Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak:

Asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak

Het gaat om het verwijderen van deels asbest en deels reguliere golfplaten. Hierna het leggen van een pannendak. De totale dak oppervlakte is 370 m2. Dit gaat om de schuren, niet om het woonhuis. De vakman moet ook het puin afvoeren.
Onze klant uit De Weere (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak uit heel Nederland:

Asbest golfplatendak verwijderen van garage

Wij willen de golfplaten laten verwijderen en de garage is ongeveer 8 meter bij 2,30 meter. Weerskanten dak opp. Vlak

Kapschuur asbest verwijderen

Het betreft een kapschuur bedekt met asbest golfplaten. De eternietplaten zijnzeker 4 hoog opgestapeld om de kapschuur heen. ca 120 m2.

Cement golfplaten van dak tuinhuis verwijderen

Het betreft het verwijderen van 6 geschroefde asbest cement golfplaten, ongeveer 0,80 x 2,5 meter per stuk + nok + 2 x regengoot. De platen zijn direct op de balken geschroefd. Het gaat om een schuin dak van circa 12 m2 met een nok op ongeveer 2,50 meter hoogte. Uitzuigen schroefgaten en afvoeren asbestmateriaal. Indien mogelijk graag ook aanvullend een optionele prijs geven voor aanbrengen nieuw zwarte golfplaten + nok. De windveren zitten er al op. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. Graag ontvang ik uw offerte.

Asbest golfplaten dak vernieuwen

Paardenstal asbest golfplaten dak vernieuwen. Het grondoppervlak is 15-20 meter. Vervangen met golfplaten of eventueel lichtplaten. Er is geen saneringsrapport aanwezig.

Asbest golfplaten afvoeren en vervangen door stalen platen

Ik heb circa 130 m2 asbest golfplaten van een dak verwijderd. Deze platen 103 x 153 cm staan op de grond en moeten worden afgevoerd. Daarnaast heb ik nog circa 120 m2 asbest dak wat verwijderd en afgevoerd moet worden. Dat moet dan echter meteen weer bedekt met verzinkt stalen dakplaten.

Dak vervangen van schuur

Ik heb waarschijnlijk een asbest golfplaten dak die ik wil laten vervangen voor een nieuw dak van sandwichpanelen. De schuur is van 1973. Het dak is 8 bij 20 meter ongeveer. De vakman moet het puin vervolgens afvoeren.

Verwijderen van asbest van garageboxen

Verwijdering van 103 m2 asbesthoudende golfplaten op 5 garageboxen en vervangen door Eternit golfplaten NT Ecolor. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman gooit zelf alles weg.

Golfplaten dak met asbest verwijderen

De asbesthoudende golfplaten van het dak halen en afvoeren. Ongeveer 50 m2. Wat kost dit en welke kosten zijn er nog meer aan verbonden?

Asbest golfplaten verwijderen

Het verwijderen en afvoeren van asbest golfplaten van 18 garageboxen. Het terrein is goed bereikbaar. Mijn schatting is dat het ongeveer 150m2 betreft.

Asbest golfplaten vervangen

Er dienen asbest golfplaten van de garage verwijderd te worden en afgevoerd. Hierna wil ik graag nieuwe golfplaten laten aanbrengen. De oppervlakte is ongeveer 35 m2 en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig.

Partners

Partners van Casius