Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor houten boeideel met houtrot vervangen:

Houten boeideel met houtrot vervangen

Een houten boeideel is verrot. Die moet vervangen worden. Die is ongeveer 12/13 meter lang.
Onze klant uit Blokker (Noord-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten boeideel met houtrot vervangen uit heel Nederland:

Houten boeidelen vervangen

De klant wil graag zijn dakgoot laten repareren en als het moet vervangen. Het gaat hier om een boeideel van ongeveer 5 meter.

Houten boeideel door keralit vervangen

Onze boeidelen zijn aan vervanging toe en willen deze vervangen met Keralit boeidelen.

Gat boren in een stenen garagebox

Gat boren van 200 mm, net onder het houten boeideel in muur van stenen garagebox. T.b.v. ventilatie. Hierna moet een rooster geplaatst kunnen worden. Telefonisch slecht bereikbaar.

Boeideel vervangen en rolluik verwijderen

Er dient een houten boeideel aan de achterzijde van de woning te worden vervangen door Trespa. De lengte is ongeveer 5 bij 6 meter. Tevens dient er een rolluik verwijderd te worden. Het puin dient te worden afgevoerd.

Dakrand vervangen

Graag laat ik het houten boeideel vervangen. Wij hebben geen voorkeur voor het nieuwe materiaal. De lengte is ongeveer 5 meter en de breedte 30 cm.

Boeidelen voorkant woning vervangen

Ik wil de boeidelen van de voorkant van de woning vervangen. Dit is wat er nu op zit en wat het opnieuw moet worden. Het kan hout of weer multiplex worden. Houten aftimmering balkon ter behoeve van het dakterras - afmeting beplating 2 stuks circa 3100 bij 700 mm. - paneel vervaardigd uit 10 mm Multiplex exterieur garantplaat 15 jaar Boeideel dakoverstek - afmeting delen 2 stuks circa 3100 x 200 mm. - paneel vervaardigd uit 15 mm Multiplex exterieur garantplaat 15 jaar

Doorzakkend dak van uitbouw renoveren

Bij ons pas gekochte huis (uit 1984) is het platte dak van de uitbouw (10 m2) licht aan het doorzakken in het midden bij het boeideel van het dak. De balken die het dak dragen zijn onvoldoende om de breedte van het dak (5 meter) op te vangen. Het dak bestaat uit houten balken die in de lengte van de woning lopen (ongeveer 2 meter) tot aan het boeideel en daar aan 1 of 2 balken vastzitten die over de breedte lopen. Het is momenteel een zwak dak waar niet (lang) op gelopen kan worden. We zouden graag het dak weer recht hebben en voorkomen dat het in de toekomst doorzakt, verder wensen wij een steviger dak met isolatie indien mogelijk. Momenteel zit de isolatie aan de binnenkant die in contact staat met de leefomgeving. Ten slotte heeft het dak nu 1 afwateringspunt en graag zou ik er 2 hebben. Eventueel zou ik het hele dak willen laten vervangen.

Prieel/overkapping laten maken en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een prieel/overkapping. Deze willen we plaatsen tegen de schuur aan. De schuur staat aan de achterzijde van de tuin, in de achtertuin. De tuin is goed te bereiken van achterom. Er is een grote parkeerplaats achter onze woning. Er zit een boeideel op waarvan ik denk dat hij er wel onder past. Maat 300 cm breed en maximaal 200 cm diep. Hoogte: standaard (rond 220 cm). Achterzijde en linkerzijde (als je ervoor staat) voorzien van een dichte houten wanden en een hemelwaterafvoer (regenpijp aan de buiten zijkant, links). Graag een prijs inclusief plaatsen.

Kunststof boeidelen aanbrengen

Wij willen graag een houten boeideel vervangen. Het gaat om circa 12 meter houten boeidelen te vervangen door Trespa (breedte is circa 22 cm) in de kleur gebroken wit.

Houten boeideel vervangen door Trespa

De schilder die momenteel mijn woning schildert, heeft geconstateerd dat het huidige houten boeideel aan de kopse kant van ons hellende dak geheel verrot is. Wij willen het laten vervangen door Trespa. Het gaat om een lengte van ongeveer 660 cm. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius