Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor composieten vloer leggen op dak van uitbouw :

Composieten vloer leggen op dak van uitbouw

Op onze uitbouw achter het huis liggen tegels. Deze worden verwijderd en willen hier graag composiet voor terug. Het gaat om 20m2 onderbroken door een lichtkoepel op het dak en een rookgasafvoer van de cv. Graag een prijs gevraagd voor het leveren en aanleggen van de composietvloer.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor composieten vloer leggen op dak van uitbouw uit heel Nederland:

Realiseren van een dakterras

Gaat om een plat dak, licht hellend, wat niet sterk genoeg voor een dakterras. Er zullen dus stalen balken moeten worden gerealiseerd voor de structuur . Is globaal gezien 8 bij 5,5 m . We zitten te denken aan een composieten vloer.

Brugman keuken laten plaatsen

Het gaat om een keuken van Brugman. Het is een U-vormige keuken. De apparaten komen ongeveer op dezelfde plek terug als waar ze in de oude keuken stonden. De aanpassingen zijn dus minimaal aan de leidingen. De elektra zit al op de goede plaats, maar moet nog wel aangesloten worden. Het composieten werkblad moet nog op maat gemaakt worden, aangezien er een koof in de hoek van de keuken is. De muren zijn al gestuukt en de vloer is al betegeld. Graag plaatsen ergens tussen 17 februari en 24 februari.

Composiet vloer laten leggen

Wij willen op onze 'daktuin" een composieten vloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 5 x 6 meter, waarbij er een kleine hoek uit gaat. Er moet ook een ondervloer gelegd worden, ivm afwatering etc. Het hoeft niet een uitdrukkelijke houtprint te zijn. We willen graag een vloer in een natuurlijke, lichte kleur. Het is op de eerste etage, er is een lift aanwezig. De daktuin is boven een garage.

Keuken plaatsen en tegelvloer leggen

Het plaatsen van een keuken in L-vorm. 3 bij 2.6 meter. De materialen worden aangeleverd. Bestaat uit een koelvriescombinatie, oven, magnetron, ingebouwde koffiezetapparaat, composieten blad. Er moet ook nog een koof naar buiten gemaakt worden voor de afzuiger + het verleggen van stopcontacten, leidingwerk en het afwerken van de muur. Bij het leggen van de vloer moet men denken aan 44 m2 met tegels van 60 x 60 cm. deze moeten gelijmd worden en de oude tegelvloer moet eruit gehaald worden. Alles moet afgevoerd worden. Verder zou ik een meerprijs willen hebben voor vloerverwarming. Deze zal gebruikt worden als hoofdverwarming. We hebben nu een Vaillant ketel hr SOLIDE VHR-C. Ook aangeven of vloerverwarming mogelijk is met deze ketel.

Voor onder een terrsoverkapping te ...

Voor onder een terrsoverkapping te plaatsen een kunststof composieten vloer. Ongeveer 3 bij 5,5m.