Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bitumen dak renoveren:

Bitumen dak renoveren

Ik wil het bitumen dak renoveren van mijn schuur. Het dak is van hout met bitumen erop. De oppervlakte is ongeveer 8 m2.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bitumen dak renoveren uit heel Nederland:

Bitumen dakbedekking vervangen en optioneel isoleren

Ik heb een bovenwoning die ik ga verhuren. Het huis heeft een plat dak van ongeveer 50 m² met bitumen dakbedekking. Ik wil laten beoordelen of dat geïsoleerd kan worden en daarbij moet het bitumen worden vervangen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Nieuw bitumen dak leggen

Ik wil graag dat er een nieuw bitumen dak gelegd wordt op een houten overkapping van 9 m2.

Pelletkachel installeren met een rookkanaal

Wij hebben een pelletkachel gekocht en willen die laten installeren. Er moet nog een rookgasavoer worden aangelegd. Daarvoor moet er een gat door een tussenmuur tussen de woonkamer en de garage worden gemaakt en een doorvoeropening in het platte dak van die garage. Het dak is voorzien van bitumen dakbedekking. We laten de klus hier graag beoordelen en inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

Plat dak 10.30 bij 4 meter oude dakbedekking verwijderen Dan een nieuw dak leggen van 5 cm dikke isolatie met bitumen dakbedekking en nieuwe daktrimmen aanbrengen. Er zitten 2 afvoeren op het dak en 2 ontluchtingskappen.

Herstel of vervanging van de dakbedekking op een dakkapel

Wij hebben lekkage via het platte dak van onze dakkapel. Het dak is ongeveer 5 m² groot en we denken dat er bitumen dakbedekking op ligt met langs de randen een daktrim. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie voor het repareren of vervangen van de dakbedekking. We stellen een bezoek op prijs.

Plat dak vervangen en mogelijk isoleren

Het oude grind en het bitumen dient te worden verwijderd. Hierna moet er een nieuwe daklaag aangebracht worden en eventueel een isolatie. Het dak dient beloopbaar te zijn en de oppervlakte is 4 bij 4 meter. Er is nog geen lekkage aanwezig.

Inbraakbestendige lichtkoepel plaatsen

Ik zou graag een inbraakbestendige (100 x 100 cm) lichtkoepel laten plaatsen op het platte bitumen dak om zo meer licht in onze badkamer te krijgen, daar zit geen enkel raam dus het zou prettig zijn als de koepel ook open kan om te luchten. Of u door hout of beton heen moet weet ik even niet, dus ik zou graag beide opties zien op de offerte.

Bitumen en dakbeschot vervangen

Het betreft het vervangen van een bitumen dak inclusief het spaanplaten dakbeschot voor 18 mm underlayment en 8 cm pir. De totale oppervlakte is 125 m2.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanleggen in een recreatiewoning

Wij hebben een gelijkvloerse recreatiewoning uit de jaren '60 met een houten dak met bitumen dakbedekking. We willen daar een houtkachel plaatsen en zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons een rookkanaal kan aanleggen en de kachel kan aansluiten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Nieuwe dakpannen leggen

Ik wil mijn dak dat op dit moment bedekt is met bitumen verwijderen en een pannendak van 90 m2 plaatsen.

Partners

Partners van Casius