Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Bussum of directe omgeving.

648 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, vervanging dak boerderij, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Bussum:

Een bitumen dak voorzien van een groen dak

Ik zoek een dakdekker die mijn bitumen afdakje voor fietsen kan voorzien van een groen dak. Het dak is 12 m2 groot een heeft een draagkracht tot 130 kg/m2.

Plat dak isoleren en opnieuw bedekken

Graag zou ik weten wat het kost om ons platte dak te vernieuwen. Het is ongeveer 120 m2 en er liggen nu rietplaten onder de dakbedekking. Deze zijn muf en isoleren niet goed. Mogelijk moeten ook de ruimtes achter de boeidelen geïsoleerd worden. Ik ontvang graag een offerte.

Overstek van dak blind gemonteerd afwerken met kunststof

De overstek die nu onafgewerkt blank hout is moet eraf en vervangen worden voor kunststof RAL 9010. Keralit of (Millin Big Board). Hoekwoning met aanbouw. Lijnen zo goed mogelijk recht trekken en vanuit de niok laten lopen. Zijaanbouw (indicatie totaallengte 2x 3.5meter) en zijkant hoofdwoning (indicatie 2x 4.5meter).

Composieten vloer leggen op dak van uitbouw

Op onze uitbouw achter het huis liggen tegels. Deze worden verwijderd en willen hier graag composiet voor terug. Het gaat om 20m2 onderbroken door een lichtkoepel op het dak en een rookgasafvoer van de cv. Graag een prijs gevraagd voor het leveren en aanleggen van de composietvloer.

Dak van EPDM folie voorzien

Wij willen het volgende realiseren: Op het dak van de 2 slaapkamers op de 1e verdieping aan de straatzijde willen wij graag EPDM folie laten plaatsen over het bestaande bitumen dak (deze is nog in goede staat). Afmetingen zijn ongeveer 4. 00x2. 50 meter. Aan de achterzijde van het huis willen wij op de 1e verdieping het dak boven de slaapkamer isolatie dmv pirplaten en een EPDM afwerking. Afm. Ong. 4. 00x2. 50mtr. Op het dak van de uitbouw aan de begaande grond willen wij tevens een isolatie dmv pirplaten en een epdm afwerking Afm. Ong 4. 00x3. 50mtr. Isolatie moet naar buiten toe worden aangebracht. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Verschoven dakpannen recht leggen

Ik zoek een dakdekker die een dakpan die los is geraakt goed kan leggen. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning.

Dak renoveren en isoleren

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben onlangs dit huis gekocht. Nu zijn de panlatten niet goed gemonteerd en moet het dak gerenoveerd worden. Wij denken erover om het dan direct te laten isoleren, van buiten af. Wat zijn de mogelijkheden en wat is de prijs. Precieze afmeting weet ik niet, alleen berekenen vanaf de Funda tekening.... maar wellicht kunt u op basis daarvan meer aangeven.

Geheel dakpannen dak vervangen

Het zou gaan om het vervangen van het gehele dak. Is circa 85 m2 en gaat om een woning uit 1935, 2 onder 1 kap. Het gaat om een schuin dakpannen dak. Het dak is 3.50 meter hoog.

Dak ontmossen

Welke reinigingswerken wil je laten uitvoeren? Dak ontmossen. Om welke dakbedekking gaat het? Leien. Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen 50 en 100 m². Bevat de dakbedekking asbest? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft hier een villa met een leien dak waar aan twee zijden mos groei is ontstaan. Exacte m2 die moeten worden vrijgemaakt van mos is moeilijk te bepalen. Kan natuurlijk foto's sturen van de villa/dak. Het betreft een woning in Blaricum, Prof. V. Reeslaan 1a.

Bitumen dak vervangen en lichtstraat plaatsen

Wij hebben een interessante klus. We moeten ons bitumendak vervangen: plat dak van een bungalow uit de jaren '70. Het betreft 140 m2. Tevens willen wij dan ook een lichtstraat laten plaatsen. Een all-in klus met andere woorden. Wij krijgen het huis circa half mei. Dit is de verwachting. We gaan aanstaande maandag tekenen.

Hellend en plat dak vernieuwen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Leien, Andere Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 220 vierkante meter (huis + appartement). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag twee offertes. Een voor leisteen en een voor zink. Wij wonen in een bungalow, twee onder één dak. Er liggen nu shingles/bitumen op. Wij willen of leisteen of zink. Die keuze heeft ook met de prijs te maken. We gaan het samen met onze buren oppakken. Er is behalve ons huis ook nog een appartementje in de tuin dat ook gelegd moet worden.

Dakgoten bij een rijtjeshuis vervangen

Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte (materialen, uren, uurtarief, btw en eventuele bijkomende kosten) voor het vervangen van de dakgoten van mijn huis. Het rijtjeshuis is ongeveer 5,75 meter breed, dus de standaard 12 meter dakgoot vernieuwen (zink), met aanhelen bij de buren. De werkhoogte aan de voorkant is 5 meter en de achterzijde ongeveer 2,5 meter.

Dak- en dakgootrenovatie

Ik en mijn buurman willen ons dak opnieuw met rode OVH monier pannnen laten dekken. Het dak moet worden gecontroleerd en voorzien van waterdichte ademende spinvliesfolie. Mijn dak (hoekhuis en aanbouw) is 76,4 vierkante meter, die van mijn buurman 55,4 vierkante meter. De zinken dakgoten dienen ook te worden vervangen, net als de loodslabben.

Pannendak vervangen

Het betreft het verwijderen van oude pannendak en plaatsen van nieuw pannendak, volledig nieuw dak dus inclusief nokvorsten en kielgoten herstellen. Geen isolatie is al aan de binnenkant. Zowel voor woonhuis, ongeveer 125 m2 dakoppervlak, dit is nog zonder correctie van dakkapellen, als voor garage, ongeveer 40 m2.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en oplossen. Het gaat om een dakpannendak. Lekkage is in de buurt van de schoorsteen.

Zinken dakgoten vervangen

Ik laat momenteel het houtwerk van mijn goten schilderen en daarbij is een geringe lekkage geconstateerd aan de zinken dakgoten. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde van onze tussenwoning. Het gaat in totaal om iets minder dan 11 meter.

Renovatie van het dak

Wij zijn bezig met renovatie van ons nieuwe huis. De dak is slecht onderhoud en wij willen een graag een offerte voor renovatie van de gehele dak. Wij hebben nu een steiger rondom het huis - nog een maand denk ik? - dus een snelle offerte en planning zou heel fijn zijn indien mogelijk. Ik hoor graag van u.

Bak van goot en goot vervangen

Wij hebben circa 14 meter aan dakgoot verzonken in bak betimmerd elk van 7 meter, Vervangen van goot en de bak er om heen

Dakkapel en dakpannen renoveren

Werkzaamheden zijn reparatie/vernieuwen: - Loodslab onder dakkapel en lood in de schoorsteen - Dakpannen controleren en recht leggen - Balk in zolder deels vervangen De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte

Dak repareren

Ik wil dat het dak gerepareerd wordt. Het dak moet eerst gecontroleerd worden en de pannen moeten rechtgelegd worden. Het loden slab onder het dakkapel en lood in de schoorsteen moeten ook gecontroleerd worden. En bij de uitbouw moet het platte dak van 2 bij 5 meter gerepareerd worden.

Schuurdak bedekken met Onduvilla dakplaten

Wij hebben Onduvilla dakplaten gekocht en willen die laten bevestigen op het schuine dak van de blokhut in onze tuin. Het gaat om een oppervlakte van circa 35 m². De platen kunnen worden bevestigd op het huidige bitumen dak. Er is nu lekkage en daarom willen we de klus graag op korte termijn laten uitvoeren. We ontvangen graag vooraf uw prijsopgave.

Nok aansmeren met Flexim

In de huidige flexim/specie zitten scheurtjes en is sprake van mosgroei. Nok is ongeveer 7 meter lang. Wat is de prijs per meter? Nok is goed bereikbaar en deze moet opnieuw aangesmeerd worden met flexim.

Dakgoot vervangen

Zinken dakgoot van circa 5 meter lang moet vervangen worden. De goot zit in een houten bak en in het midden zakt het zink door. Betreft een tussenwoning. Graag ontvang ik een offerte.

Bitumen leien door natuurleien of kunststof leien vervangen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning met het predicaat 'beschermd dorpsgezicht'. Op het dak liggen bitumen leien en ik wil die laten vervangen. Mijn buurman wil overigens zijn deel niet laten vervangen. Ik ben mij aan het oriënteren op het materiaal voor de nieuwe leien. Dat kan leisteen zijn of kunststof leien. Ik moet hier nog een vergunning voor aanvragen bij de gemeente. De doorlooptijd daarvoor bedraagt 14 weken vanaf het indienen van de aanvraag. Op de achterzijde van de woning moet een zonnepaneel geplaatst gaan worden. Ik wil een afspraak maken met een vakman die hier ervaring mee heeft. Ik krijg graag advies en een prijsopgave. De oppervlakte van het dak moet nog worden berekend. De uitvoering van de klus wil ik graag in het voorjaar van 2018.

Dakpannen op dertiger jaren woning vervangen

Wij hebben op 1 plek lekkage gehad bij onze 2 onder 1 kap woning uit de jaren '30. Hier is een noodreparatie uitgevoerd maar wij hebben wel begrepen dat het dak slecht is. Graag maken wij een afspraak om het dak te laten controleren en advies te ontvangen. De oppervlakte van het dak is 155 m2.