Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor complete dakpannen dak vernieuwen:

Complete dakpannen dak vernieuwen

Het gaat om een dak van een bollenschuur. De bollenschuur is 6 meter breed en ongeveer 12 meter lang. Wij willen eventueel dakhout vernieuwd hebben op verschillende plekken en dan gelijk nieuwe pannen erop. Als er vragen zijn dan vernemen we dat graag.
Onze klant uit Bovenkarspel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete dakpannen dak vernieuwen uit heel Nederland:

Prefab dakopbouw plaatsen op een schuin dak

Ik ben van plan om de nok van mijn vrijstaande woning te verhogen, dit moet circa. 50 cm verhoogd worden. Mijn woning is nu 7 meter breed en 6 meter diep en de hoogte is circa 1,75 meter. De nieuwe hoogte moet minimaal 2,25 meter worden (binnenzijde) afhankelijk van wat bij de gemeente mogelijk is (hoger is beter). Daarnaast wil ik aan de achterzijde graag een dakkapel plaatsen. Mijn vraag is of deze ook direct te plaatsen is, zonder nadien weer aanpassingen te hoeven doen. Onder het schuine dak moet dan circa 50 cm opgemetseld worden, zodat ik dezelfde dakhelling behoud. Indien dit niet mogelijk is kan de dakhelling ook verhoogd worden, alleen heeft dat niet mijn voorkeur en dit is mogelijk ook lastiger voor de vergunning aangezien alle huizen dezelfde dakhelling hebben. De rechter schoorsteen kan vervallen, de linker moet wel blijven (of een simpele dubbelwandige pijp door het dak). Heeft u hier referentiewerkzaamheden van en wat zijn de kosten hiervoor (ruwe schatting)? Het is eventueel ook mogelijk dat ik zelf vooraf rondom een steiger plaats en dat ik zelf de dakpannen demonteer en terug plaats. Mogelijk kan het complete dak ook al door mij in eigen beheer verwijderd worden. Een strakke planning van jullie start werkzaamheden is dan wel noodzakelijk. Mogelijk wil ik het kleine dakje aan de rechterzijde ook verhogen, aan de achterzijde het balkon bebouwen en het zolderdak hierna doortrekken. Maar dit is afhankelijk van de kosten van het hoofddak. Ik ben van plan om dit in het voorjaar / zomer van 2019 uit te voeren.

Dak vernieuwen

Op dit moment is een gedeelte van het dak (64 m2) aan de binnenzijde geïsoleerd met Kingspan IsoEasy platen (isolatie- incl. Afwerkingsplaten). Er is vanuit de binnenkant folie aangebracht tussen de dakpannen en isolatieplaten, maar er is geen dakbeschot. Er zit een grote dakkapel aan de achterzijde (2,5 meter breed) met plat dak en een kleine dakkapel (1,5 meter breed) aan de voorzijde met plat dak. De loodslabben moeten vervangen worden en de schoorstenen opnieuw gevoegd. Graag ontvang ik een offerte met een prijs voor complete isolatie en afwerking met platen langs buitenzijde voor het gehele dak en een prijs voor alleen het aanbrengen van een dakbeschot langs de buitenzijde. Inclusief vervangen loodslabben en het voegen van de schoorstenen.

Golfplaten vervangen door pannen met isolatie

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? golfplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Dak met golfplaten zonder asbest. Wil complete nieuwe dak met isolatie. Voorkeur gaat uit naar dakpannen. In totaal circa 75 m2 aan dakplaten: woning en garage.

Complete dakrenovatie

Ongeveer 60 m2 dakpannen en panlatten verwijderen. Huidige dakbeschot is asbest, dit ook verwijderen. Nieuw dakbeschot aanbrengen en nieuwe panlatten en dakpannen. Het is een schuine kap.

Complete dakrenovatie uit laten voeren

Het zadeldak inclusief 3 dakkapellen van ongeveer 1 meter breed willen wij graag renoveren. De 700 stuks dakpannen dienen te worden vervangen en het onderliggend frame gerepareerd. Verder wil ik de zinken dakgoten vervangen voor nieuwe zinken goten. Het zal gaan om 2 stuks van 9 meter lang. Tevens dient het dak ook vanaf de buitenzijde te worden geïsoleerd. De hoekwoning is goed bereikbaar.

Complete dakrenovatie

Ongeveer 70 m² dakpannen + panlatten/tegellatten + goten verwijderen en vervangen. Inschatting 340 meter aanbrengen nieuwe panlatten. Onderzijde dakplaat betimmeren + overbruggen kopgevel met dakplaat. Mastgoot, 16 meter, en aansluiten op regenbuis. Alleen reacties per mail.

Dakpannen goed leggen en controleren

Ik zou graag ons complete dak willen na laten kijken op verschoven en versleten dakpannen. Wij hebben hier en daar een nat plekje en we hebben het huis nu pas 1 maand in bezit. Nu met de winter in aantocht zouden we dit graag spoedig na laten nakijken door een gespecialiseerd bedrijf. Voorkant heeft een groot Velux dakraam en achterkant een grote dakopbouw.

Pannendak vernieuwen

Totaal gaat het om zo'n 40 m2. Pannen zijn sowieso oud, maar wellicht nog goed. Enkele rijen liggen niet goed waardoor doorslaand vocht naar binnen kan dringen. Het gaat dus om een grondige reparatie of complete vervanging van pannen. Betreft afhalen van oude pannen, inspectie van dakplaten en latten, terugplaatsen van dakpannen en eventueel nokvorsten. Sowieso bedankt voor jullie tijd!

Complete dakrenovatie

Ons dak is aan renovatie toe. Het betreft een stukje plat dak van ongeveer 12 m2, en een groter stuk schuin dak met dakpannen. Ik vind het moeilijk om de maten in te schatten, maar wil graag foto's maken als dat helpt. Eventueel moet tijdens de renovatie, de schoorsteen die er nu op zit gesloopt worden. Deze is namelijk onnodig. Het gaat om een vrijstaand huis.

Dakpannen vervangen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het vervangen van mijn dakpannen. Het betreft denk ik ca. 23 m2. Het zijn 7 rijen dakpannen van 37 of 38 stuks per rij. De onderste rij dakpannen liggen niet over de complete lengte van de pannen, maar zijn deels ingekort omdat het aansluit/afloopt op mijn in 2004 geplaatste nieuwe platte dak. Graag ook de nokpannen vervangen. Deze deel ik met mijn achterbuurman. (wil daar een aparte prijs van zien, ivm eventuele te delen kosten). Tevens 7 stuks hoekpannen. De dakpannen graag gelijksoortig qua kleur en in stijl met wat er nu zit. Op 8 augustus worden op mijn platte dak zonnepanelen geplaatst, dus ik hoop dat (indien ik u de opdracht gun) medio/eind juli e.e.a. kunt uitvoeren. Indien het plantechnisch niet lukt mag het natuurlijk ook later. Ik hoop alleen dat het dan geen prijsconsequenties heeft omdat de zonnepanelen dan mogelijk deels in de weg kunnen zitten.

Partners

Partners van Casius