Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bitumen dak renoveren:

Bitumen dak renoveren

Ik wil het bitumen dak renoveren van mijn schuur. Het dak is van hout met bitumen erop. De oppervlakte is ongeveer 8 m2.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bitumen dak renoveren uit heel Nederland:

Bitumendak vervangen voor EPDM dakbedekking

Bitumen plat dak vervangen van de garage en woonkamer met EPDM dakbedekking, grote ongeveer 40 vierkante meter.

Golfplaten dak vervangen door bitumen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Sloop van huidig dak doen we zelf (board en golfplaten). Gaat om aanbrengen volledig nieuw geïsoleerd bitumen plat dak op aanbouw. Afmetingen: 8. 5 x 3. 2 m. Gedeeltelijk tegen woonhuis (4. 2m).

Nieuw plat dak

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Roofing (bitumen) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 75 m2 plat dak. Oud bitium verwijderen, isolatie 14 cm pir en nieuw bitium aanbrengen.

Isoleren van bestaand plat dak

Het gaat om het isoleren van een bestaand plat bitumen dak van 3 bij 3 meter van de bijbouw met daarop een dak koepel van 1,2 bij 1,2 meter die moet vervallen. De houten platen langs het dak zijn ook niet meer 100% ondanks dat deze geschilderd zijn. Wij willen graag een goed geïsoleerd plat dak met bitumen afdek. Als het nodig is de platen langs het dak vervangen en geen dak koepel meer.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft 2 hellende daken van ong. 9m lang - 2,50 m hoog, waarvan 1 zijde met schoorsteen en klein kantelraam. Huidige asbest-leien wordt door ons zelf afgevoerd. Graag 2 offertes: a) eternit-leien en b) bitumen-singels Aantal buren hebben aangegeven ook geïnteresseerd te zijn. Sommige denken aan isolatie-buitenzijde.

Daken vernieuwen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, groendak, Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het dak dateert van voor de oorlog. Sinds die tijd is er weinig mee gebeurd (qua onderhoud) en dus is het dak aan een flinke renovatie toe. Naar verwachting betreft het dak pakweg 80 vierkante meter hellend dak en 20 vierkante meter bitumen/EPDM. Daarbij ook nog een sedum/groendak van pakweg 40 vierkante meter. Naar verwachting ook het plafond in 2 kamers vervangen als gevolg van waterschade. Ik heb bouwtekeningen die gevalideerd zijn tot pakweg een aantal centimeters. Ook lever ik foto's aan van de bestaande situatie. Gaarne contact en ik stuur de details op.

Plat dak isoleren

Betreft een plat dak van 330 m2 met 5 lichtkoepels (totaal circa 30 m2). Verwijderen van een bitumen dakdekking. Aanbrengen isolatie met OSB 9 mm gipsplaten. Afwerken bitumen. Ik twijfel nog om het van boven of van onderen te isoleren. Wat is het beste?

Nieuw plat dak

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? EPDM, roofing (bitumen). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft renovatie van bestaande dak van een bungalow. Het zijn platte daken onder een lichte helling (20 gr schat ik). Bestaande bitumen is aan vervanging toe en de isolatiewaarde is vrij laag. Het betreft een bungalow uit jaren 70. Via deze site lijkt me een nieuwe isolatie aan de buitenkant in combinatie met een nieuwe waterdichte laag de beste optie. Totale oppervlakte is circa 160 m2, betreft 1 bouwlaag.

Nieuw plat dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Garagedak met bitumen wat vervangen moet worden (24m2), (3,2*8*2,8*8). Oude bitumen verwijderen als optie. Dakbedekking op carport hoeft niet vervangen te worden = werkplek.

Plat dak met bitumen en grind extra isoleren

Het is een plat dak met bitumen en grind van circa 500 m2. Het dak ligt er nu zo'n 15 jaar en is qua isolatie toe aan een opwaardering. Ik heb begrepen dat het mogelijk is op het bestaande bitumen isolatie materiaal aan te brengen en daar weer een beschermlaag over heen te leggen. Graag uw advies en een passende offerte.

Partners

Partners van Casius