Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Diemen of directe omgeving.

1099 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing, asbest saneren, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Diemen:

Dakpannen vervangen en lekkage dakkapel verhelpen

Ik wil een aantal dakpannen vervangen en een lekkage aan mijn dakkapel verhelpen. Mijn dak is 8 meter breed. Ik ontvang graag een offerte.

Dakbedekking bijkeuken vervangen

Op het platte dak van de bijkeuken wil ik de dakbedekking laten vervangen, met een oppervlakte van circa 12-15 m2. Tevens zorgen dat bij extreme regenval het overtollig water goed weg kan. Onlangs hadden we veel lekkage in de keuken.

Dak vernieuwen

Ii ben op zoek naar iemand voor het vervangen van de dakbedekking (bitumen) op een uitbouw (platdak) inclusief verwijderen van oude dakbedekking (15 m2) en plaatsen van lood op gevel (6 m).

Daklekkage opsporen en repareren

Wij hebben gisteren water in de slaapkamer aangetroffen. Wij vermoeden dat dit van het dak komt. Aangezien er alleen lekkage is in 1 kamer gaan wij er van uit dat het lek zich in 1*3m van het dak bevind (er was water onder de dakkapel in de zolder en in de slaapkamer op de eerste verdieping).

Vervangen dakkapel bedekking

Het gaat om twee dakkapellen van 3. 85 meter breed en 1. 47 meter diep. Deze bedekking moet vervangen worden en daarbij ook de dak lijsten. Graag zou ik een offerte ontvangen.

Kunststof kap van een dakkoepel vervangen

Door de harde storm is de isolatie losgelaten, tussen de dakkoepel en het kunststofraam. Het raam moet vervangen worden. Het zit op de schuur aan de voorzijde van het huis. + 1x1 zonwerend.

Plat dak beleggen

Wij willen de huidige bedekking van onze garage en de uitbouw van onze kamer, totaal ca 60 m2 opnieuw laten beleggen.

Dakbedekking vervangen schuur

Betreft een schuur van 6m2. Bestaande dakbedekking vervangen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen)

Hellend dak repareren

Ik wil graag een offerte voor een reparatie aan het dak vanwege lekkage op 3 kleine plekken in een oppervlak van 6 m2. De woning is 8 jaar oud.

Replace roof tiles

We would like to repair damage/water leaking on our roof and add insulation.

Dakreparatie op een schuur

my backyard storage room roof is leaking and I would like to repair it. Is it possible to do it as soon as possible? I can send you a photo for you to see how it looks like. Thanks for answer.

Schuin dak bedekken

Op een plat dak (hout met bitumen) een schuin aflopend dak maken met golfplaten. Schuurtje van 2x6 meter

Daken schoonmaken en impregneren

Mede namens nog 5 soortgelijke huizen (2 onder 1 dak) ontvang ik graag een offerte voor: - Het reinigen van de voorzijde van het dak plus het optioneel voor de zijkant plus optioneel voor de achterkant. - Het impregneren van het gereinigde dak deel. Sommige huizen kiezen wellicht voor slechts 1 deel en anderen voor 2 of 3 delen van het dak. Dus de offerte ook zodanig opbouwen dat ieder deze keuze kan maken en de kosten uit de offerte kan afleiden. Bij een aantrekkelijke offerte doen er wellicht nog enkele van de 12 huizen mee. Het zijn best grote daken van ongeveer 100 m2 per deel.

Isoleren van een puntdak

Ik heb een stuk plat dak van 5 x 4 meter en een stuk punt dak (dakpannen tussenwoning) van 2,5 x 5 meter en de voorzijde van het puntdak is 5 x 4 meter. Op het platte dak (momenteel EPDM) zou ik graag bitumen willen laten branden en zo isoleren van buiten af. Op het puntdak liggen momenteel dakpannen, het liefst zou ik dit ook van buiten af willen laten isoleren, maar indien dat niet mogelijk wil het van binnen laten doen.

Dakgoten vervangen en regenpijpen vervangen

De werkzaamheden zijn: - Het vervangen van de bestaande dakgoten door kunststof dakgoten circa 17 meter. De dakgoten zijn nu van zink met een houten bekisting. Het liefste wil de VvE dat alles wordt vervangen door kunststof - Vervangen van 2 regenpijpen

Lichtstraat in het dak plaatsen

Betreft in de woonkamer in de uitbouw (2.4 meter) in een betonnen dak (prefab) een dakraam / lichtstraat plaatsen. Ik wil graag prijzen voor verschillende grotes. Betreft nieuwbouw. Dak is opgebouwd uit 'kanaalplaatvloeren'.

PVC dakbedekking op een schuur vervangen

Mijn woning is 25 jaar oud en de pvc dakbedekking op mijn schuurtje stamt uit die tijd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de vervanging van 6 m² pvc op dat dak. Er is geen sprake van lekkage dus het is niet urgent. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn.

PVC op schuurtje leggen

Ik wil graag een PVC dak laten leggen op een schuur van 2 bij 3 meter.

Lichtkoepels vervangen

Wij hebben 2 lichtkoepels met een diameter van 100 cm in de uitbouw van onze woonkamer, rond 2012 gemonteerd. Beide koepels lijkt niet goed geïsoleerd te zijn. Graag maken wij een afspraak om de koepels te beoordelen en aan te geven of dit gerepareerd kan worden of dat deze vervangen moeten worden.

Lekkage dakkapel verhelpen

Ik zou graag lekkage aan de zijkant van dakkapel willen laten opsporen. Aantal dakdekkers hebben verschillende reparaties uitgevoerd, maar het heeft niet geholpen. Het gaat om een eengezinswoning in Diemen. Makkelijk bereikbaar met een ladder.

Daklekkage repareren

Ik heb lekkage in mijn slaapkamer, deze lekkage komt omdat er een probleem is met het dak. Dit wil ik graag gerepareerd hebben.

Bitumen dak renoveren

Ik wil het bitumen dak renoveren van mijn schuur. Het dak is van hout met bitumen erop. De oppervlakte is ongeveer 8 m2.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Volgens mij is de lekkage bij het punt waarbij de openhaardafvoer door het dak gaat.

Oude lichtkoepel vervangen door JET BIK dakkoepel

Ik heb op een plat dak op de 1e etage van mijn hoekwoning een oude lichtkoepel van 120 x 120 cm. Ik wil die laten vervangen, inclusief de opstand. Daarna wil ik er een JET BIK dakkoepel laten plaatsen met dubbel glas. Het dak is van beton. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Er is geen haast mee, de uitvoering kan in onderling overleg worden ingepland.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Ik heb in mijn woning lekkage, vermoedelijk via het schuine pannendak. Ik heb op de 2e verdieping waterplekken aan de binnenmuren. Ik zie dat de buitenmuren aan die zijde van de woning ook nat zijn, maar dat zit lager dan de waterplekken binnen. Daarom denk ik dat de lekkage niet bij of via de dakgoten ontstaat, maar dat de oorzaak hoger zit, namelijk ergens bij een aansluiting op het pannendak. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang dan uw offerte.