Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Helder of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovaties, rieten dak vervangen, sedumdak aanleggen, dakrenovatie schuin dak, het isoleren van het dak van een oude woning, dak van buitenaf isoleren, dakkapel plaatsen en buitengevel isoleren, asbest dakplaten verwijderen en vervangen, compleet dak vernieuwen en een lichtkoepel plaatsen, dakrenovatie en dakkapel, dak vernieuwen, dak van buitenaf isoleren en de dakpannen vervangen, lekkage dak lokaliseren en repareren + dakpannen vervangen door dakpanplaten, plat dak van een pand van buitenaf isoleren en opnieuw bedekken, dakbedekking vernieuwen, isoleren licht hellend dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Helder:

Omlijsting dakgoot vervangen door trespa

Ik wil graag de omlijsting van de dakgoot vervangen, het gaat om ongeveer 6 meter het gaat om voor aanzicht en onderzijde. Ik heb een hoek huis dus er is ook klein kopse kant zichtbaar. De dakgoot zelf is van zink en mankeert niets, het gaat om het hout wat minder is. Misschien kan het één prijs worden omdat buurman naast mij ook interesse heeft om het te laten doen en die dakgoot is een tussenwoning en loopt aan één stuk door aan mijn dakgoot en zijn dakgoot is ook 6 meter en wil de zelfde delen vervangen. Afvoeren van het oude materiaal is niet nodig.

Herstel van plat dak met grind

Heb een plat dak van mijn garage van 18 m2. Het dak is nu bedekt met bitumen volgens mij en grind erop. En volgens mij zit er ergens een lekkage nu. Ik zoek iemand die hier even naar kan kijken.

Dakgoot bedekken met EPDM

Over een lengte van 6 meter wil ik mijn dakgoot en eventueel die van ook mijn buurman laten bedekken met EPDM. Dit in verband met een lekkage deze winter. De dakgoot loopt schuin af. Voor de werkzaamheden is er wel een hoogwerker of stellage nodig. De werkzaamheden wil ik graag hooguit in het najaar laten plaatsvinden.

Dakrenovatie

Woonhuis, bouwjaar 1866, 2 verdiepingen, plat dak. Staat van het dak door vereniging Eigen Huis als goed beoordeeld. Geen grondige inspectie echter. Advies van Eigen Huis was een omgekeerd dak. Een warm dak is wat mij betreft ook een goede optie. Het gaat om circa 30 m2. Wanneer de offerte zodanig is dat er ruimte is in mijn budget zou ik ook het keukendak en het dak van de schuur willen laten doen. Dat gaat om extra 22 m2 op de begane grond.

Dakbedekking vervangen

Dakbedekking van 18 vierkante meter schuur verwijderen en nieuwe EPDM dakbedekking aanbrengen. Aanpassen schuurdak of regenpijp zodat het water richting regenpijp loopt en niet naar de verkeerde zijde van het dak. (loopt nu naar rechtsachter in plaats van rechtsvoor zie foto). Het mooist zou zijn een mastiekdak of schuin aflopend maar dat schijnt niet meer te mogen.

Vervangen of reparatie van lekkage dakgoot

Huis uit 1907 op de hoek /zijkant lekt de goot, repareren/vervangen van een stuk van plusminus 3 meter op de hoek van het huis ( 1 meter aan de voorkant/ 2 meter aan de zijkant)huis heeft 2 verdiepingen dakgoot is zink, houtwerk eronder reeds hersteld zelf

Meedere daken isoleren

Ik vermoed dat ik een niet geïsoleerd dak met bitumen heb. Graag wil ik dit laten controleren en dan vanbuiten af (warm) laten isoleren met PIR platen en afwerken met EPDM folie. Het gaat om een deel van 3,5 bij 5 meter, een deel van 1,5 bij 5,5 meter en een deel van 4 bij 1 meter.

Dakconstructie van zolderkamer vernieuwen

De huidige dakconstructie is een houten opbouw met daarop het dak. We willen dit vernieuwen omdat we de zolder 9 x 6 meter in de toekomst willen gebruiken als kamer en om alles beter geïsoleerd te hebben.

Nokvorsten repareren

Ik zoek een dakdekker die bij vier woningen de nokvorsten kan vervangen. De totale breedte is ongeveer 20 meter. Het gaat om vier tussenwoningen.

Dakgootlekkage repareren

Mijn zinken dakgoot lekt op een soldeernaad. De dakgoot is 4-5 meter hoog.

Dakpannen vervangen

Ik zoek een dakdekker die mijn gehele dak kan voorzien van keramische dakpannen. Momenteel wordt het dak bedekt met betonnen dakpannen. De totale oppervlakte van het dak is ongeveer 200 m2. Het gaat om een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is. Het enige obstakel punt is het feit dat er twaalf zonnepanelen op het dak bevestigd zijn. Deze moeten tijdelijk verwijderd worden. Wij hebben momenteel betonnen dakpannen en overwegen die te vervangen door keramische dakpannen. vrijstaande woning.

Dak isoleren en eventueel pannen vervangen

Ik zou graag twee verschillende offertes willen hebben. De een met dak isolatie en leggen van nieuwe pannen en de ander zonder de isolatie en alleen het leggen van nieuwe pannen. De oppervlakte betreft ongeveer 100 m2.

Dakgoot vervangen

Graag ontvang ik offertes voor het vervangen van onze dakgoot, 2 keer 6 meter. Het betreft de voor en achterkant. Opties voor zink en kunststof wil ik graag ontvangen. De dakgoot zit op 6 meter hoog ongeveer.

Dakdoorvoer verwijderen

Ik wil een dakdoorvoer laten verwijderen en dichten, zodat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Het gaat om een schuin dak.

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering): Tussen de 14 en 16 vierkante meter. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft het isoleren van een plat dak boven de keuken en de badkamer.

Daken van meerdere huizen renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Leien. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? Ongeveer 80 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om meerdere huizen (20) met asbesthoudende leien dakbedekking. Deze wil ik verwijderd hebben en nieuwe laten plaatsen. Het dak is ongeveer 7-10 meter hoog.

Dakgoot vervangen of repareren

Onze dakgoot is kapot gegaan tijdens de laatste storm en we krijgen hem niet meer goed ingeklikt. Wij zouden graag de mogelijkheden willen weten voor het repareren van de goot of het eventueel vervangen. Het gaat om een kunststof goot aan de achterzijde van de woning. De goot is ongeveer 4.50 a 5 meter lang.

Hellend pannendak isoleren en renoveren

Jaren '30 woonhuis met houtskelet constructie, laten isoleren via buiten (75 m2). Pannen zijn volgens de bouwkundige keuring nog in een goede constructie en kunnen na isolatie hoogstwaarschijnlijk weer gebruikt worden. Dak is goed bereikbaar.

Vervanging golfplaten tuinhuisje

Op een tuinhuisje (uit circa 1991) zijn de golfplaten oud en deels kapot, en moeten vervangen worden. Het ligt naast de stoep en is dus goed bereikbaar. Zie ook de foto's. Het betreft grijze golfplaten die mogelijk asbesthoudend zijn. Een onderzoek daarnaar is echter heel kostbaar. Particulieren mogen kleine hoeveelheden afvoeren naar de stort. Gezien de beperkte oppervlakte mogen deze dus het beste is om ze te behandelen als asbesthoudend (inpakken in speciale plastic zakken) en naar afvalstation brengen. Daarna moeten er weer nieuwe grijze golfplaten op gemonteerd worden, bv bitumineuze platen. Uitvoering bij voorkeur binnen circa 1 maand, maar in overleg.

Afgewaaide dakpannen vervangen

Wegens storm zijn 10 dakpannen van mijn dak gewaaid waaronder 7 hoekpannen. Hiervoor in de plaats wil ik nieuwe pannen laten plaatsen. Aan de voorkant zijn er ook 2 hoekpannen af. Boven de goot en net onder dakrand.

Dakbedekking leggen

Het laten aanbrengen van nieuwe dakbedekking op een bestaand huis. Het betreffen 2 daken. Hoge dak van ongeveer 62,50 m2 en een lager dak van ongeveer 33 m2. Bedekking momenteel bitumen en het zijn beide platte daken.

Dakpannen vervangen en isoleren van buitenaf

Het betreft het vervangen van het dak inclusief de dakpannen en isoleren van het dak van buitenaf. De dak goten moeten worden vervangen voor zinken dakgoot inclusief betimmering. De goot is ongeveer 6 meter lang. Verder wil ik het dak laten isoleren met het liefst met een RC waarde van ongeveer 6. De oude pannen dienen te worden afgevoerd. De oppervlakte van het dak is 53 m2 groot.

Daklekkage naast dakkapel repareren

Ik heb daklekkage naast het dakkapel. Dit wil ik graag gerepareerd hebben. Het gaat om een oppervlak van plusminus 10 m2. De buitenkant van de dakkapel is makkelijk te bereiken. Er kan namelijk gestaan worden op het dak.

Daklekkage verhelpen en koepel plaatsen

Bij mijn lichtkoepel van 1 bij 1 meter groot op het platte dak heb ik in 1 hoek lekkage. Daar de koepel verouderd is wil ik deze graag volledig laten vervangen. Daarnaast heb ik in mijn uitbouw de badkamer. Ook hier zie ik in 1 hoek vochtplekken. Dit wil ik dan ook gelijk laten nakijken en repareren.

Vervangen bitumen dakbedekking inclusief dakplaten en afwatering

Voor mijn schuur van circa 10 vierkante meter met plat dak wil ik wegens lekkage de dakbedekking laten vervangen, inclusief de dakplaten. Tevens moet de afwatering opnieuw geconstrueerd worden en eventueel direct op het riool in de tuin i.p.v. de steeg (geen riool) gekoppeld worden.