Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Castricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Castricum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Castricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Castricum of directe omgeving.

351 klanten uit Castricum bevelen een bij Casius in Castricum aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Castricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief, dak vervangen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Castricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Castricum:

Vervangen dak carport voor groen dak

Momenteel heeft de carport een asbest dak. De asbest platen halen wij er zelf af en voeren deze ook zelf af. Het dak heeft een afmeting van circa 5,00 x 2,70 meter. We willen graag een groen dak, de vraag is of de huidige draagconstructie dit kan dragen.

Dak vervangen en isoleren

Ik wil de dakplaten vervangen en vervolgens mijn dak laten isoleren. Het gaat om een woning van 1969 met een hellend pannendak met dakkapel. De breedte is 6 meter bij 8 meter lang.

Asbest dak vervangen

het verwijderen van +/- 310 m² asbest golfplaten en het plaatsen van +/_ 310 m² golfplaten

Nokvorst vastleggen + Dak dakkapel vervangen

Wij hebben onlangs in Castricum een huis gekocht (onder voorbehoud) en zijn momenteel bezig met een verbouwplanning. Op zolder is lekkage zichtbaar. Uit de bouwkundige keuring is gebleken dat dit komt door veroudering van de nokvorst (dakmortel). Dit willen wij graag laten herstellen. Daarnaast is ook het dak van het dakkapel aan vervanging toe (bitumen dak) inclusief randaansluiting. De afmetingen weet ik allemaal niet maar ik kan foto's sturen die op funda staan. Het huis is 5,89 bij 8,50 meter.

Verschoven dakpannen recht leggen

Het gaat om het recht leggen en eventueel vervangen van een paar dakpannen langs een dakraam, ze schuiven naar beneden. Met mortel vastzetten kan ook. Ik kan erbij vanuit het raam. Het gaat om ongeveer 4 dakpannen.

Dakgoot bekleden met aluminium

* Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m². * Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. * In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt aluminium. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft het renoveren van de houten gootbakken van mijn tussenwoning. Breedte 6 meter voor en achter, dus totaal 12 meter. Hert is een zinken goot en de gootbakken moeten bekleedt worden met aluminium. Kleur antraciet. Diepte van de gootbak circa 40 cm. Het zink van de goot is al recent vervangen. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor deze werkzaamheden. De goot zit op een hoogte van 5 meter.

Hellend dak renoveren en isoleren (Sarkindak)

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning uit de jaren '30. Hiervan willen wij het dak laten isoleren. Het zal gaan om het verwijderen van de oude pannen, isoleren en het terug plaatsen van de pannen. Het is nog niet duidelijk of de buren ook mee willen doen. De woning is goed bereikbaar.

Dakpannen en daklatten vervangen

Het vervangen van dakpannen en danlatten. En de daarbij horende werkzaamheden zoals aanbrengen van lood ed. Het gaat om 40m2.

Dakpannen vervangen

Aan de noordzijde van het dak de dakpannen vervangen, incl. Het aanbrengen van folie.

Dak met daklekkage repareren

Op zolder hebben wij op 1 plek een lekkage. Het schuine dak met dakpannen laten wij graag controleren en repareren.

Plat dak isoleren

Het gaat om een bestaande woning met een plat dak (van c.a. 175 m2) van mastiek met stenen. Dat moet eraf en afgevoerd worden. Vervolgens willen wij het dak opnieuw geïsoleerd worden met EPDM en afschot. Er zit nu een kleine lekkage dus het liefst zo mogelijk, mocht het niet op korte termijn mogelijk zijn dan herstellen we dat eerst plaatselijk. We horen dan graag wanneer u tijd heeft om het hele dak aan te pakken.

Schuurdak met asbest vervangen

Wij willen graag ons schuurdak met asbest golfplaten vervangen door nieuwe golfplaten zonder asbest. Graag een kostenindicatie voor: - Demonteren asbest golfdakplaten (3m2 x 4. 5m2 = 13. 5m2) - Tegen de houten draagbalken zitten als plafond enkele dunne piepschuim isolatiepanelen - graag deze ook verwijderen tegelijk met het dak (ze zijn gemakkelijk weg te halen) - Afvoer asbest - Monteren nieuwe dakbedekking (weer golfplaten, donker van kleur) En - misschien doet de buurman met hetzelfde soort schuurdak (aangrenzende schuur met overlappende golfplaten) ook mee de kosten voor het vervangen van twee zulke schuurdaken. Regio Castricum Alvast bedankt!

Dakbedekking vervangen op een pipowagen

Ik wil graag de dakbedekking op een pipowagen laten vervangen. Het gaat om een dak van circa 8 x 3 meter, houten caravan/wagen (pipowagen) met dakkoepel. Liefst een elastische coating omdat de wagen tijdens het wegtakelen vervormd en de huidige steeds inscheurt.

Dakbedekking op de stacaravan vervangen

Na de winterstalling ontdekten wij lekkageplekken in onze caravan. We willen graag een indicatie van de kosten om het dak van onze stacaravan te repareren. Het gaat om een caravan van ongeveer 8 x 3 meter. Op Camping Bakkum.

Lichtkoepels in een garagedak plaatsen

We willen op ons garagedak 2 lichtkoepels laten plaatsen van 100 x 100 cm, in verband met het ombouwen tot praktijkruimte. Daarnaast is er twijfel of er toch nog een lek is dus graag een check daarvan, plat dak van ongeveer 25 m². Er ligt nu bitumen op.

Nokvorsten vastleggen

Ik wil graag 6 meter nokvorsten herstellen en vastleggen.

Pannendak van een garage vervangen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van de oude dakpannen. Vervangen van de dampremmende folie. Monteren nieuw panlatten. Plaatsen van nieuwe dakpannen. Oppervlakte van het dak is 17 m2 (twee dakvlakken). Het betreft een garage dak.

Dakbedekking op de stacaravan vervangen

Wij willen graag een offerte aanvragen voor het vervangen van de dakbedekking, inclusief materiaal, van onze stacaravan in verband met lekkageplekken. De afmetingen van de caravan (Muller Batavier) zijn ongeveer 3.50 bij 8.50 meter met minimale ronding in het dak. De caravan staat op camping Bakkum in Castricum. De uitvoering dient bij voorkeur voor 19 oktober uitgevoerd te worden, daarna moet hij naar de winterstalling. Er ligt bitumen op het dak.

Nieuwe dakbedekking op de stacaravan maken

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de dakbedekking, inclusief materiaal, van onze stacaravan in verband met een tweetal lekkageplekken. De afmetingen van de caravan zijn ongeveer 3 bij 8 meter met minimale ronding in het dak. De caravan staat op camping Bakkum in Castricum. De uitvoering dient bij voorkeur voor de winterstalling uitgevoerd te worden.

Dak van de stacaravan repareren

Het dak van de stacaravan (een Muller van 8 x 3 meter) lekt op één plek. Zo te zien al eerder voorzien van kleine reparatie, eronder voelt het zacht, dus waarschijnlijk aangetast. Het lijkt op lichte bitumen. Vraag: is lokale reparatie mogelijk en wat zijn de kosten?

Daklichten plaatsen

We willen onze garage tot praktijkruimte verbouwen en overwegen 1 of 2 daklichten. Budget is beperkt Verzoek contact per mail, vandaar een niet bestaand nummer

Pannen goed en vastleggen

Aan de leizijde van het viervlakspuntdak zijn pannen omhoog gekomen. Eén pan is in de goot geschoven. Vraag: terugplaatsen en pannen vastzetten.

Pannen vervangen

Het betreft het vervangen van dakpannen en het zeil onder de pannen. Het oppervlak van het dak is 48.50 m2. Aan de voorzijde is een dakkapel en een dakraam, aan de achterzijde zitten alleen pannen.

Dakkoepels vervangen en binnenkant opnieuw afwerken

Wij hebben een plat dak boven een voormalige garage, waar bitumen op ligt met grindballast. Er zijn daar nu 2 vaste lichtkoepels van 80 x 130 cm, die we graag willen vervangen. De binnenkant moet ook worden afgewerkt. We willen hier graag overleggen of het bitumen ook vervangen moet worden. Er zijn soms kleine lekkages. We bespreken graag de mogelijkheden voor de nieuwe koepels. We denken aan dubbelwandige koepels, 1 ventilerende en 1 vaste, die voorzien zijn van helder maar zonwerend materiaal.

Lood vervangen

De loodflap aan het schuine dak en de schoorsteen zijn uitgedroogd en er zitten scheuren in. Het gaat om 9 meter. Wat kost reparatie en met welke techniek wordt deze gedaan.