Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkage repareren:

Daklekkage repareren

Ik heb lekkage in mijn slaapkamer, deze lekkage komt omdat er een probleem is met het dak. Dit wil ik graag gerepareerd hebben.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage repareren uit heel Nederland:

Daklekkage repareren

Ik wil de daklekkage van mijn woning repareren. Het gaat om een plat dak. De lekkage is nu wel een beetje gerepareerd, maar tijdelijk. Dit moet wel gerepareerd worden. Ik wil graag dat iemand langskomt om ernaar te kijken. Ik weet niet wat voor dak ik heb.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het lekt hoogstwaarschijnlijk door een plat dak heen naar beneden. Toen het laatst zo hard regende kwam het er op verschillende plekken met liters doorheen, met gele kringen tot gevolg. De houten vloer van de verdieping erboven is ook vochtig. Helaas kan ik nu geen foto meesturen, omdat de bovenverdieping niet van ons is. Ik hoor graag snel van u!

Daklekkage repareren

Er is een lekkage waargenomen ter plaatse van de dakkapel. De lekkage dient nader destructief onderzocht te worden aan de buitenzijde. In het ergste geval dienen er loodslabben aangebracht te worden rondom de dakkapel.

Vermoedelijke daklekkage opsporen en verhelpen

Vermoedelijke daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage repareren

Wij hebben op een aantal plekken op het dak een lekkage. Er is al een detectie uitgevoerd waaruit is gebleken dat de dakbedekking niet meer goed is, er een aantal pannen moeten worden vervangen en dat er in de zinken dakgoot een aantal lekken zit. Graag een offerte om dit te verhelpen.

Daklekkage repareren en eventueel dak vernieuwen

Waarschijnlijk een geheel nieuw dak. Mijn ouders hebben 8 jaar geleden een chalet (blokhut) geplaatst. Nu is het na al die jaren gaan verouderen en is er nu lekkage. Deze blokhut wordt gebruikt als kantoor, erg belangrijk dat de lekkage wordt verholpen. Het gaat hierbij om een puntdak van 45 m2. Ik zou graag van u willen weten wat het zou gaan kosten dit te verhelpen. Graag mailen.

Daklekkage bij schoorsteen repareren

Lekkage bij schoorsteen.

Daklekkage aan chalet repareren

Daklekkage repareren het gaat om een plat dak van 12 m2 van een chalet. Er is een boom door de storm tegen de zijkant aangevallen, daktrim en balk eronder is stuk dus een nieuwe balk en trim en nieuw dakbedekking. Graag een offerte wat ong. De kosten zijn. Binnen lekkage doordat balk doormidden is en daktrim kapot is. Dus en lekkage en dakreparatie.

Plat dak vanwege een daklekkage herstellen

Repareren of vervangen van het platte dak 60 m2. Op het moment ligt een kunststof dak op mijn woning. Ik wil weten wat de opties zijn voor een nieuw dak.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft dakpannen van een schuin dak. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte

Partners

Partners van Casius