoorvoer, het is een hellend dak. Bereikbaar eventueel via zolderraam. De doorvoer mag verwijderd worden. We hebben nog 2 stuks dakpannen liggen om het gat dicht te maken.