Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Cruquius te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Cruquius heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Cruquius u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Cruquius of directe omgeving.

18 klanten uit Cruquius bevelen een bij Casius in Cruquius aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Cruquius bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Cruquius staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Cruquius:

Golfplaten daken verwijderen van schuren

Er staat een pand te koop met verschillende bijgebouwen. Wij hebben wel interesse maar voordat we een bezichtiging of bod gaan doen willen we enkele prijsindicaties ontvangen. Er zitten op die bijgebouwen 95 tot 100 m² asbesthoudende golfplaten. Er is nog geen asbest-inventarisatierapport, maar het is wel zeker dat het om asbest gaat. Ik wil weten wat het kost om dat af te voeren.

Dakpannen van een compleet dak vervangen

Ik heb nu een dak waarvan de pannen oud geworden zijn en wil dat voordat ik begin aan de rest van het huis eerst vervangen hebben. Liefst zwarte pannen en ook meteen de panlatten en waterdichte folie aangebracht zodat alles weer nieuw is. Oppervlakte is ongeveer 80 m2 met 4 dakkapellen die er nog vanaf gaan. Ook graag nieuw lood meteen rond de dakkapellen aangebracht indien mogelijk en nodig.

Vervangen dakpannen

Ik wil graag een prijs weten voor het vervangen van dakpannen door nieuwe dakpannen. Het betreft een 2-onder-1-kap woning. Andere kant van de kap is ongeveer de helft van de oppervlakte. Graag een indicatieve offerte. Het gaat om een oppervlakte van 100 m2 (1000 dakpannen) en de andere kant is ongeveer 40 m2.