Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor houten boeideel met houtrot vervangen:

Houten boeideel met houtrot vervangen

Een houten boeideel is verrot. Die moet vervangen worden. Die is ongeveer 12/13 meter lang.
Onze klant uit Blokker (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten boeideel met houtrot vervangen uit heel Nederland:

Dakrand vervangen

Graag laat ik het houten boeideel vervangen. Wij hebben geen voorkeur voor het nieuwe materiaal. De lengte is ongeveer 5 meter en de breedte 30 cm.

Boeidelen voorkant woning vervangen

Ik wil de boeidelen van de voorkant van de woning vervangen. Dit is wat er nu op zit en wat het opnieuw moet worden. Het kan hout of weer multiplex worden. Houten aftimmering balkon ter behoeve van het dakterras - afmeting beplating 2 stuks circa 3100 bij 700 mm. - paneel vervaardigd uit 10 mm Multiplex exterieur garantplaat 15 jaar Boeideel dakoverstek - afmeting delen 2 stuks circa 3100 x 200 mm. - paneel vervaardigd uit 15 mm Multiplex exterieur garantplaat 15 jaar

Doorzakkend dak van uitbouw renoveren

Bij ons pas gekochte huis (uit 1984) is het platte dak van de uitbouw (10 m2) licht aan het doorzakken in het midden bij het boeideel van het dak. De balken die het dak dragen zijn onvoldoende om de breedte van het dak (5 meter) op te vangen. Het dak bestaat uit houten balken die in de lengte van de woning lopen (ongeveer 2 meter) tot aan het boeideel en daar aan 1 of 2 balken vastzitten die over de breedte lopen. Het is momenteel een zwak dak waar niet (lang) op gelopen kan worden. We zouden graag het dak weer recht hebben en voorkomen dat het in de toekomst doorzakt, verder wensen wij een steviger dak met isolatie indien mogelijk. Momenteel zit de isolatie aan de binnenkant die in contact staat met de leefomgeving. Ten slotte heeft het dak nu 1 afwateringspunt en graag zou ik er 2 hebben. Eventueel zou ik het hele dak willen laten vervangen.

Prieel/overkapping laten maken en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een prieel/overkapping. Deze willen we plaatsen tegen de schuur aan. De schuur staat aan de achterzijde van de tuin, in de achtertuin. De tuin is goed te bereiken van achterom. Er is een grote parkeerplaats achter onze woning. Er zit een boeideel op waarvan ik denk dat hij er wel onder past. Maat 300 cm breed en maximaal 200 cm diep. Hoogte: standaard (rond 220 cm). Achterzijde en linkerzijde (als je ervoor staat) voorzien van een dichte houten wanden en een hemelwaterafvoer (regenpijp aan de buiten zijkant, links). Graag een prijs inclusief plaatsen.

Kunststof boeidelen aanbrengen

Wij willen graag een houten boeideel vervangen. Het gaat om circa 12 meter houten boeidelen te vervangen door Trespa (breedte is circa 22 cm) in de kleur gebroken wit.

Houten boeideel vervangen door Trespa

De schilder die momenteel mijn woning schildert, heeft geconstateerd dat het huidige houten boeideel aan de kopse kant van ons hellende dak geheel verrot is. Wij willen het laten vervangen door Trespa. Het gaat om een lengte van ongeveer 660 cm. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Boeideel van hout vervangen door kunststof

Een houten boeideel vervangen door een kunststof boeideel. Het hout is rot. De lengte is 4 a 5 meter. Het is een bak waar de goot in ligt. Aan de bovenkant van de eerste verdieping.

Houten boeideel vervangen door kunststof

Ik wil graag het houten boeideel van mijn garage van 300 x 50 cm laten vervangen door een kunststof boeideel in de kleur groen, RAL 6009. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dakpannen opnieuw leggen

Wij willen een gedeelte van ons pannendak opnieuw laten leggen. De pannenlatten hangen wat door en daardoor hebben wij niet sluitende dakpannen aan een zijde. Ook is de houten overstek (boeideel) hierdoor verrot. Deze dient ook hersteld te worden. Betreft een woning uit 1930, de pannen en ook het dakbeschot hangen een beetje door. Ik schat dat het om ongeveer 6 vierkante meter gaat en er zal gekeken moeten worden of er meer van het dak hersteld moet worden. Als je op zolder staat kan je door de kieren dag licht zien. Het betreft een het dak van een hoekhuis, 8 meter hoog. Het gaat om het deel aan de achterkant van de woning, dit is via een gedeelde poort bereikbaar.

Dakpannen vervangen

Ik vroeg mij af of u ook dakpannen en dat soort werkzaamheden uitvoert , in dat geval zou ik graag een offerte willen ontvangen voor het vervangen van de dakpannen en al het onderstaande mocht u ook langs willen komen kan dat op 1 van de volgende dagen: 12-12 ochtend 13-12 ochtend 14-12 ochtend 15-12 middag na 2 uur 16-12 de hele dag Totaal oppervlak huidig pannendak 56 m2 Kantpan / boeideel 11,88 m1 6 m1 nok 12 m1 zinken goot / 6 m1 herstel houten bakgoot 2 stuk dakkapel totaal ca. 10 m2 1x loodaansluitingen schoorsteen