Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkage repareren:

Daklekkage repareren

Ik heb lekkage in mijn slaapkamer, deze lekkage komt omdat er een probleem is met het dak. Dit wil ik graag gerepareerd hebben.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage repareren uit heel Nederland:

Daklekkage repareren

De lekkage betreft of van een plat dak (dakkappel) of een schuin dakpannen of een dakgoot

Lekkend dak herstellen

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak van de uitbouw aan de woonkamer. Ongeveer 11 m2.

Daklekkage repareren

Goot lekkage opsporen en repareren . Het gaat om een dak van 8 meter breed.

Daklekkage opsporen en repareren

Zojuist heb ik een lekkage gevonden bij ons op zolder. Het druppelt een klein beetje, het stroomt er gelukkig niet met bakken uit. Wellicht is het gekomen door de sneeuw die is gaan smelten. Wij hebben zelf nog een stuk of 20 reserve-dakpannen liggen. Graag verneem ik een schatting van de eventuele kosten.

Plat dak repareren

Een daklekkage opsporen en repareren. Het lekt op één plek. Het is een plat dak op zolder. Het water loopt niet goed weg dus bij veel regen loopt het water op en dus ergens door een scheurtje naar binnen. Ik denk zelf dat een nieuwe laag op de oude laag al voldoet. De dakbedekking zal een jaar of 15 oud zijn.

Daklekkage verhelpen

Lekkage opsporen en repareren. Er komen druppels uit de balk die boven een raam zit, dit is op de eerste verdieping. Ook in de aanbouw lekt het op de aansluiting met het huis. Plat dak met bedekking van 8 jaar oud.

Daklekkage op woonwagen repareren

Daklekkage op sowieso 2 plaatsen. Het gaat om een woonwagen met een pannendak. Lengte 15 meter breedte 5 meter. Wat gaat het ongeveer kosten om de lekkages te verhelpen?

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak.

Daklekkage verhelpen en koepel plaatsen

Bij mijn lichtkoepel van 1 bij 1 meter groot op het platte dak heb ik in 1 hoek lekkage. Daar de koepel verouderd is wil ik deze graag volledig laten vervangen. Daarnaast heb ik in mijn uitbouw de badkamer. Ook hier zie ik in 1 hoek vochtplekken. Dit wil ik dan ook gelijk laten nakijken en repareren.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Plat dak. De lekkage betreft druppels vanuit het plafond op verschillende plekken, in een rechte lijn over in totaal circa 2 meter.

Partners

Partners van Casius