Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Driehuis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Driehuis heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Driehuis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Driehuis of directe omgeving.

57 klanten uit Driehuis bevelen een bij Casius in Driehuis aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Driehuis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen, groen dak aanleggen, dak woning vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Driehuis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Driehuis:

Garagedak vervangen door EPDM plus afschot aanbrengen en boeidelen

Wij willen graag het platte garagedak vervangen samen met de buren (is één groot rechthoekig dak van 660x705cm). Het betreffen twee garages met een gedeeld dak. Werkzaamheden: - Oude bitumen/teerlaag met grind verwijderen en afvoeren - Oude boeidelen en mastieken verwijderen - Opnieuw afschot met OSB platen aanbrengen, het liefst met een tussenafscheiding op het dak - Rechte opstaande randen maken en nieuwe boeidelen (wit gegrond multiplex of wit kunststof) - EPDM dakbedekking aanbrengen (door tussenafscheiding in het midden kunnen dit 2 stukken EPDM worden ipv 1 enorme grote) - Aluminium daktrim aanbrengen rondom en hemelwaterafvoeren aanbrengen. Aanvang werkzaamheden: z.s.m.

Oud pannendak vervangen

Wij hebben een hoekwoning waarbij het pannendak aan vervanging toe is. De oude pannen en panlatten dienen te worden verwijderd en afgevoerd en nieuwe geplaatst. Er zijn 2 dakkapellen aanwezig en de oppervlakte van het dak is 90 m2. De woning is goed te bereiken.

Nokvorsten sneldek RBB repareren

Een of twee nokvorsten zijn gebroken en op sommige plaatsen laat de specie los. Graag zou ik een offerte willen voor het vervangen van de gebroken nokvorsten en het aan helen van de specie. Ik heb nog twee reserve vorsten (Sneldek RBB) in mijn bezit. De nok is ongeveer 8 meter breed. Wellicht zijn er nog meer nokvorsten gebroken maar dit weet ik niet want ik kan dit niet goed zien.

Dakpannen nalopen

Ik wil graag een nieuwe dakpannen laten leggen. Het ligt nu scheef vanwege stormschade en is 50 jaar oud.

Dakgoten schoonmaken

Ik wil graag de dakgoten laten schoonmaken aan de voor- en achterzijde van mijn woning, in totaal ongeveer 13 m1. De goten zijn moet een ladder goed bereikbaar.

Lekkage bij dakkapel en dak nakijken en repareren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte om de lekkage van de dakkapel op te lossen. Bij harde regen en veel wind lekt het door op 1 specifiek punt, dakkapel ligt op het noordoosten. Graag op korte termijn. Ik vermoed dat het gaat om de een afvoer die niet werkt.

Dakbedekking op de garage vernieuwen

Circa 25 m.

Pannendak vervangen 97 m2

Het vervangen van pannendak, in totaal 97 vierkante meter: verwijderen oude pannen en latten en plaatsen nieuwe pannen.

HET DAK VAN EEN SCHUURTJE ...

HET DAK VAN EEN SCHUURTJE VERVANGEN. Plat dakje met een boeideel. Ongeveer 6m2.

Vervangen dakpannen door nieuwe: type ...

Vervangen dakpannen door nieuwe: type tuile du nord rood. lnclusief slopen en afvoeren oude pannen. aanbrengen dakfolie, daktengels en panlatten en zinkwerk. Totaal 94 vierkante meter