Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Broek op Langedijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Broek op Langedijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Broek op Langedijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Broek op Langedijk of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Broek op Langedijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak vervangen, gehele rieten dak vervangen, verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten, dak isoleren en dakpannen vervangen, volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc., dak shingels vervangen voor betonnen dakpannen, sedum dak op een oude fabriek realiseren, vervangen van Franse kap dak, plat dak met PVC vervangen, nieuw dak en isolatie, dak inspectie tbh evt vervanging, onze dakpannen zijn niet meer mooi en eigenlijk aan vervanging toe, dakpannen vervangen en asbest verwijderen, dakrenovatie/ reparatie, het isoleren en opnieuw dekken van een groot dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Broek op Langedijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Broek op Langedijk:

Pannendak vernieuwen / renovatie

Ik heb een vrijstaande woning uit ongeveer 1925. Pannendak (ongeveer 75-100 m2) is aan vervanging toe, pannen zijn plusminus 50 jaar oud. Wil nieuwe zwarte dakpan Tile du Nord. Inclusief nokvorsten. Klein dakkapel aan voorkant van het huis moet vernieuwd. Hiervoor moet de kachelpijp worden verplaatst. Ook dampwerende folie plaatsen, de stof- & panlatten vernieuwen, eventueel hier en daar reparatie van het houten dakwerk.

Dak renoveren en isoleren

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1890, die al diverse keren is gerenoveerd, voor het laatst in 1980. Ik wil graag met aannemers in gesprek over het renoveren van het dak. De dakpannen moeten eraf. Daarna moet het dakbeschot worden vervangen, omdat is gebleken dat daar houtrot in zit of heeft gezeten. Ik wil er dakisolatie op laten plaatsen. Mogelijk moeten ook de dakgoot en muurplaat vervangen worden. De overgang van de gevel naar het dak moet goed worden afgedicht. Verder moet er een daklijst en 1 dakraam worden vervangen. Ik denk dat de dakpannen nog in goede staat zijn en herplaatst kunnen worden. Er moet een oplossing worden bedacht voor de aansluiting van mijn dak op dat van mijn buren en voor de aansluitingen rondom de dakkapel. Het gaat naar schatting om 200 m². Voor het aanvoeren van materialen kan er geen vrachtauto bij de woning komen. Bij een renovatie van mijn buren is de aanvoer van het materiaal per boot over het water verzorgd door een bedrijf in het dorp dat een boot met kraan heeft. Ik wil ook de optie voor spouwmuurisolatie bespreken. Voor het maken van een goede offerte is het beter om even een afspraak te maken.

Pannendak vernieuwen

Ik heb 2 dakvlakken van 16.25 bij 4.70 meter (1 zijde een lange dakkapel van 10 meter) zijn waarschijnlijk inclusief dakpannen aan vervanging/renovatie toe. Betreft een woning uit 1900 waar het dak 1 keer van vervangen is. In verband met de stahoogte op de verdieping heeft het de voorkeur om het dak van buiten af te isoleren met renovatieplaten direct bovenop het dakbeschot. In verband met het gewicht zijn lichtgewicht dakpannen zeker bespreekbaar.

Een zijde van het dak vervangen

Aan 1 zijde van het dak dienen de oude dakpannen verwijderd te worden. hierna moeten de panlatten vervangen worden en folie geplaatst. De oude dakpannen wil ik graag laten hergebruiken indien mogelijk. De oppervlakte zal ongeveer 32 m2 zijn. Er is een foto beschikbaar.

Zadeldak met dakkapel renoveren

Het betreft een half-vrijstaand huis uit 1900. Zadeldak met dakkapel aan achterzijde. Leeftijd huidige dakpannen onbekend. Dakpannen en nokvorsten zijn sterk verweerd en beschadigd. Dakconstructie is doorhangend. Onbekend is wat er onder de dakpannen ligt (qua isolatie). Tevens is het voegen van het metselwerk langs de dakrand benodigd. Voor de eventuele aankoop van het huis graag indicatie van de kosten!

Dakpannen dak geheel vervangen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van de dakpannen. Waarschijnlijk dienen de panlatten ook vervangen te worden en dan wil ik gelijk ademend onderzeil toevoegen. Het dak van mijn vrijstaande woning is ongeveer 170 m2 exclusief een aantal dakramen. Er is een foto beschikbaar.

Boeidelen rondom de woning vervangen

De houten boeidelen rondom het dak dienen vervangen te worden door kunststof of nieuwe houten boeidelen. Het gaat om een mansarde kap woning.

Dakleer leggen op het dakterras

21 Vierkante meter dakleer aanbrengen op ons dakterras. Oud dakleer over bestaand dakleer leggen.

Vogelschroten aanbrengen bij dakkapellen

Het aanbrengen van vogelschroot bij 4 dakkapellen. Graag offerte inclusief materiaal en plaatsen. Het zijn 4 even grote dakkapellen van ongeveer 2 meter breed.

Zinkwerk bij dakgoot en dak

Dakgoten; houten omlijsting met zink, zink moet vernieuwd worden. Erker dakje voorzien van zink - ongeveer 10 m2, schoorsteen lood vernieuwen. Denk ongeveer 11 meter aan goot.

Nokvorsten vervangen

Wij willen nieuwe nokvorsten op ons dak leggen. De dakpannen, behalve de bovenste twee rijen, zijn bijna allemaal al nieuw. Het dak is een gebroken kap van ca. 13 meter lang. Al het materiaal hebben wij al in huis. Wij hebben zelf alleen moeite met de nokvorsten te vervangen. Huis heeft een verdieping. Met alurol bevestigen halfronde nokvorsten.

Nieuw dak

Ik wil graag weten hoeveel het ongeveer kost om dakpannen van ons huis te laten vervangen door nieuwe dakpannen. Het huis betreft een gebroken kap woning van 12.80 meter lang. In totaal liggen er nu ca. 1100 kruisdakpannen op die vervangen moeten worden voor nieuwe kruispannen. Ik geen enkel idee wat de kosten globaal zijn en dit zou graag in eerste instantie willen weten, voordat ik offertes ga aanvragen.

Dakreparatie

Onder een dakkapel is de afvoergoot, die onder de dakpannen zit, stuk gegaan door slijtage. Hierdoor is langzaam de dakplaat geheel weggerot en is er een lekkage onstaan bij de voordeur. (die nu erg is geworden) Er moet een nieuwe dakplaat (ca. 1m bij 2m) en een nieuwe afvoergoot worden geplaatst. Het betreft het dak op de eerste verdieping (ca. vanaf 2m tot 3,5m werkhoogte)

vervangen van eterniet dakbeschot

vervangen van eterniet dakbeschot