Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Helder of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: eterniet platen van hellend dak verwijderen, compleet nieuw dak plaatsen, dak aanbrengen, asbestplaten verwijderen en cementvezelplaten plaatsen, dak renoveren, complete dakpannen dak vernieuwen, dak isoleren en pannen vervangen, geheel dakpannen dak vervangen, mansarde dak vervangen, dakpannen vervangen, ePDM leggen, boeiboorden bekleden met aluminium, dak renoveren, replace roof tiles, nieuwe dakbedekking aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Helder:

Dakdoorvoer verwijderen

Ik wil een dakdoorvoer laten verwijderen en dichten, zodat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Het gaat om een schuin dak.

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering): Tussen de 14 en 16 vierkante meter. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft het isoleren van een plat dak boven de keuken en de badkamer.

Daken van meerdere huizen renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Leien. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? Ongeveer 80 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om meerdere huizen (20) met asbesthoudende leien dakbedekking. Deze wil ik verwijderd hebben en nieuwe laten plaatsen. Het dak is ongeveer 7-10 meter hoog.

Dakgoot vervangen of repareren

Onze dakgoot is kapot gegaan tijdens de laatste storm en we krijgen hem niet meer goed ingeklikt. Wij zouden graag de mogelijkheden willen weten voor het repareren van de goot of het eventueel vervangen. Het gaat om een kunststof goot aan de achterzijde van de woning. De goot is ongeveer 4.50 a 5 meter lang.

Hellend pannendak isoleren en renoveren

Jaren '30 woonhuis met houtskelet constructie, laten isoleren via buiten (75 m2). Pannen zijn volgens de bouwkundige keuring nog in een goede constructie en kunnen na isolatie hoogstwaarschijnlijk weer gebruikt worden. Dak is goed bereikbaar.

Vervanging golfplaten tuinhuisje

Op een tuinhuisje (uit circa 1991) zijn de golfplaten oud en deels kapot, en moeten vervangen worden. Het ligt naast de stoep en is dus goed bereikbaar. Zie ook de foto's. Het betreft grijze golfplaten die mogelijk asbesthoudend zijn. Een onderzoek daarnaar is echter heel kostbaar. Particulieren mogen kleine hoeveelheden afvoeren naar de stort. Gezien de beperkte oppervlakte mogen deze dus het beste is om ze te behandelen als asbesthoudend (inpakken in speciale plastic zakken) en naar afvalstation brengen. Daarna moeten er weer nieuwe grijze golfplaten op gemonteerd worden, bv bitumineuze platen. Uitvoering bij voorkeur binnen circa 1 maand, maar in overleg.

Afgewaaide dakpannen vervangen

Wegens storm zijn 10 dakpannen van mijn dak gewaaid waaronder 7 hoekpannen. Hiervoor in de plaats wil ik nieuwe pannen laten plaatsen. Aan de voorkant zijn er ook 2 hoekpannen af. Boven de goot en net onder dakrand.

Dakbedekking leggen

Het laten aanbrengen van nieuwe dakbedekking op een bestaand huis. Het betreffen 2 daken. Hoge dak van ongeveer 62,50 m2 en een lager dak van ongeveer 33 m2. Bedekking momenteel bitumen en het zijn beide platte daken.

Dakpannen vervangen en isoleren van buitenaf

Het betreft het vervangen van het dak inclusief de dakpannen en isoleren van het dak van buitenaf. De dak goten moeten worden vervangen voor zinken dakgoot inclusief betimmering. De goot is ongeveer 6 meter lang. Verder wil ik het dak laten isoleren met het liefst met een RC waarde van ongeveer 6. De oude pannen dienen te worden afgevoerd. De oppervlakte van het dak is 53 m2 groot.

Daklekkage naast dakkapel repareren

Ik heb daklekkage naast het dakkapel. Dit wil ik graag gerepareerd hebben. Het gaat om een oppervlak van plusminus 10 m2. De buitenkant van de dakkapel is makkelijk te bereiken. Er kan namelijk gestaan worden op het dak.

Daklekkage verhelpen en koepel plaatsen

Bij mijn lichtkoepel van 1 bij 1 meter groot op het platte dak heb ik in 1 hoek lekkage. Daar de koepel verouderd is wil ik deze graag volledig laten vervangen. Daarnaast heb ik in mijn uitbouw de badkamer. Ook hier zie ik in 1 hoek vochtplekken. Dit wil ik dan ook gelijk laten nakijken en repareren.

Vervangen bitumen dakbedekking inclusief dakplaten en afwatering

Voor mijn schuur van circa 10 vierkante meter met plat dak wil ik wegens lekkage de dakbedekking laten vervangen, inclusief de dakplaten. Tevens moet de afwatering opnieuw geconstrueerd worden en eventueel direct op het riool in de tuin i.p.v. de steeg (geen riool) gekoppeld worden.

Lekkede dakgoot repareren of deels vervangen

Zat een oude lekkage in de dakgoot die weer is gaan lekker nu wil ik dit knap gerepareerd hebben of een stuk vervangen.

Plat dak opnieuw bedekken

Plat dak van de garage, afmeting 12 x 3 meter. Weghalen en afvoeren oude dakbedekking, plaatsen nieuwe dakbedekking en dakrandprofielen. Nader te beoordelen: staat van de hemelwaterafvoer in het dak.

Slechte dakgoot vervangen

De dakgoot is slecht moet vervangen worden. De lente 6 meter en is van zink. Gaat om de achterkant van de woning. De ruimte is makkelijk bereikbaar.

Kauwen onder de zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Ik wil kauwen nesten onder zonnepanelen laten verwijderen en daarna voorkomen voor de toekomst. Eventuele schade aan bedrading onder de panelen repareren en panelen reinigen. Het gaat om 20 panelen waarvan 10 op de oostelijke dak helft en 10 op de westelijke dak helft.

Vogelnesten opruimen en vogelwerende voorzieningen realiseren

Graag ontvang ik van u binnen een redelijke termijn een vrijblijvende offerte voor het verwijderen van resten van vogelnesten en gerelateerd vuil, het zo nodig herstellen van schade aan het dakbeschot en isolatie, alsook het (plaatselijk) realiseren van vogelwerende voorzieningen van een pannendak met twee dakkapellen en twee Velux dakramen. Het betreft een vrijstaand huis. U kunt te allen tijde de situatie ter plekke beoordelen.

Vogelnest verwijderen en vogelwering aanbrengen

Ik wil graag een nest uit het dakgoot verwijderen en wering plaatsen. En ik wil weten of er iets beschadigd is.

Dakpannen vervangen

Betref het vervangen van de betonnen sneldekpannen op een zadeldak van een woning uit 1979. Het dak is ongeveer 135 vierkante meter groot. Ik schat dat het ongeveer 1200 dakpannen zijn en 64 gevelpannen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Zinken dakgoot vervangen door kunststof

Mijn 5 meter lange zinken dakgoot (volgens mij een mastgoot) moet vervangen worden voor een kunststof dakgoot. Ik dacht de lekkage zelf te hebben vervangen, door deze met EPDM folie te lijmen, echter de aansluiting bij beide buren, lekt. Wat mijn grootste zorg is, is dat deze nieuwe dakgoot lekvrij moet aansluiten op de dakgoot van de buren, die hebben nog zink.

Bitumen op dakterrassen inspecteren en mogelijk vervangen

Ik ben secretaris van de VvE van een ronde woontoren met appartementen. Er is daar een penthouse met 2 terrassen van in totaal ongeveer 150 m². Daar ligt bitumen dakbedekking uit 1999, die in goede staat lijkt te zijn. Op het bitumen liggen betonnen tegels met rubberen tegelvoetjes. Op het moment wordt het penthouse verbouwd en komt de dakbedekking bloot te liggen. Dit biedt ons de kans om een controle te laten uitvoeren. We laten graag op korte termijn een inspectie uitvoeren van de dakbedekking. Mogelijk moet deze worden vernieuwd, waarbij de oude laag kan blijven liggen. Wij ontvangen graag uw advies en een prijsopgave.

Boeidelen en daktrim vervangen

Wij willen graag de boeidelen lanten vervangen. Hiervoor zijn er al 5 delen van 5.90 meter lang aanwezig en geschilderd. Verder zal er 25 meter daktrim vervangen moeten worden alsmede de vergaarbak en regenpijp voor een zinken exemplaar naar oud- hollands model.

Houten boeideel vervangen door kunststof

Ik woon in een tussenwoning met op de 1e verdieping een plat dak. Ik wil het houten boeideel aan de voorgevel graag laten vervangen, bij voorkeur door kunststof (Trespa). De lengte van het boeideel is ongeveer 6 meter. Er staat midden in het trottoir voor mijn woning een grote boom. Dit levert wellicht wat problemen op voor het bereiken van de werkplek. We laten de situatie graag even beoordelen en ontvangen daarna een offerte.

Garagedak compleet vervangen

Mijn garagedak moet vervangen worden. Ik sloop het zelf en wil aan iemand anders vragen het op te bouwen; vier balken vervangen, underlayment plaatsen, boeidelen en mastiekschroten. Het is 18 m2.

Boeidelen vervangen

De canexel boeidelen aan ons chalet op camping moeten vervangen worden door kunststof boeidelen. Het betreft 2 zijkanten en aan de achterzijde. De totale lengte is ongeveer 13 meter.