Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakreparatie op een schuur:

Dakreparatie op een schuur

my backyard storage room roof is leaking and I would like to repair it. Is it possible to do it as soon as possible? I can send you a photo for you to see how it looks like. Thanks for answer.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakreparatie op een schuur uit heel Nederland:

Dakreparatie/renovatie in verband met lekkage

Ik heb daklekkage in mijn huis en schuur. Een deel van de dakplaten moet vervangen worden en misschien wil ik het hele dak laten renoveren. Er liggen zonnepanelen die verwijderd moeten worden. Ik heb een zadeldak en dakterras. Het huis is 5 bij 12 meter. De schuur is 6 meter lang. Het dak is dus ongeveer 100 tot 150 m2.

Waterschade na storm verhelpen

Ik wil een offerte van de waterschade die ontstaan is na de storm van 3 januari en vandaag. Dakkapel badkamer lekt. Plafond eerste verdieping lekt, komt waarschijnlijk van dakkapel op zolder. Tevens nog een dakkapel op de schuur de op 3 januari lekte. In offerte moeten zowel dakreparatie als plafondreparatie worden meegenomen.

Dakreparatie van een schuur

Van lichte lekkage in de hoek van de half stenen / half houten schuur in de tuin. Lichte vochtdoorslag en langzaam druppelen bij harde regen. Zelf gezocht maar kan het lek niet vinden. Schuur heeft een bitumendak, graag zou ik het lek gerepareerd hebben, rest van het dak ziet er goed uit. Offertes gaarne per email, door werk offshore niet altijd telefonisch bereikbaar.

Dakreparatie aan een schuurtje

Onze schuur/tuinhuisje heeft een lekkend dak. Wij hebben al Auqaplan dakbedekking gekocht. Het dak is 3.50 meter bij 2 meter aan beide zijden (schuin dak). Waarschijnlijk moet de onderlaag (van hout) vervangen worden door underlayment. Er zitten nu shingles op. Wij willen ook dat al het afval wordt meegenomen.

Dakreparatie van een daklekkage

Wij hebben klein beetje lekkage op de asfaltdakbedekking op onze schuur. Het is een klein plekje van ongeveer 0.5 m2. Het totale oppervlakte van de schuur is 12 m2. Graag willen wij dit laten repareren tegen een gunstige prijs.

Dakreparatie met spoed

Plat dak schuur bouwjaar 1972 moet vervangen worden. Oppervlakte 15 m².

Diverse klussen in huis

Klussen in huis: 1. Elektraklussen: diverse lampen bevestigen, dimmer vervangen, hotelschakelaar laten functioneren, verzinken stopcontacten. 2. Schuur: dakreparatie en schilderen. 3. Vloer egaliseren. Materiaal in onderling overleg. Klussen zijn zeer verschillend van karakter.

Dakreparatie vanwege een daklekkage

Er is waterschade ontstaan in de schuur mtr) waardoor het hout onder het dak nu nat is. Ik moet van mijn verzekeringsmaatschappij een offerte laten maken voor reparatie. Mogelijk moet het hout ook vervangen worden. Bijgevoegd heb ik een foto van het gebouwtje zelf en een foto van de schade

Dakreparatie bij een schuurtje

Het dak van de schuur is beschadigd door lekkage. De beschadigde delen (dakplaten van spaanplaat en de rachels) onder de dakpannen moeten worden vervangen. Afmeting ongeveer twee-en-een-halve meter bij iets van 3 meter. Graag even komen kijken naar wat er noodzakelijk is. Wij hebben een foto van het schuurtje, mogelijk kan ik een foto van de binnenzijde nemen. Extra informatie eventueel mogelijk via e-mail.

Dakreparatie bij schuur uitvoeren

Het dak van de schuur lekt. Graag zou ik dit laten repareren. Het is geen grote lekkage, meestal alleen wat druppels aan de binnenkant van de schuur, soms iets op de grond. Het is een plat dak. Schuur zit aan de schuur van de buren vast.