Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoten vervangen en regenpijpen vervangen:

Dakgoten vervangen en regenpijpen vervangen

De werkzaamheden zijn: - Het vervangen van de bestaande dakgoten door kunststof dakgoten circa 17 meter. De dakgoten zijn nu van zink met een houten bekisting. Het liefste wil de VvE dat alles wordt vervangen door kunststof - Vervangen van 2 regenpijpen
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten vervangen en regenpijpen vervangen uit heel Nederland:

Dakgoten vernieuwen

De zinken dakgoten van mijn hoekwoning dienen te worden vervangen. De lengte van de goot is ongeveer 6 a 7 meter. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor goten van zink of van kunststof.

Dakgoten vervangen

De dakgoten zijn oud en lelijk. De boeien zijn nog in redelijke staat. Het gaat om circa 14 meter dakgoot. Mijn voorkeur gaat uit naar kunststof.

Lekkende dakgoten vervangen

De dakgoot lekt op meerdere plaatsen. Mag vervangen worden. Momenteel zink, mag eventueel ook kunststof worden. Graag een offerte voor beide opties. Dakgoot moet gekoppeld worden aan die van de buren (tussenwoning). Boeiborden zullen ook rot zijn. Is trespa een optie bij het vervangen?

Daklekkage repareren, dakgoten en regenpijp vervangen

Wij hebben voor en achter problemen met onze dakgoten. Ik wil graag een afspraak maken voor iemand die langs zou kunnen komen om de dakgoten, het hout erboven, en de regenpijpen te vervangen. De dakgoten zijn volgens mij van zink, het hout moet vervangen worden met keralit en de regenpijpen zijn plastic en daar wil ik wat duurzamer materiaal voor terug, zodat dit niet weer gebeurt. Ook mag de vakman eventueel het puin afvoeren. De afmetingen weet ik zo nu niet maar ik kan dat nog gaan opmeten.

Dakgoot en boeiboorden vervangen

De dakgoten en de boeiborden van de garage bij onze vrijstaande woning zijn ruim 30 jaar oud. Het is ons niet duidelijk van welk materiaal de goten op dit moment van zijn. De nieuwe goten dienen van zink te worden. De boeiboorden zijn van hout en moeten worden vervangen door trespa. De lengte is ongeveer 9 meter per zijde.

Dakgoten vervangen

Ik wil de dakgoten vervangen, voor (3 woonlagen) en achter (2 woonlagen). Het gaat om ongeveer 11 meter.

PVC dakgoten vervangen door zinken goten

Wij hebben nu aan de voor- en achterzijde van onze vrijstaande woning een pvc dakgoot hangen van elk 8 meter lang. Ik wil die dakgoten laten vervangen door zinken goten. Ook de beugels moeten vervangen worden. Per goot is er 1 uitloop naar een HWA. Er is hier en daar sprake van lekkage, daarom wil ik de vervanging niet te lang meer uitstellen. Ik ontvang graag uw offerte.

Dakgoten voor en achter het huis vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning. De lengte per goot is ongeveer 6 meter.

Dak renoveren

Ik wil isolatie op een bestaand dak aanbrengen met nieuwe pannen en koekoeken. Dakgoten zijn goed dus die hoeven niet vervangen te worden. Het huis is 10 bij 12 meter. Het dak is behoorlijk stijl dus het is een stuk groter.

Boeidelen vervangen

Ik wil graag de oude boeidelen laten vervangen door kunststof dakgoten. De boeidelen zijn ongeveer 37 cm breed en totaal 36 meter ongeveer.

Partners

Partners van Casius