Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak repareren:

Dak repareren

Ik wil dat het dak gerepareerd wordt. Het dak moet eerst gecontroleerd worden en de pannen moeten rechtgelegd worden. Het loden slab onder het dakkapel en lood in de schoorsteen moeten ook gecontroleerd worden. En bij de uitbouw moet het platte dak van 2 bij 5 meter gerepareerd worden.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak repareren uit heel Nederland:

Daklekkage repareren

Uitbouw keuken heeft een platdak en hier zat de afvoer verstopt. Waardoor er een grote plas lag op het dak. Dit heeft een lekkage gevormd naar binnen toe. Graag zou ik dit willen controleren om te kijken of het geen zwakke plek heeft gevormd en het herstellen.

Dak lekkage repareren. En schoorsteen verwijderen.

Dak lekkage repareren. Hoort ook vernieuwen van isolatie bij. Schoorsteen verwijderen en dichtmaken van deze plek, met isolatie. Eventueel dakpannen vervangen voor nieuwe dakpannen( hangt af wat de offerte zegt)

Daklekkage repareren

De lekkage betreft of bij een plat dak (dakkappel) of een schuin dakpannen of een dakgoot.

Lekkend dak herstellen

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak van de uitbouw aan de woonkamer. Ongeveer 11 m2.

Daklekkage repareren

In de goot een lekkage opsporen en repareren. Het gaat om een dak van 8 meter breed.

Polyester dakkapel repareren

De polyester dakkapel lekt. Deze is in 1973 geplaatst. Het water sijpelt er doorheen. (Zie foto). De binnen betimmering is weggehaald, zodat het materiaal en de lekkage goed te zien is. Afmeting dakkapel: breed 200 cm, hoog 130 cm. Dakkapel 1e verdieping. Verticale zijkanten waar op het dak gesteund wordt, zijn slechter, waarschijnlijk hier versteviging nodig.

Plat dak repareren

Een daklekkage opsporen en repareren. Het lekt op één plek. Het is een plat dak op zolder. Het water loopt niet goed weg dus bij veel regen loopt het water op en dus ergens door een scheurtje naar binnen. Ik denk zelf dat een nieuwe laag op de oude laag al voldoet. De dakbedekking zal een jaar of 15 oud zijn.

Daklekkage verhelpen

Lekkage opsporen en repareren. Er komen druppels uit de balk die boven een raam zit, dit is op de eerste verdieping. Ook in de aanbouw lekt het op de aansluiting met het huis. Plat dak met bedekking van 8 jaar oud.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak.

Daklekkage verhelpen en koepel plaatsen

Bij mijn lichtkoepel van 1 bij 1 meter groot op het platte dak heb ik in 1 hoek lekkage. Daar de koepel verouderd is wil ik deze graag volledig laten vervangen. Daarnaast heb ik in mijn uitbouw de badkamer. Ook hier zie ik in 1 hoek vochtplekken. Dit wil ik dan ook gelijk laten nakijken en repareren.

Partners

Partners van Casius