Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Burgerbrug te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Burgerbrug heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Burgerbrug u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Burgerbrug of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Burgerbrug bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak vervangen, gehele rieten dak vervangen, verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten, dak isoleren en dakpannen vervangen, volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc., dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen, sedum dak op een oude fabriek realiseren, vervangen van Franse kap dak, plat dak met PVC vervangen, nieuw dak en isolatie, dak inspectie tbh evt vervanging, onze dakpannen zijn niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe, dakpannen vervangen en asbest verwijderen, dakrenovatie/ reparatie, het isoleren en opnieuw dekken van een groot dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Burgerbrug staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Burgerbrug:

Een stuk bitumen vervangen door EPDM

Ik zoek een dakdekker voor het reparatie aan mijn dak. Bij spoedreparatie is over EPDM laag een strook bitumen gebrand. Nu ben ik erachter dat dit niet correct is. Daarom wil ik de spoed strook bitumen laten verwijderen met marge van 10 cm EPDM eromheen en dan met marges van 30 cm nieuw EPDM laten plakken. Het betreft een kleine 1-2 m2 en het gaat om de 3e verdieping van een pand wat goed bereikbaar via het dakterras.

Aluminium lichtstraat laten plaatsen in een houten platdak

We willen graag een aluminium lichtstraat laten plaatsen van 4110X1500. Het dak is een platdak van hout met bitumen van 7 x 5 meter. Wij hebben al een lichstraat gezien, deze willen wij in overleg met de vakman aanschaffen. Wij hebben gehoord dat het ongeveer 4 weken zou duren voor deze gemaakt kan worden.

Overkapping voorzien van vast dak

Ik wil de garantplaten (kunststof) vervangen door een een vast dak eventueel met dakgoot erbij. Ik overweeg bitumen of epdm-folie. De oppervlakte bedraagt 13 m2.

Dakbedekking twee daken vervangen

Het betreft het vervangen van dakbedekking op twee platte daken (een schuur en een veranda). 16 m2 en 24 m2. De huidige daken zijn bedekt met teermastiek. De oude dakbedekking moet verwijderd en afgevoerd worden. Het is makkelijk te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.

Dak recht trekken

Het dak van de aanbouw (platte dak) loopt schuin af, deze zal ik graag recht willen laten trekken met een lichtkoepel in het dak. Het dak is 4 bij 4 meter. Daarnaast wil ik mijn schuifdeur + kozijn vervangen. Graag een offerte hiervoor.

Regenpijp aanleggen

Ik wil graag een regenpijp aanleggen. Daarnaast vervangen van de huidige regenpijp - is lek en momenteel losgekoppeld. Betreft pand met 4 verdiepingen. Zal gaan om ongeveer 15 meter.

Dakbedekking van keuken en slaapkamer vervangen

Het dak (plat) van onze uitbouw (slaapkamer) moet vervangen worden, Dit is ongeveer 20m2. Eventueel moet het hout onder dakbedekking ook vervangen worden.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage, graag spoedige hulp. Het is een hellend dak met dakpannen. Tijdens het aanbrengen van spauwmuur isolatie zijn pannen wat verlegd, wij denken dat het bij het terugleggen van deze tegels niet goed is gegaan.

Dak isoleren

Huis betreft een tussenwoning uit 1979/80, deel hellend dak voorzijde en verder plat dak. Voormalig dakterras aan de achterzijde is dicht gebouwd tot slaapkamer en heeft ook een plat dak. Ik wil het van buitenaf laten isoleren. Het gaat om 30 m2. Mogelijk plaatsing zonnepanelen op het platte dak.

Dak van buitenaf isoleren volgens subsidie regeling

Wij willen ons dak graag van buitenaf isoleren. Het gaat om een vrijstaande woning uit 1929 met een Mansarde dak bekleed met dakpannen waar geen enkele isolatie aanwezig is. De geschatte vloeroppervlakte van de begane grond is ongeveer 35 m². Op het dak liggen op dit moment zonnepanelen - mogelijk kunnen we deze zelf tijdelijk verwijderen als we gebruik zouden kunnen maken van steigers. Aan twee kanten zit er een steeg van een meter breed. Een is op ons terrein, de ander op de buren. We overwegen om bij het isoleren van het dak gelijk ook een dakkapel te plaatsen, maar dit is op lange termijn. Voor deze aanvraag hoeft de dakkapel niet meegenomen te worden. Op dit moment zit er 1 dakraam in het schuine dak, maar deze zou bij het plaatsen van een kapel kunnen komen vervallen. We willen graag gebruik maken van de subsidie regeling. Graag ontvangen we een offerte en advies over welk soort isolatie nodig is.

Dakkoepel lekkage herstellen

Wij hebben een dakkoepel (1,5 x 1,20 m) die lekt naar binnen. Omdat het éénweg schroeven zijn, weten we dit niet op te lossen. Voordat het hout verrot is, is het fijn als iemand dit kan herstellen

Dakbedekking vervangen voor een groendak

Ik wil het dak van de garage vervangen. Deze lekt nu, ik heb er geen last van, maar ik wil het wel graag laten repareren. Ik benieuwd naar de mogelijkheden voor een groendak. De afmeting is ongeveer 3 bij 4. Of het dak sterk genoeg is durf ik niet te zeggen. Ik vermoed dat er nu bitumen op ligt. sterk genoeg geen idee. Er is makkelijk op het dak te komen. Graag ontvang ik een offerte.

Dak isoleren

Dakisolatie van buitenaf met onderdak echter zonder ophoging t.o.v. de daken van de 2 buren links en rechts (anders moet ik afspraken maken met hun en bij de gemeente een vergunning aanvragen). Op de daken bevinden zich een dakkapel en dakopbouw. Dakpannen indien nog intact terugleggen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Oppervlakte is niet bekend.

Dakgoot vervangen

Ik wil graag een dakgoot + 1 beugel vervangen. Gaat ongeveer om 6 meter. Dakgoot makkelijk te bereiken via uitbouw. Afvoeren doe ik zelf

dakbedekking vervangen tuinhuis

Kan er over bitumen platen, hellend dak, epdm geplaatst worden? Ik schat in 50 m2. Hoeveel kost het om het hele dak te laten vervangen inclusief balken etc.

Ventilatiesysteem dichten en 1 dakpan herstellen

Wij hebben 1 dakpan dat scheef ligt. Die willen we graag recht hebben liggen. Daarnaast hebben we een gat van het ventilatiesysteem wat open staat en waar water doorheen gaat als het regent. Hier willen we graag een oplossing voor. Het gaat om een eens gezinswoning.

Lekkage bitumendak verhelpen

Bitumen dak vertoont al enige tijd lekkage. Er moet dus vastgesteld worden hoe dit opgelost kan worden. De afmetingen weet ik niet. Graag zou ik iemand langs hebben die komt om de situatie even te bekijken.

Dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen

Het oude versleten dak van shingels moet in z’n geheel verwijderd worden en vervangen voor betonnen dakpannen. Het gaat om +/- 50 m2 (voor en achter). Het gaat om een tussenwoning, een bovenwoning midden in de stad. De achterkant is moeilijk bereikbaar, aan de voorkant is een smal straatje, niet heel breed. Afvoeren van de oude shingels graag door de vakman.

Dak vervangen en isoleren

Graag een gratis inspectie met een offerte voor het dak. Waarschijnlijk moet het dak vervangen worden en geïsoleerd. Het gaat om een hellend dak. Nu is er inmiddels een lekkage. Ik denk dat het dak ongeveer 5 x 10 meter is. Er liggen nu OVH dakpannen op. Graag ontvang ik advies voor het plaatsen van isolatie, of dit binnen of buiten het geschiktst is. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden.

Groendak realiseren op de garage

Wij willen graag weten wat het zou kosten om groenvoorziening op een plat dak aan te brengen. Het betreft een plat dak van een dubbele garage (ongeveer 36 m2). Eventueel aan te vullen met een schuurdak van 6 m2. Wij vermoeden dat er bitumen op ligt. Het dak is van hout, de balken waarop het steunt zijn wel stevig. Zelf kan ik ook over het dak lopen. We zij benieuwd naar een eenvoudig groendak, dat niet te zwaar is. Het hoeft ook niet echt te isoleren. Graag ontvangen we een offerte.

Nieuw dak en isolatie

Wij hebben een huis uit 1968 en willen het dak vernieuwen. Isolatie en nieuwe zwarte pannen. En slecht beschot (indien aanwezig) vervangen. Het dak heeft een hellingsgraad van 30 graden. Ik weet momenteel niet de afmeting van het dak, maar de woning is 6 meter breed en 7 meter diep. De huidige isolatie die van buitenaf is ingebracht moet nagekeken worden. Ik laat mij graag informeren over de isolatie mogelijkheden.

Offerte reparatie dakgoot en reparatie lekkage dak

Hierbij willen wij bij u 2 offertes aanvragen voor 2 reparaties aan ons dak. 1) De dakgoot aan de voorzijde van ons huis lekt bij hevige regenval uit 2 gaten die vanaf de straat te zien zijn. Graag willen we dat laten repareren of een deel van de dakgoot laten vervangen. 5 meter breed wat vervangen moet worden. Afvoeren hoeft niet. Of het van zink of kunststof is, durf ik niet te zeggen. Op de eerste verdieping zit de dakgoot, op 6 meter hoog ongeveer. 2) Ook is er sprake van lichte lekkage bij de pijp in het dak die de rookgassen van de kachel afvoert. Gaat door de nok heen. Hierdoor treden er vochtplekken op in het houtwerk aan de binnenzijde van het dak. Waarschijnlijk is de oorzaak het ontbreken van een regenkap boven de pijp. Bij andere huizen zit er wel een regenkap op. Er moet gekeken worden of het kapje de lekkage kan verhelpen. Het kapje moet er sowieso op. Het bevindt zich op de tweede verdieping. Aan de binnenkant moet er ook enige herstel plaatsvinden. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Regenton op de regenpijp aan laten sluiten en dakgoot schoonmaken

Ik wil de dakgoot aan de achterzijde van mijn woning (lessenaarsdak, twee woonlagen) laten schoonmaken. Voorts wil ik mijn regenton beter op de waterafvoer laten aansluiten (nu aangesloten met een zgn. speedy vulautomaat, die lekt).

Lichtdoorlatende platen vervangen

Vervangen/renoveren dak bijkeuken met lichtdoorlatende platen 2 maal 3 meter bij 90 cm plus afwerk strips etc. Vervangen vergaarbak.

Sedumdak aanleggen

Ik overweeg om op mijn dakkapel een sedumdakbedekking te laten maken. Mijn idee is dat deze bedekking een isolerende en geluiddempende functie zal hebben. Het gaat om een dakkapel van 2 bij 3 meter. Ik wil graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.