Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bovenkarspel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Bovenkarspel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Bovenkarspel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Bovenkarspel of directe omgeving.

41 klanten uit Bovenkarspel bevelen een bij Casius in Bovenkarspel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Bovenkarspel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen, pannendak vervangen door Rieten dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Bovenkarspel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Bovenkarspel:

Daknokpannen en schoorsteen opknappen

Ik wil mijn daknokpannen en schoorsteen laten opknappen. De daknokpannen zijn ongeveer 6 meter. De schoorsteen is gemetseld.

Zinken goten en regenpijpen plaatsen

Ik zoek een partij die de dakgoten en regenpijpen van onze schuur kan vervangen. Deze willen we vernieuwen in een zinken uitvoering. De lengte is 2 x 9.5 meter en er zit nu 1 regenpijp aan beide kanten. Gezien de lengte graag advies of een extra pijp aan 2 zijden beter is. De beugels zijn volgens mij van ijzer dus die kunnen hergebruikt worden.

Dakgoten, boeidelen, windveren en HWA vervangen

Het gaat om het vervangen van ongeveer 33 meter dakgoot inclusief boeidelen, windveren en HWA (voor en achter). Het huis is 6-7 meter hoog.

Complete dakpannen dak vernieuwen

Het gaat om een dak van een bollenschuur. De bollenschuur is 6 meter breed en ongeveer 12 meter lang. Wij willen eventueel dakhout vernieuwd hebben op verschillende plekken en dan gelijk nieuwe pannen erop. Als er vragen zijn dan vernemen we dat graag.

Zinken dakgoot vervangen

Vervangen van een dakgoot voor rijtjes woningen. Het gaat om de voor (18 meter)- en achterkant (18 meter) van 3 woningen in een blok.

Hellend en plat dak laten renoveren

Het dak (gebroken kap Veenhuis model 75 m2) is momenteel een bitumen dak met dakbakgoot. Hier wil ik graag nieuwe stalen dakpanplaten op laten leggen met nieuwe goot (2 x 7 meter).

Vervanging van de dakgoot

Het gaat om de vervanging van de dakgoot aan de achterzijde van het huis. Het betreft een schuin dakpannen dak. Het gaat om een Rechthoekige zinken dakgoot en heeft een Lengte van +- 6Meter

Asbest golfplaten verwijderen

Wij willen de asbest golfplaten laten vervangen door andere platen. Het schuurtje is ongeveer 12 vierkante meter groot en de platen liggen op houten balken. De platen moeten ook worden afgevoerd en de nieuwe platen ook monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Kleine daklekkage bij de kachelpijp repareren

Onder de uitlaat van de kachel lekt water naar binnen oppervlakte 30 x 30 cm.

Houten dakgoten vervangen

Wij willen met de buurt de houten dakgoten laten vervangen door kunststof goten. Het gaat om een blok van 8 huizen. Kunststof goten met nieuwe hemelwaterafvoeren. Oude goten demonteren en afvoeren.

Dakgoten vervangen bij een huizenblok

Graag ontvangen wij een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoten bij een heel blok, 4 woningen. Per woning zijn er 2 goten van 6 meter lang.

Dakpannen door geglazuurde pannen vervangen

Vrijstaande woning waar zware pannen op liggen die nog prima zijn, maar ik wil toch eens kijken wat het kost om die te vervangen door een geglazuurde pan. Kosten van het geheel inclusief pannen.

Pannendak van een woning en golfplaten op een garagedak vervangen

Wij hebben een oud vrijstaand huisje met een mansardekap van ongeveer 75 m². De dakpannen zijn oud en moeten vernieuwd worden, inclusief de panlatten en er moet dakfolie worden geplaatst. De kap is aan de binnenzijde geïsoleerd. Verder hebben we op ons garagedak minder dan 20 m² eternit golfplaten liggen. Volgens zeggen zijn dit geen asbesthoudende platen. Ik wil ook dit dak laten vervangen. Ik maak graag een afspraak om het werk hier te bespreken en alles te laten inmeten. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Zinken dakgoten bij woningen vervangen

Voor een blok van 4 woningen wil ik graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde. Wij vinden bovendien de aluminium dakgoten aan de woningen tegenover ons erg fraai. We willen daarom voor zowel zink als aluminium een offerte ontvangen. We bespreken dat hier graag even en laten de goten dan ook inmeten.

Gaas in de dakgoot aanbrengen tegen vogels en muizen

Ik wil gaas laten aanbrengen in de dakgoot tegen vogels en muizen. Lengte dak ca 14 m

Dakdoorvoer van de kachelpijp vervangen

We hebben lekkage bij de dakdoorvoer van de cv installatie, deze zit onder de eerste (ingemetselde) dakpan vanaf de vorst, het lekt hier al langere tijd en het spaanplaat dakbeschot is al zacht en vochtig. Mijn vrees is dat het lood rondom de kachelpijp ergens water door laat omdat ik verder niets vreemds kon zien bij de pannen buiten op het dak toen ik gekeken heb. We willen dit liefst zo snel mogelijk opgelost hebben omdat het houtwerk al slecht is geworden.

Plat dak vernieuwen

Het betreft een plat dak van ongeveer 29 m2. Ik wil graag de oude kiezellaag/dakleer eraf en nieuw dakleer + tegels erop (hier kun je een terras van maken). Het gaat om een aanbouw aan de woning.

Daklekkage bij het garagedak en woning

Lekkage bij garagedak, zwarte teer, plat dak met grind. En natte plek op muur bij schoorsteen van eengezinswoning met 2 verdiepingen. (dakpannen). De muur staat op het westen, zodat als het ertegenaan regent het nat wordt.

Garagedak opnieuw bedekken

Ik wil het huidige garagedak laten vullen met isolatie, type pir platen. Met een afloop naar de afvoer. Hier overheen bitumen dakbedekking leggen met 25 jaar levensduur. Het garagedak is 3 x 6 meter.

Dak reinigen en impregneren

Het dak van mijn vrijstaande woning dient te worden gereinigd en geïmpregneerd. De oppervlakte is 100 m2 en het dak is goed bereikbaar.

Vervangen dakgoten

De opdracht bestaat uit de volgende werkzaamheden: - Het opbouwen en plaatsen van steiger materialen; - Het compleet demonteren van de bestaande houten dakgoten; - Het uitlijnen van de muurplaat (schaven/uitvullen); - Inclusief afvoeren van het oude zink; - Leveren van 12.5 meter rustieke goot met smetplank type 190; - Kleur goot crème Ral 9001; - RvS bevestigen bouten, eindkappen, HWA uitlopen, profielen, verbindingsmassa, hout ect. ; - Montage HWA uitlopen, deze aangesloten op de bestaande hemelwater afvoer; - Montage en de complete afwerking van de nieuwe goot; Optioneel: Het monteren van de hemelwater afvoeren langs de buitengevel inclusief bevestigingsmateriaal. Let op: Dit zijn de werkzaamheden voor 1 huis en we willen het voor twee huizen hebben. (De dakgoten zowel voor als achter dienen vervangen te worden en dat is 12.5 meter samen voor één kant). Dus graag een offerte voor beide huizen. Tevens willen de buren op de hoek misschien meedoen maar die hebben 13 meter nodig en 2 hoeklassen in verband met boeidelen.

Windveren vervangen

Houten windveren vervangen door kunststof onderhoudsvrij materiaal. Het betreft de zijgevel van een hoekwoning met een soort van bak langs de pannenrand. Langs de pannen, in een punt naar de nok toe. Van onderkant tweede verdieping tot aan de nok. De delen zijn 6 meter lang en ongeveer 30 cm breed en 10 cm hoog. Via Streetview kunt u zien hoe het er nu uitziet. Er is een steiger aanwezig.

Zinken dakgoot plaatsen op een bollenschuur

Bij onze bollenschuur wordt alle asbest verwijderd. Zo ook de goten, dit zijn 2 goten van 10 meter lang. Mogelijk ook reparatie aan de goot van de woning. Er zal in totaal een lengte van 32,5 m1 vervangen moeten worden.

Vervangen van windveren en waterborden

Aan de west kant van onze hoekwoning de water borden en wind veren vervangen voor kunststof delen. Is een jaren 70 woning in een rijtje van 6 woningen. Wat zou dat gemiddeld kosten??

Daklekkage opsporen en verhelpen

Wij hebben lekkage. Na een zware regenbui al eerder gehad, zeil goed gelegd en pannen gecheckt en opnieuw gelegd maar helaas toch weer na een zware regenbui lekkage. Nou willen we graag weten waar deze lekkage vandaan komt. Hoeveel kost dat om te laten doen? De lekkage zit op de eerste verdieping, onder de zolder waar het dak is. Misschien zit het in de nok? Heeft u zo'n apparaatje om de lekkage op te sporen?